Bu erkekler neden böyle ???

Vurkadehiustam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
18
7
1
34
Erkek arkadaşımla ilk sinema maceramızdı...
Yaşımız küçükte değil 30 !!!
Sinema da arka köşe koltuğu aldı...
Film başlar başlamaz öpmeye beni ellemeye başladı.
Yanımızda insanlar var görcekler diye buna kızdım çok sesimi de çıkaramadım. Sonra durdu sonra yine yapmaya başladı elini bacaklarımın arasına falan değdirmeye çalıştı. Göğsümü falan elledi. Hatta yalamaya kalktı. Çok sinirlendim fazlasıyla. Görcekler diye ne utandı ne rahatsız oldu. O kadar rahattı ki ben çok utandım ama ! Filmi izlemek yerine hep beni tahrik etmenin derdindeydi. film sonrası dedi ki eve gitme arabanın arkasında oturalım bende bira falan içeyim dedi. Tepkisini merak ettim sadece neler olcağını görmek için. Tamam dedim sinemadan çıktık otoparkta kalçamı elledi napıyosun millet görcek dedim korkma arkada gözüm var dedi. Neyse biz arabayı bi yere çektik arabanın arkasına geçtik adam üstüme atlamaya çalıştı masum olmadığını anladım. Saçma sapan isteklerde bulundu ama bi taraftan sa beni deliler gibi sevdiğini söylüyor tabiii. Ben bunu ittim istemedim sadece öpüştük sonra Geç kaldım gitmem lazım dedim ve eve geldim. Sonra da aramadım. 🤦🏻‍♀️

İstemediğiniz halde yaptıysa bu tacizdir! Neden çıkup gitmediniz? Ayrıca neden tepkisini merak ettiniz ki? Sinemada bunu yapan arabada yalnız kalınca Allah korusun tecavüz bile edebilirdi. Umarım bir daha görüşmezsiniz. Adam sapık ama sizi ben tedbirsiz buldum. İstemediğiniz şeylerin yapıldığı bir yerde kalmaya devam etmemelisiniz.

bunu yapan erkekler olduğu gibi böyle şeylerden hoşlanan çok kadın da var. ismi aklıma gelmedi bir yabancı kişi ülkemizde doğa güzellikleri olan yerleri temizliyor adam yerlerden condom topluyor sevişin ama bunları da çöpe götürün diyor. sen düşün yani .

Erkek arkadaşımla ilk sinema maceramızdı...
Yaşımız küçükte değil 30 !!!
Sinema da arka köşe koltuğu aldı...
Film başlar başlamaz öpmeye beni ellemeye başladı.
Yanımızda insanlar var görcekler diye buna kızdım çok sesimi de çıkaramadım. Sonra durdu sonra yine yapmaya başladı elini bacaklarımın arasına falan değdirmeye çalıştı. Göğsümü falan elledi. Hatta yalamaya kalktı. Çok sinirlendim fazlasıyla. Görcekler diye ne utandı ne rahatsız oldu. O kadar rahattı ki ben çok utandım ama ! Filmi izlemek yerine hep beni tahrik etmenin derdindeydi. film sonrası dedi ki eve gitme arabanın arkasında oturalım bende bira falan içeyim dedi. Tepkisini merak ettim sadece neler olcağını görmek için. Tamam dedim sinemadan çıktık otoparkta kalçamı elledi napıyosun millet görcek dedim korkma arkada gözüm var dedi. Neyse biz arabayı bi yere çektik arabanın arkasına geçtik adam üstüme atlamaya çalıştı masum olmadığını anladım. Saçma sapan isteklerde bulundu ama bi taraftan sa beni deliler gibi sevdiğini söylüyor tabiii. Ben bunu ittim istemedim sadece öpüştük sonra Geç kaldım gitmem lazım dedim ve eve geldim. Sonra da aramadım. 🤦🏻‍♀️
:kusmuk: Daha az önce buna benzer bi konu okuyup yok artık bu kadar da olmaz demiştim bu kadarı da oluyormuş :oha: madem çok rahatsız oldunuz bırakıp gitmek varken arabada tepkisini ölçmeye çalışmanız bana pek doğru gelmedi

Neyse biz arabayı bi yere çektik arabanın arkasına geçtik adam üstüme atlamaya çalıştı masum olmadığını anladım.
Bu noktada mi anladiniz masum olmadığını? Özür dilerim ama sizde biraz beynin anlama fraksiyonları yavas çalışıyor herhalde . Sinemada zaten yüzüne tükürüp çıkmalıydınız. Rezil adam ya .

Bu noktada mi anladiniz masum olmadığını? Özür dilerim ama sizde biraz beynin anlama fraksiyonları yavas çalışıyor herhalde . Sinemada zaten yüzüne tükürüp çıkmalıydınız. Rezil adam ya .
Yoo bence masum altta kalanın canı çıksın oynamaya çalışıyordu belki adam 😂😂

Herşeyin yeri zamanı yokmudur? Bunun yeri ne sinema ne araba yani... insanlar neden bu kadar rahat ?
Reis sen de pek bi rahat geldin gozume... adam sinema da götürmüş seni yetmemiş bi de arabanin arkasini teklif etmis ona da DENEMEK icin heeee demissin... O da seni sevmiş ..

Back
X