Ünlü bir Fransız kadın yazar şöyle demiş : " Kadınlar mı daha zeki yoksa erkekler mi? diye sorarsanız yanıtını bilmem ama BEN HİÇ 2 ÇIPLAK BACAK PEŞİNDE SAATLERCE KOŞAN BİR BAYANA RASTLAMADIM"kızlar bu soruna bir çare bulamadım bu erkeklere ne oluyor ben evlenemeyeceğim sanırım çoğu erkeklerin aklı sadece belden aşağı çalışıyor bakıyorlar düzgün bir insan olduğumu anlayınca kaçıyorlar yoksa benm ilişki kurmayı beceremiyorum kendimi sorgulayıp duruyorum yoksa bakımlı güzel bir bayanım fizik olarak acaba bir türlü ciddi bir ilişki tutturamıyorum kimse sorumluluk almak istemiyor erkekler nasıl faydalansam diye düsünüyorlar baktılarki amaçlarına ulaşamıyorlar kaçıyorlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı yani kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen sabır kalmıyor yaşta ilerledi
Herkes o kadar çok cinsel açlık içine girmiş ki, hayat bundan ibaret sanıyorlar...
Cidden düzgün erkek kalmadı gibi bir şey..
kızlar bu soruna bir çare bulamadım bu erkeklere ne oluyor ben evlenemeyeceğim sanırım çoğu erkeklerin aklı sadece belden aşağı çalışıyor bakıyorlar düzgün bir insan olduğumu anlayınca kaçıyorlar yoksa benm ilişki kurmayı beceremiyorum kendimi sorgulayıp duruyorum yoksa bakımlı güzel bir bayanım fizik olarak acaba bir türlü ciddi bir ilişki tutturamıyorum kimse sorumluluk almak istemiyor erkekler nasıl faydalansam diye düsünüyorlar baktılarki amaçlarına ulaşamıyorlar kaçıyorlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı yani kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen sabır kalmıyor yaşta ilerledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?