Bu erkekler neden kadn sz dinlemez

• Konu Sahibi Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nursunaz sahibinden.com a gir. otomobil bölümüne gir ordan marka ve modeli seç.birsürü ilan var senin aracınla eşdeğer araçlara bak bi fikrin olur.
baktım canım 5,750-5.5 arası.ben nasıl vereyim şimdi 4e.üstelik çok bakımlı.onca masraf ettim.o arabaya ettiğim masrafla kaç aylık kredi borcumu öderdim.ama kafa yok işte.araba benim sattım dicektim o kadar.olmuyo işte olmuyo

sakalımız yokki sözümüz dinlensinn -tatlicadiarzu-

inş istediğin gibi bi alıcı bulursn güselimm
Amin canım

Araban mı var,derdin var:gitme:
Hiç bir zaman için ikinci elde değerini vermezler.
gidip uyduruk şeylere bi sürü para veriyolar.ben sadece senedimin parasını alayım diye uğraşıyorum adamlar bi de fiyat kırıyo.kafayı yicemm ya

ee canım sen malını satmak zorunda olunca malın mundar olur..çünkü adamlar seni tok satıcı olarak görmüyor acil ihtiyaçtan satmaya çalışıosun..ben de baktım 4750 ye falan veren var vizesi falan yapılmış olan araçların..bence 3e 5 e bakma ver gitsin durdukça değerini kaybedicek..

hakkını yemeyelim dinleyenide var dinlemeyen
artistide şansa baglı bu erkek işi

baktım canım 5,750-5.5 arası.ben nasıl vereyim şimdi 4e.üstelik çok bakımlı.onca masraf ettim.o arabaya ettiğim masrafla kaç aylık kredi borcumu öderdim.ama kafa yok işte.araba benim sattım dicektim o kadar.olmuyo işte olmuyo

canım onlar eşdeğer fiyatlar değil milletin yüksekten uçarak istediği fiyatlar.
benim eşimde ikinci eldeki arabamıza sahibinden.com da 9 lira istiyordu.baktıki bir kek düşmedi mahalleden isteyen birine 7.5 liraya verdi ki söz de o sitede piyasası o şekildeydi arabamızın..
mal senin..sen bilirsin.ama o fiyatlara satamazsın:hulya:

canım onlar eşdeğer fiyatlar değil milletin yüksekten uçarak istediği fiyatlar.
benim eşimde ikinci eldeki arabamıza sahibinden.com da 9 lira istiyordu.baktıki bir kek düşmedi mahalleden isteyen birine 7.5 liraya verdi ki söz de o sitede piyasası o şekildeydi arabamızın..
mal senin..sen bilirsin.ama o fiyatlara satamazsın:hulya:
gidip galeriye 3,5 a satıcam canım en son çare.ordan alsınlar 5e 5,5 a.hiç olmazsa onlara yaramasın.arabamda hiçbi kusur yok.gidip tamirciye götürüyolar soruyolar onlar da öyle diyo.ama millet ölmüş eşşek arıyo.onlara yaramasın var galeriye gitsin.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

kızlar kapıcı 4.200 verdi.arabaya baktırıp almayı düşünüyomuş.nolur dua adin de şunu elimden çıkarayım hayırlısıyla.bankaya önden ödeme yapınca hiç olmazsa faiz düşer

kızlaaaar arabam bugün 4.400 e satıldı.sabah noter satışını yaptık.çok şükür.hepinizden Allah razı olsun.iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için.ta iskenderundan bi müşteri çıkmış.adamların bi formeni varmış.az yaktığı için kardeşine aynı arabadan almak istemişler.arabayı çok beğenmişler.satışını yaptım paramı aldım.Allah herkesi darından kurtarsın.kimseye muhtaç etmesin

Erkekler bizlerin lafını dinlese ..bi adam daha olurlarda neyse:hulya: Netde ilana ver... seni anlıyorum piyasası düştü tabi
Her şey zamanında demişler.... bence üçe beşe bakma ver.
Bekledikcede zarar edersin.. masrafı çıkar..durduğu yerden..
Bide böyle alıp baktırıp geri getirirler.. fiyat bicerler hemen..
Buda ayrı can sıkıcı bir durum..

Şeniz vereliniortak bu sözün için tebrik ederim
nede olsa beyinlerin yarısı olmadıklarına üzüyorlar ya bizi

ahh ahh canım aynı problemi yaşadık bizde istemediğim halde gitti araba aldı zarar edeceğiz bu işten dedim olmaz dedim dinletemedim 13 milyar zarar ettik sonunda allahtan aldığımız fiyata satabildik onu bu yıl, ama ödediğim faiz yanıma kaldı. şimdi hep senin sözünü dinleyeceğim diyor ama olan oldu artık. büyük zararlar etmemek dileğiyle......

altunizadedeki oto pazarına götür sahibinden.com 'da beleşe araba arıyorlar, benim 25 milyarlık arabama 15 milyar gibi bir teklif biçti kaç kişi aama 25 e sattım, o ilanlara hiç girme.

altunizadedeki oto pazarına götür sahibinden.com 'da beleşe araba arıyorlar, benim 25 milyarlık arabama 15 milyar gibi bir teklif biçti kaç kişi aama 25 e sattım, o ilanlara hiç girme.

arabamı 4,400 e sattım canım.artık beklicek sabrım yoktu.çok şükür.üzerimden büyük bi yük kalktı

aah aah sakalımız yokki dinletelim!!!
hayırlısı olsun sattığınıza sevindim :)

aah aah sakalımız yokki dinletelim!!!
hayırlısı olsun sattığınıza sevindim :)

zararına oldu ama yine de gitti şükür.galerilerde aynı araba 5-5,5-5,750 canım.ama sanayiiye götür adamlar her yerine kusur buluyo.ben bunu anlamıyorum.olsa gam yemicem.ama çok şükür sattım

biraz düşük olmuş ama olsun artık en azından kafan rahatlamistir..hayırlısı cnm ya

dinlemezler canım dinlemezler,

"karıya he diyeceksin, kendi bildiğini yapacaksın" der.

Ama ekonomik anlamda ne dediysem oldu hep çuvalladı ama asla sözümü dinlemez

dinlemezler canım dinlemezler,

"karıya he diyeceksin, kendi bildiğini yapacaksın" der.

Ama ekonomik anlamda ne dediysem oldu hep çuvalladı ama asla sözümü dinlemez

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burnu sürtülmek istiyorlarda ondan sonunda hep biizm söylediğimize gelirler

Back
X