Bu erkekleri anlayamiyorum :( sanirim evde kalacağım..

umarim oyle olur

Kadere teslimiz, bekliyorum, ne güzel ifadeleriniz var, Allah kalbinize göre vermiş anlaşılan.

yok o kadar telasim acelem ya da illa evlenmek diye bir derdim yok kendimi yordugum uzdugum kahroldugumda yok alistim yalniz yasamaya 17 uasimdan beri kendim kazanip kendim okuyorum cokda guzel gidiyor hayat yalnizkende. ama ne bilim insanoglu sosyal bir varlik, hatta insanin hayattaki ilk gayesi uremek derler ya dedim rutini bozmayalim nedir durum varsa sorun cozelim bu hayatin ilerisinide dusunelim. buraya bu kadar guzel bir forum acmislar yazalim dertleselim tanismasakta arkadaslik edelim. budur durum yani :82:

Kadere teslimiz, bekliyorum, ne güzel ifadeleriniz var, Allah kalbinize göre vermiş anlaşılan.

"Yalnızlık Allah'a mahsus" diyoruz... Bunu biz takdir edebiliyorsak O hayli hayli farkındadır beklentilerimizin... Karakterine, saçının teline kadar hayal ettiğim yaratılıştaki insan karşıma çıkmasa, gözümün önüne getirdiğim gözümün önüne gelmese kendi yazdıklarıma inanmazdım... O, bizi yalnız bırakmamak için, dediğiniz gibi "kalbimize göre" bize en uygun adayları bir şekilde çıkartıyor karşımıza... Yeterince şanslı olanlara, detaylara varana kadar dilediklerini yaşatıyor... Beni de o talihlilerden kıldığı için şükrediyor daha büyük mutluluklar diliyorum size...

Demek biraz da saçının teline kadar gözünün önüne getirmek gerekiyor... Hayal edebilmek, istemek, beklemek gerçek anlamda bu olsa gerek.

Gerçekten sevgili kulmuşsunuz, Allah mutluluğunuzu bozmasın, güzel dileğiniz için teşekkür ederim, amin diyorum, aminn diyorum.

valla kızlar sabredip dua edip beklemek tek çare sanırım rabbim herkesin gönlüne göre istediği gibi birini nasip eder ben buna inanıyorum bigün bizimde olacak iyi düşünelim iyi olsun herkes hayatını düzenini kurmuş tek eksiğimiz bunları paylaşabileceğimiz özel bi insan işte özel insanı istediğimniz için zaten yanlızız biraz sabır diyelim iyi düşünelim mutlaka umulmadık bianada çıkıp gelicektir

Nasıl umutlandım bunları okuyunca şimdi...

Beklemeye devam, üzülmek de yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…