Bu erkekler neden kadn sz dinlemez

• Konu Sahibi Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elmaninsapiarmutuncekirdegi

Ziyaretçi
benim 94 model bi formenim var kızlar.geçen yıl bu arabaya 5,5 bin lira verdiler.satalım,değeri düşüyo dedim,eşimi razı edemedim.şimdi yeni bi araba aldım krediyle.ancak 4,5 bin lira senet verdim iki aylık.arabayı satayım diyorum alan yok.3-3,9 bin veriyolar.geçen yıl benim sözümü dinleyip satsaydık şimdi böyle bi sıkıntımız olmıcaktı.
normalde benim arabamın piyasası 4,9-5 bin lira civarında.ama insanlara iyilik yaramıyo.sürekli serviste bakımları yapıldı.her yeri düzgün.adamlar gidip hurdalara 5 bin veriyolar benim arabama alıcı yok.araba satılımıcak diye çok sıkıntı ediyorum.çünki ben bu araba meselesini gurur yaptım.illa her kuruşunu kendim ödemeliyim.satılıncaya kadar bana rahat yok.hep eşimin yüzünden.geçen yıl satmış olsak şimdi böyle bi sıkıntı çekmicektim.bana dua edin olmaz mı.kimseye muhtaç olmadan (eşime bile) şu arabamın borcunu ödeyeyim.az önce biri alcam diye götürdü.arabaya 3,750 veriyolarmış.geri getirdi.ben anlamıyorum ya.acaba 5-5,5 desem kıymete biner mi.insanoğluna hiç mi dürüstlük yapmıcaksın:çok üzgünüm:

Erkekler bizlerin lafını dinlese ..bi adam daha olurlarda neyse:hulya:
Netde ilana ver... seni anlıyorum piyasası düştü tabi
Her şey zamanında demişler.... bence üçe beşe bakma ver.
Bekledikcede zarar edersin.. masrafı çıkar..durduğu yerden..
Bide böyle alıp baktırıp geri getirirler.. fiyat bicerler hemen..
Buda ayrı can sıkıcı bir durum..

Erkekler bizlerin lafını dinlese ..bi adam daha olurlarda neyse:hulya:
Netde ilana ver... seni anlıyorum piyasası düştü tabi
Her şey zamanında demişler.... bence üçe beşe bakma ver.
Bekledikcede zarar edersin.. masrafı çıkar..durduğu yerden..
Bide böyle alıp baktırıp geri getirirler.. fiyat bicerler hemen..
Buda ayrı can sıkıcı bir durum..
ben 3 yıl önce 6,5 bin para verdim.arabam eski,işe yaramaz olsa anlıcam da.bayan arabası.yani yolda kalmaması için her bakımı düzgün şekilde yapıldı.ya çok istemiyorum piyasanın altında bi değer.geçen yıl satmış olsaydım bunlar olmıcaktı.

her zaman onlar bilir onlar haklıdırlar.... Bu erkek milleti böyle anacım... aslında bir laf varda burada söylenmez işte... Ne diyeyim olan olmuş bundan sonra akıllı olmak lazım...

her zaman onlar bilir onlar haklıdırlar.... Bu erkek milleti böyle anacım... aslında bir laf varda burada söylenmez işte... Ne diyeyim olan olmuş bundan sonra akıllı olmak lazım...
onun aklı başına gelecek mi bilmem,zaman gösterir.ama olan bana oldu.kendimi geriyorum durduk yerde.ne güzel tatil yapıp geldik.rahatlamıştım.sabah adam arabayı götürüp böylr deyince çok üzüldüm

merhaba,arabanızın bi ilanı varmı görebileceğimiz bi yer,kaçıncı sahibisiniz yani arabanın geçmişini biliyormusunuz boya vuruk vs..ve en son ne kadar diyorsunuz.

