• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık kavgası

Bi zahmet çalışan kadının da önü bu şekilde kapatılmasın selamlaştı bir çay içti die geniş olmuyor . Kıskanc olabilirsiniz ama kıskançlık bu değil sapkınca düşünmenin adını kıskançlık koymayın .

Gizli hayranınız falan değilim denk geldi konuda son yorum olunca sizin yine o hakaret içeren yorumunuz .
Calisan bir kadin olarak kimsenin önünü kesmem

Her iliskinin farkli dinamigi vardir hanimefendi memnun degilse ayrilir olur biter

Calisan bir kadin olarak kimsenin önünü kesmem

Her iliskinin farkli dinamigi vardir hanimefendi memnun degilse ayrilir olur biter
Siz suan kendı söylediğinizi yok sayıp çarpıtıyorsunuz .sarılmak bir tık ileri olabilir ama sevgilisinin hödhüd davranmasına hak sunmaz .

konu sahibine kulübeye tıkılıp gibi bir üsluble yazdığınız ıcın tepki verdim ben size .

Siz suan kendı söylediğinizi yok sayıp çarpıtıyorsunuz .sarılmak bir tık ileri olabilir ama sevgilisinin hödhüd davranmasına hak sunmaz .

konu sahibine kulübeye tıkılıp gibi bir üsluble yazdığınız ıcın tepki verdim ben size .
Yo söylediklerimin arkasindayim ve hic bir yorumumda calisan kadin bilmem ne yazmadim siz konuyu calisan kadina bagladiniz

Sevgilisini de hakli bulmadim ama adam diger arkadasi tanimiyor önyargili olmasi normal elbetteki cocukca davranmis bana sarilma git ona saril bilmem ne

Ayrilsin cok mu zor o neyapiyor askim askim haklisin diyor bence bana degil konu sahibine sarin

Klübe olayinda da dediklerimin arkasindayim elbette orda flörtlesmediler ama sevgilisinin tanimadigi birisiyle basbasa konusmasi kiskandirmis belli ki konu sahibi bile haklisin demis ya da alltan almak istemis
Bilmem

İnsanlarla iletişim şeklimizi hayatımızdaki adamın tanıyıp tanımaması belirlemez, bizim tanımamız yeterlidir. Ben birine sarılmak istiyorsam sarılırım, çay içmek istiyorsam içerim. Sevgilim/eşim rahatsız olur mu diye düşünmem. Sevgilim dediğim adam bana güvenmek ve saygı duymak zorunda bu tip konularda. Çocuk değiliz, kiminle nasıl iletişim kuracağımızı bize birileri öğretemez.

Klübe olayinda da dediklerimin arkasindayim elbette orda flörtlesmediler ama sevgilisinin tanimadigi birisiyle basbasa konusmasi kiskandirmis belli ki konu sahibi bile haklisin demis ya da alltan almak istemis
Bilmem
Konu sahıbı uzatmasın iş yerinde die haklısın demiş konusunda da belirtmiş . zaten burasıda çok yanlış davranış iş yerinde , konuda birsürü yanlış var eyvallah ama

daha yıllardır kendı de görmediği bi arkadaşıyla tesedüfen karşılaşmış
Yeni sevgılı olduğu birisiyle nasıl tanıştıracak ki ? Hadi geçelim burayı da sarılmayla kötü sonuca gitmiş diyelim

Tanımıyor da olabilirdi şantiyeye gidilmiş ofis olarak kullanılan konteyner da çay içilmiş buraya kadar ne yanlış yani kadının işi belli ki şantiyeyle alakalı bi iş . diyelim ki şef bu kadın Napacak her iş görüşmesi öncesi sevgilisiyle tanışma töreni mi yapacaklar iş yaptıkları karşı taraf için , bu yüzden çalışan kadına bu şekil davranışa destek vermeyin diyorum . bu kadar anlatabiliyorum size artık

Taze bebelerim uyandılar suan onlarla ilgilenmem gerekiyor iyi günler.

Konu sahıbı uzatmasın iş yerinde die haklısın demiş konusunda da belirtmiş . zaten burasıda çok yanlış davranış iş yerinde , konuda birsürü yanlış var eyvallah ama

daha yıllardır kendı de görmediği bi arkadaşıyla tesedüfen karşılaşmış
Yeni sevgılı olduğu birisiyle nasıl tanıştıracak ki ? Hadi geçelim burayı da sarılmayla kötü sonuca gitmiş diyelim

Tanımıyor da olabilirdi şantiyeye gidilmiş ofis olarak kullanılan konteyner da çay içilmiş buraya kadar ne yanlış yani kadının işi belli ki şantiyeyle alakalı bi iş . diyelim ki şef bu kadın Napacak her iş görüşmesi öncesi sevgilisiyle tanışma töreni mi yapacaklar iş yaptıkları karşı taraf için , bu yüzden çalışan kadına bu şekil davranışa destek vermeyin diyorum . bu kadar anlatabiliyorum size artık

Taze bebelerim uyandılar suan onlarla ilgilenmem gerekiyor iyi günler.
Ben de ise gidiyorum kib By

Back
X