Bu erkekler neden böyle?

karamsargirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
176
60
18
Önceki konumda ilişkimi bitirdiğimden bahsetmiştim. Evet bitirdik annem onaylamadığı için. Erkek arkadaşıma da babalarımızın sorun olduğunu,aralarındaki sorundan dolayı bitirdiğimi söyledim bu yüzden ayrılırken biraz yumuşadı.
Sonra okul bitmeden evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.
Ayrıldık bitti derken bir gün ansızın aradı. Naptığımı sordu. Pozitif neşeli bir şekilde konuştu benimle ve kapattık. Bu şekilde bir hafta sonra felan tekrar aradı. Tabii ki ben aramadım hiç bir zaman umutlanmasın diye.
Bir gün yine aradığında başka birisiyle görüştüğünden bahsetti ve sonradan şaka olduğunu söyledi. Söz seninle evlenicem dedi güldü. Ben de hayırlısı neyse o olur tarzında konuştum durdum o da bana hak verdi.
Bir gün beni aradı yine bu kez açamadım duymamışım. Geri aradığım zaman açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. 3 tane mesaj ve 2 arama sonucu sonunda aradı. Şaşırdım böyle davranmasına. Nedenini sorunca da o an canı öyle davranmak istemiş.
Bugün de işten ayrılacağı için mesaj atıp sorayım dedim malum telefonlarımı açmıyordu. Cevap vermeyince aradım ve açmadı…
Peki canın sağolsun diye mesaj attım. Hâlâ da dönmedi.
Sizce bu şahsın amacı ne olabilir? Napmaya çalışıyor olabilir ?

Asıl sen ne yapmaya çalışıyorsun. Hem ayrılmışsin,hem 'umutlansin istemedim' demişsin hem de
Geri aradığım zaman açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. 3 tane mesaj ve 2 arama sonucu sonunda aradı.
Göremediğin çağrıya döndün, tamam. İyi de tekrar tekrar aramanın,üç de mesaj atmanın alemi ne?

Eğer ayrılık kararı alan tarafsanız, bu kişiye karşı mesafeli ve soğuk davranmanız gerekir.iletişimi sonlandırın. Siz böyle iletişimi kesmeyerek karşı tarafa kötülük yaparsınız. Hem sizin hem eski sevgilinizin kendi hayatına odaklanması gerekir.

Denge yok sizde herkes kaçan kovalanırı oynuyor. Umutlanmasin ama msja boğayim. Karşi tarafta senle evlenecem şaka modunda nabız yokluyor. Birbirinizi engelleyin gitsin

Önceki konumda ilişkimi bitirdiğimden bahsetmiştim. Evet bitirdik annem onaylamadığı için. Erkek arkadaşıma da babalarımızın sorun olduğunu,aralarındaki sorundan dolayı bitirdiğimi söyledim bu yüzden ayrılırken biraz yumuşadı.
Ayrıldık bitti derken bir gün ansızın aradı. Naptığımı sordu. Pozitif neşeli bir şekilde konuştu benimle ve kapattık. Bu şekilde bir hafta sonra felan tekrar aradı. Tabii ki ben aramadım hiç bir zaman umutlanmasın diye.
Bir gün yine aradığında başka birisiyle görüştüğünden bahsetti ve sonradan şaka olduğunu söyledi. Söz seninle evlenicem dedi güldü. Ben de hayırlısı neyse o olur tarzında konuştum durdum o da bana hak verdi.
Bir gün beni aradı yine bu kez açamadım duymamışım. Geri aradığım zaman açmadı. Mesaj attım cevap vermedi. 3 tane mesaj ve 2 arama sonucu sonunda aradı. Şaşırdım böyle davranmasına. Nedenini sorunca da o an canı öyle davranmak istemiş.
Bugün de işten ayrılacağı için mesaj atıp sorayım dedim malum telefonlarımı açmıyordu. Cevap vermeyince aradım ve açmadı…
O aramalarında acaba bir şey değişir mi diye bi denemiş sonra siz ciddi kalınca geri çekmiş kendini.

Bu arada bahsettigi kız da çok muhtemelen gerçek. İlk sizi aramaya devam ederek aklınıza girmiş tekrar şimdi bu sefer siz onu arayıp duruyorsunuz.

Eğer istemiyorsanız ya da istiyorsanız bile aramamalisiniz artık. Eğer siz de hayırdır neden aramıyor diye dusundururseniz bir ihtimal tekrar iletişime geçer. Yoksa şu anda zaten geçmeyecektir.

Ha bu arada gerçekten geri dönme isteğiniz yok sadece ayrılık acısı ve etkisi ile böyle yapıyorsanız da peşini yavaştan bırakın derim. Yoksa mantıklı bir şekilde verdiğiniz kararınızın arkasında duramayan duygusal olarak daha çok acı çekeceksiniz.

Hayatta en tiksindiğim erkek tipi gel gitli davranıp ne yaptığı belirsiz, amaçsız aklınca peşinden koşturduğunu düşünen ergensi biri. Kıskandıracağını düşünerek şakaya bağlıyor. Sürekli arayarak kendini hatırlatıyor ve unutmamanı sağlıyor kendince. Sonrada sizi üzmek amaçlı aramalara dönmüyor olan bu. Yani hiiiiiç düşünmeye bile değmeyecek biri ama yinede siz iblirsiniz tabi :)

Şu internette ergen erkeklerin birbirine verdiği taktiğin aynisi bu. 😂
Erkeklerin kendi arasinda "Kizi nasil peşinde koşturursun, nasil kizin aramasini saglarsin" gibi sacma başlikli yazilara denk gelip okumuştum. Alfa erkek şeyleri filan.
Tam da tavsiye edilen şey bu.
Devamli ilgi goster ara sor, ilgi ver ve birden kes. Kız merak etmeye başlayacak, kendini yavaş yavaş çek ama tamamen de kopartma... Bik bik bik
Siz de direkt düşmüşsünüz yani bir kaç gun aradi diye.🤷 Amaç sizi merak ettirmek zaten bence.

O ara sira yokluyor, ama sen niye yüz veriyorsun ki?

Adam sizi cepte mi diye kontrol etmiş boşluk zamanında. Cepte olduğunuzu anlayınca, bu arada da başka birini bulduysa sizden yeniden uzaklaşmış.
Bu kadar dengesiz adamı neden ısrarla dönmediği halde aramaya devam ediyorsunuz? O size aradığı an ulaşabiliyor üstüne bir de sonrada sizin aramanızı sağlıyor. Ama kendisi siz aradığınızda sadece keyfi isterse, canı sıkılırsa veya boştaysa cevap verip dönüyor.
Yapmayın kendinize bunu. Gurur önemli.

Back
X