merhaba,arabanızın bi ilanı varmı görebileceğimiz bi yer,kaçıncı sahibisiniz yani arabanın geçmişini biliyormusunuz boya vuruk vs..ve en son ne kadar diyorsunuz.
canım hiç bi değişen parçası yok.sadece sol çamurluk ve sağ çamurlukta darbe var.o da değişmedi.düzeltildi.ilan vermedim çünki nasıl yapılıyo bilmiyorum

anladım canım.şöyle yap istersen sahibinden.com'a gir üyelik al site kendi yönlendiriyo zaten seni ilan ver diye.resimleri falan çek oraya ver ilanını.bak gör hemen satılır.skoda forman değilmi aracın.en son nekdar diyosun.aracı bi görebilsem yardımcı olabilirim sana belki

anladım canım.şöyle yap istersen sahibinden.com'a gir üyelik al site kendi yönlendiriyo zaten seni ilan ver diye.resimleri falan çek oraya ver ilanını.bak gör hemen satılır.skoda forman değilmi aracın.en son nekdar diyosun.aracı bi görebilsem yardımcı olabilirim sana belki

ben şuan işyerindeyim canım.akşam yapmaya çalışıcam.lpg si ruhsata işli.yani çok güzel bi araba.ama satayım deyince olmuyo işte.fiyat konusunda bişey yapamam çünki ben de o kadarlık senet verdim.dediğim gibi kimseye muhtaç olmak istemiyorum.ki bu arabayı alıp daha yüksek değer satabilirler.benim vaktim yok

arkadaşın dediği gibi sahibinden.com a girip ilan verebilirsin arkadaşım.
ama şu an ikinci el fiyatları zaten düşük.kaldık 94 model araban şu an 16 yaşında..
bence daha da durup değerinin düşmesine izin vermeden satman en mantıklısı..
araç satış danışmanı olarak söylüyorum bu fikrimi.

arkadaşın dediği gibi sahibinden.com a girip ilan verebilirsin arkadaşım.
ama şu an ikinci el fiyatları zaten düşük.kaldık 94 model araban şu an 16 yaşında..
bence daha da durup değerinin düşmesine izin vermeden satman en mantıklısı..
araç satış danışmanı olarak söylüyorum bu fikrimi.

benim arabanın piyasası kaç civarı canım.burda galerilerde 5-5,200satılıyo.oralarda nasıl.
bi de bu kadar masrafı bakımı yapmışken ucuza gitsin istemiyorum.en azından benim senedinimi karşılasın

canım en baba satabileceğin rkam taş çatlasın 4000-4500 ytl
istersen internete koymayı bir dene.
tüm özelliklerinide yaz.ama istediğin rakamlar çok fazla.
sen galericilere bakma.bulurlarsa bir kek satıyorlar o fiyatlara.ki genelde çekle yada vadeli satış yapıyolr.hemen devrini alıp vermiyorlar.galericilerle iş sakat.
senin için önemli alan al arabayı ver paramı al devrini olayı..
o yüzden 500-1000 aramadan ver müşterisini bulursan canım

nursunaz sahibinden.com a girip kendi aracına eşdeğer araçlara bakıp bi kıyaslamam yapabilirsin.inş istediğin gibi alışveriş yaparsın.

canım en baba satabileceğin rkam taş çatlasın 4000-4500 ytl
istersen internete koymayı bir dene.
tüm özelliklerinide yaz.ama istediğin rakamlar çok fazla.
sen galericilere bakma.bulurlarsa bir kek satıyorlar o fiyatlara.ki genelde çekle yada vadeli satış yapıyolr.hemen devrini alıp vermiyorlar.galericilerle iş sakat.
senin için önemli alan al arabayı ver paramı al devrini olayı..
o yüzden 500-1000 aramadan ver müşterisini bulursan canım
dediğin gibi 4500 verdiler ama satışı almıyodu adam üzerine.o da satıcakmış.vermedim.sağol yardımın için.bu arabaya döktüğüm paraya acıyorum.keşke hiç bakım yaptırmasaydım.daha bayramdan önce sırf vize için 300 tl verdim.alan şanslı iki yıl vize de yaptırmıcak.offf of ben bu siniri nasıl atıcam ya.adam beni dinleyip geçen yıl satsaydı bunlar olmıcaktı

