• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

Ama ben haklı değil miyim yani ? O kadar abarttı ki bir de kesin diğer kontrollere beni götürmeyecek e bende düşünüyorum ki tekniker ya beni ona sorarsa ya da benimle iletişime geçerse “niye gelmedin gibisinden”ne yapıcam?
Haklı olsanız bile size suçlu gibi davranarak
Sizde alttan alıp gönlünü yaparak zaten kendi kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz

Tekniker ile görüşmek istiyorsanız görüşürsünüz iletişime geçerse ama bu defa daha büyük tartışmalara hazır olmak kaydıyla
Sizi sorması sizin suçunuz değil ayrıca

Nasıl bir iş yeri burası ya. Mutfakta biri diğerine aşkım diyor öbürü triplere girmiş el kol yapıyor, otoparklara gidiliyor. Meslek lisesi yangın merdiveni muhabbetleri. Onun bu kadar abartması, sizin de bu kadar yalvarmanız aşırı komik geldi bana.
Kimsenin peşinden koşmayın, ne gerek var iş yerinde tüm gün aşkım aşkım diye peşinden koşmaya

Toplu bir ortamda birbirini taniyan iki kisinin sadece ikisinin bildigi esprileri yapmasi çook itici yani sevgilim degil arkadaslarim bile yapsa bunu bi kac defa rahatsiz olurum. Ayrica madem bu kadar sarilacak ve orada bulundugunuz surece boyunca konusup durcak kadar bisey vardi niye simdiye kadar gorusmuyordunuz iki yakin arkadas bir araya gelmis olsa okey ama sizde o da yok tamamen gosteri yapmissiniz. Ben lisedeki samimi erkek arkadaslarimla pek goruşemesem de (ayri sehirlerde ve ayri ulkelerdeyiz) sosyal medyada cs ekliyiz arada ordan konusuyoruz. Yillarca hayatinizda olmayan bir adama bu kadar abarti yaklaşmaniz sacma bisey.
Ben sevgili kişisine hak verdim.

Sarılma gereksiz olmuş. Olay hâline getirilecek bir şey değil lakin çok gereksiz yahu.

Back
X