• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?
Haklı olsanız bile size suçlu gibi davranarak
Sizde alttan alıp gönlünü yaparak zaten kendi kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz

Tekniker ile görüşmek istiyorsanız görüşürsünüz iletişime geçerse ama bu defa daha büyük tartışmalara hazır olmak kaydıyla
Sizi sorması sizin suçunuz değil ayrıca

Nasıl bir iş yeri burası ya. Mutfakta biri diğerine aşkım diyor öbürü triplere girmiş el kol yapıyor, otoparklara gidiliyor. Meslek lisesi yangın merdiveni muhabbetleri. Onun bu kadar abartması, sizin de bu kadar yalvarmanız aşırı komik geldi bana.
Kimsenin peşinden koşmayın, ne gerek var iş yerinde tüm gün aşkım aşkım diye peşinden koşmaya

Toplu bir ortamda birbirini taniyan iki kisinin sadece ikisinin bildigi esprileri yapmasi çook itici yani sevgilim degil arkadaslarim bile yapsa bunu bi kac defa rahatsiz olurum. Ayrica madem bu kadar sarilacak ve orada bulundugunuz surece boyunca konusup durcak kadar bisey vardi niye simdiye kadar gorusmuyordunuz iki yakin arkadas bir araya gelmis olsa okey ama sizde o da yok tamamen gosteri yapmissiniz. Ben lisedeki samimi erkek arkadaslarimla pek goruşemesem de (ayri sehirlerde ve ayri ulkelerdeyiz) sosyal medyada cs ekliyiz arada ordan konusuyoruz. Yillarca hayatinizda olmayan bir adama bu kadar abarti yaklaşmaniz sacma bisey.
Ben sevgili kişisine hak verdim.

Sarılma gereksiz olmuş. Olay hâline getirilecek bir şey değil lakin çok gereksiz yahu.

Nasıl bir iş yeri burası ya. Mutfakta biri diğerine aşkım diyor öbürü triplere girmiş el kol yapıyor, otoparklara gidiliyor. Meslek lisesi yangın merdiveni muhabbetleri. Onun bu kadar abartması, sizin de bu kadar yalvarmanız aşırı komik geldi bana.
Kimsenin peşinden koşmayın, ne gerek var iş yerinde tüm gün aşkım aşkım diye peşinden koşmaya
herkesin calisma ortami bir olmuyor hanimefendi bizim ofis de boyle ve bu şekilde alistik kimse de bir sey demedi bize. Yalvarmadim sorunu cozmeye calistim aramizin oyle soguk kalmasini istemedigim icin. Zaten burdaki arkadaslar bana kiyas yapip dusunmeme yardimci oldular sahsen sevgilim sarilsaydi bende tepki gosterirdim, su an dusununce ona da hak veriyorum.

Patronunuza nasıl ben de gidebilir miyim dediniz ilkokul çocuğu gibi 😅

Biz de böyleydik internken bir kanı almaya 3 kişi giderdik hey gidi günler… 🤣
😂 valla sefimiz biliyor zaten iliskimizi ben yazilarimi yazdigim icin ofiste bos bos oturcaktim o da biliyor bu durumu sende git bari dedi valla 😝

Sarılma gereksiz olmuş. Olay hâline getirilecek bir şey değil lakin çok gereksiz yahu.
bosluguma geldi galiba ya yan yanaydik ya oyle uzaktan kafa selami verip gorusuruz demedim niye sarildim inanin bende bilmiyorum 🥲