nursunaz sahibinden.com a girip kendi aracına eşdeğer araçlara bakıp bi kıyaslamam yapabilirsin.inş istediğin gibi alışveriş yaparsın.
canım ben bu resim koymaları felan bilmiyorrum.akaşam ablamın eşiyle görüşeyim.o anlıyo bilgisayardan.sağol canım

:) ay güldüğüme bakma senin asıl derdini anladım kimseye muhtaç olmamak eline düşmemek sanırım her taşın altından erkek gibi kalktığın için bu senin adına bir yenilgi olur ve kaldırırsında başkasından (eşinin zamanında engellemesinden) dolayı bir sıkıntı yaşarsa senin gibi güçlü yapıdaki bayanlar o kişiyi ortadan kaldırmayı düşünürler..
ben olsam geldi başıma gelen der daha da 1.000,00 TL ye düşmeden veririm arabayı birine...
yahu benim eşim çorap alamaz...ben bakkala gider 1 ev 1 araba alır gelirim..en kötü şeyi bile belli işte sat başımda erkek değilmisin ama anlamazlar yoookk dursun...biz ne yapcaz o zaman bildiğimizi okuyacaz...kendi doğrularımızla yaşayacağız ve başımızada bişey geldiğinde kendim ettim kendim buldum diyeceğiz...başkasının aklına uyupta sonuçta sinir olmaktansa....
bence satta canım 2 adet senedinede yinede bir yararı olur diyorum...

sakalımız yokki sözümüz dinlensinn -tatlicadiarzu-

inş istediğin gibi bi alıcı bulursn güselimm

Araban mı var,derdin var:gitme:
Hiç bir zaman için ikinci elde değerini vermezler.

nursunaz sahibinden.com a gir. otomobil bölümüne gir ordan marka ve modeli seç.birsürü ilan var senin aracınla eşdeğer araçlara bak bi fikrin olur.

Son düzenleme:
:) ay güldüğüme bakma senin asıl derdini anladım kimseye muhtaç olmamak eline düşmemek sanırım her taşın altından erkek gibi kalktığın için bu senin adına bir yenilgi olur ve kaldırırsında başkasından (eşinin zamanında engellemesinden) dolayı bir sıkıntı yaşarsa senin gibi güçlü yapıdaki bayanlar o kişiyi ortadan kaldırmayı düşünürler..
ben olsam geldi başıma gelen der daha da 1.000,00 TL ye düşmeden veririm arabayı birine...
yahu benim eşim çorap alamaz...ben bakkala gider 1 ev 1 araba alır gelirim..en kötü şeyi bile belli işte sat başımda erkek değilmisin ama anlamazlar yoookk dursun...biz ne yapcaz o zaman bildiğimizi okuyacaz...kendi doğrularımızla yaşayacağız ve başımızada bişey geldiğinde kendim ettim kendim buldum diyeceğiz...başkasının aklına uyupta sonuçta sinir olmaktansa....
bence satta canım 2 adet senedinede yinede bir yararı olur diyorum...

ya aynen öyle.adam işadamı.ticarette muhteşem.ama konu ben ve benimle ilgili şeylere gelince kafa çalışmıyo sanırırm.yada kadının söylediği olmıcak ya herhalde o psikoloji.öyle de yetiştirilmemiş.onlarda annesi ne derse babası onu yapıyo.biz tam kazak erkek modundayız.
bi yere gitse haytta fiyat sormaz,pazarlık yapmaz.ben üçü beşi hesap ederim illa pazarlık yaparım.zaten onun penceresinden hayata baksam herşeyi çözücem

Back
X