Önceki konumda ilişkimi bitirdiğimden bahsetmiştim. Evet bitirdik annem onaylamadığı için. Erkek arkadaşıma da babalarımızın sorun olduğunu,aralarındaki sorundan dolayı bitirdiğimi söyledim bu yüzden ayrılırken biraz yumuşadı.
Sonra okul bitmeden evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.
Ayrıldık bitti derken bir gün ansızın aradı. Naptığımı sordu. Pozitif neşeli bir şekilde konuştu benimle ve kapattık. Bu şekilde bir hafta sonra felan tekrar aradı. Tabii ki ben aramadım hiç bir zaman umutlanmasın diye.
Bir gün yine aradığında başka birisiyle görüştüğünden bahsetti ve sonradan şaka olduğunu söyledi. Söz seninle evlenicem dedi güldü. Ben de hayırlısı neyse o olur tarzında konuştum durdum o da bana hak verdi.
Bir gün beni aradı yine bu kez açamadım duymamışım. Geri aradığım zaman açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. 3 tane mesaj ve 2 arama sonucu sonunda aradı. Şaşırdım böyle davranmasına. Nedenini sorunca da o an canı öyle davranmak istemiş.
Bugün de işten ayrılacağı için mesaj atıp sorayım dedim malum telefonlarımı açmıyordu. Cevap vermeyince aradım ve açmadı…
Peki canın sağolsun diye mesaj attım. Hâlâ da dönmedi.
Sizce bu şahsın amacı ne olabilir? Napmaya çalışıyor olabilir ?