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bugün bir inşaat kontrolüne gitmemiz lazımdı aslında sadece o gitse de olurdu ama bende gitmek istedim onunla ve şefimiz de izin verince gittim. Cuma vaktine denk geliyordu inşaatın yakınındaki bi camiye gitti bende arabada onu bekledim. İnşaatın şefi ve teknikeri de camideymiş çıkışta onlar da geldi tekniker de benim liseden arkadaşım ama sevgilim bilmiyordu biz arabada tanışıklık verince öğrendi. Bu tekniker arkadaş da lisede çok samimi değildik ama 11-12 giderken aynı sınıfta olunca tabii bi ortak espriler falan olsun öyle arabada samimiyet kazandık, ama ben sevgilimin rahatsız olacağını düşünmedim yani niye olsun sonuçta çocukla sadece konuşup gülüyoruz hatta bilmedikleri için şefe ve sevgilime de anlatıyoruz konuları. Neyse inşaata gittik sevgilim ölçüm için teknikeri çağırdı bende konteynır da oturmuşum çay içiyorum onların işi bitince tekniker yanıma geldi oturduk beraber konuştuk. Ama sevgilim hala dışarda kontrol yapıyor, bizim içerde olduğumuzu biliyor ama maks camdan falan baksa görebilir ne yaptığımızı. Onun da işi bitmiş geldi yanıma bi görün hat hut sinirli sinirli hadi kalk gidiyoruz bitti falan dedi bende görüşürüz dedim arkadaşa böyle bir kere sarıldım kalktım. Arabada burrrnumdan getirdi içtiğim çayı bir görün varya ben niye ona sarılıyormuşum o kimmiş ki kaç yıldır görmemişim şimdi mi değerli oldu benim karşımda niye elalemin çocuğuna sarılıyorsun falan diyor şok oldum bu kadar tepki göstermesine çünkü normalde sakin, uyumlu, eğlenceli birisi hatta çocuğu o da sevdi sandım kıskanacağı hiçbir şey olmadı aramızda. Bende normal arkadaşça el sıkışıp sarıldım aşkım abartma dedim, kudurdu bu iyice bende sustum ve sakinleştirmek için uğraştım, ofise geldik ofiste bir görün sanki yüzyılın kavgasını etmişiz gibi benimle konuşmadı kontrol kağıtlarını imzalatmaya geliyo bir şey demiyor masama bırakıp gidiyor falan şok etti beni. Yine sustum mutfakta denk düşürdüm bunu tuttum elinden aşkım gel diyorum hala iyi yaklaşıyorum ona mutfaktan çıkınca otopark kapısı var ordan otoparka çıkardım bunu. Zaten otoparka girer girmez bıraktı elimi sgra içmeye başladı bende diyorum ki biraz şebeklik yapayım belki soğuğu geçer sarıldım ona bana sarılmadı?? dedim ki ali bak abartıyorsun sanki çocukla ne yaptım normal görüşürüz sarılması yaptım yani bana diyo ki bana sarılma git ona sarıl o sıra bi sinirden kahkaha attım komik yani dediği şey ahahshshsh gül sen gül sana komik geliyor beni anlamıyorsun sen dedi uzaklaştı benden. Anlat anlayayım o zaman dedim dediği şey de şu, o bir erkekmiş ve benim sevgilim olduğu için ona samimi davranmamam gerekirmiş bir de sevgilimi niye hiç düşünmeden ona sarılıyormuşum ben liseden beri tanıyor olabilirmişim ama o daha yeni tanışmış nasıl bir düşünce yapısında olduğunu bilmiyormuş falan, düşününce biraz haklı geldi ama yani abartıyordu bence hala. Bende konu daha da uzamasın diye evet haklıymışsın ben böyle düşünceğini bilemedim falan dedim kapattık konuyu. Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?
sevgilin sarışın mavi gözlü mü :)

Aynısını sevgilinin yaptığını bir düşün ben düşünmek istemiyorum mesela mesafe iyidir şakalar gulmeler sarilmalar hangi erkeğin yada kadının hoşuna gider ki

arabada kurulmuş çocuğa benim de sarılmam yüzünden abarttı zaten. ilişkimiz daha yeni olduğundan dolayı bende büyütmek istemedim şimdilik
Adamın ayağına kapansaydınız.. İnsanın bir duruşu ,çizgisi olmalı.Yanlış bir şey yapmadıysan davranışlarının arkasında durmak,O sınırı aştırmamak gerekir ama adam haklıymış siz ayıp bir şey yapmış gibi adamın peşinde koşmuş durmuşsunuz,aferin böyle devam edin ezdirin kendinizi.......

Aynısını sevgilinin yaptığını bir düşün ben düşünmek istemiyorum mesela mesafe iyidir şakalar gulmeler sarilmalar hangi erkeğin yada kadının hoşuna gider ki
dogru soylemek gerekirse gercekten sevgilim olan ilk kisi o diyebilirim o yuzden onun bu sekilde dusunebilecegini kestiremedim. Ama su an ben o durumda olsam bende erkek arkadasima tepki gosterirdim diye dusunuyorum hatamin farkinda oldugum icin de ozur dileyip hakli oldugunu kabullendim

Adamın ayağına kapansaydınız.. İnsanın bir duruşu ,çizgisi olmalı.Yanlış bir şey yapmadıysan davranışlarının arkasında durmak,O sınırı aştırmamak gerekir ama adam haklıymış siz ayıp bir şey yapmış gibi adamın peşinde koşmuş durmuşsunuz,aferin böyle devam edin ezdirin kendinizi.......
bu ezdirme degil bence, hatali oldugumu fark ettim ve sevgilimden ozur diledim. Eger ben o durumda olsaydim ondan daha fazla tepki verirmisim dusundukce onu fark ettim. Niye bu sekilde aramizdaki soguklugu devam ettirip iliskimi zedeleyeyim ki ?

bu ezdirme degil bence, hatali oldugumu fark ettim ve sevgilimden ozur diledim. Eger ben o durumda olsaydim ondan daha fazla tepki verirmisim dusundukce onu fark ettim. Niye bu sekilde aramizdaki soguklugu devam ettirip iliskimi zedeleyeyim ki ?
Evet sarılmak hata olabilir ama eski lise arkadaşıyla sohbet etmek,geçmişi yad etmek kötü bir şey mi? Özür dileyerek adama şu mesajı verdiniz : Ben sınırlarımı bilmiyorum,erkeklerle laubaliyim,işte beni böyle yola getirdin.....
İlk tavır yaptığında , kendini bilen sınır çizen kadın olup net olsaydınız,şimdi tavrım abartılıydı diye sizden özür dileyecekti.....

Manipülasyona açık bir hayat yaşarsanız, çok yipranirsiniz.
Taviz tavizi doğurur.

Eğer gerçekten hata ettim diye düşünüyorsanız tamam ama eğer yönlendirmelerle hareketleriniz şekilleniyorsa dikkat edin bence.

tepki abartılı ama benim esim de lise arkadasına sarılırsa bozulurum. tokalaşıp ayrılsınlar sarılmak ne alakaaağğğ?

dogru soylemek gerekirse gercekten sevgilim olan ilk kisi o diyebilirim o yuzden onun bu sekilde dusunebilecegini kestiremedim. Ama su an ben o durumda olsam bende erkek arkadasima tepki gosterirdim diye dusunuyorum hatamin farkinda oldugum icin de ozur dileyip hakli oldugunu kabullendim
İyi yapmışsınız bir dahakine daha fazla dikkat edersiniz 🤗

kumral yesil gozlu??? niye boyle bir sey sordunuz 🙀
Erkek kardeşim İç mimar sevgilis de mimar ve aynı şirkette çalışıyorlar çok benzer bir konu ondan sordumama benim kardeşim baya sarışın ve masmavi gözleri var Yengeç burcu aşırı kıskanç

Erkek kardeşim İç mimar sevgilis de mimar ve aynı şirkette çalışıyorlar çok benzer bir konu ondan sordumama benim kardeşim baya sarışın ve masmavi gözleri var Yengeç burcu aşırı kıskanç
ahahahaha bir de burda gelininizle karsilasiyormussunuz 😂😂 biz insaat muhendisiyiz ve benimki boga burcu 😝

Sınıf arkadaşın mi 11-12 giderken demişsin de çok anlamadım. Sevgilinin yanında niye sarıldın ki adama çok samimi değilsen? Beğenmeyen çıkabilir de bana gereksiz samimiyet gibi geldi.
banada
ne gerek var ki... ben sevgilim/ eşim dışarıda işi varken de o arkadaşla oturmam sevgilimin yanına giderim

Back
X