Bu erkekleri anlayamiyorum :( sanirim evde kalacağım..

ekimay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
0
0
İstanbul
27 yasindayim. yasimi en basta yazmamin sebebi bu yasta olmama ragmen hala ortaokul cocuklarinin ugrastigi sorunlarla bogusuyor hissetmem :) bu yasa kadar hayatimda 3 iliskim oldu 3 ude ciddi boyutlara kadar ilerledi ama kismet degilmis demek ki bitti. benim asil sorunum erkek arkadas edinemek :) yani erkekler nedense benimle cikmak istemiyor daha dogrusu teklif etmiyorlar :) edenler oldu tabiki ama hep bir sebeple o kisilerle cikmayi dusunmedim. ciktigim iki erkek arkadasimlada zaten internet araciligi ile tanismistim. cok dusundum bunun uzerine, yillarca, cirkinmiyim acaba ya da ne bilim cekicimi degilim falanf ilan diye. :) ama sebebin ne oldugunu inanin bilmiyorum.hepbir sekilde duyuyorum, su senden hoslandi shrewdes bu seni cok begeniyordu diye. hatta iki arkadasimdan sana bir erkegin yaklasmasi cok zor cok ozguvenli biri olmasi gerek demislerdi ama inanin gercek sebebi bilmiyorum anlayamadim. suan doktora yapiyorum iyi bir isim var, guzelmiyim bilmiyorum ama en azindan yuzume bakilcak biriyim bence :) evet herzaman herkese cok karsi cok sicakkanli olmasamda hossohbetimdir, akadasligimin cok iyi oldugunu dusunuyorum. gulerek yazsamda mesaji bu duruma cok uzuluyorum kizlar. nerde sorun var anlamiyorum. hayatimda birinin olmasini istiyorum ama suana kadarki tecrubelerimdende biliyorum ki cevremdeki insanlar bana acilmiyorlar nerde sorun var anlamiyorum

Sonuçta artık olgun bir insan olarak erkeklerin karşıdan kesip tanışmaya geleceklerini sanmıyorum.
Ancak aynı ortama girdiğin, senle muhabbet edip tanıma fırsatı bulan biriyle olur diye düşünüyorum.
Ama kafana takma, bunun için özel bir çaba sarfedilemez
Kısmet olursa olur ancak
Birde şöyle birşey var aşk arayınca bulunmuyor, o günü gelince kapıyı çalar elbet...

Kesip tanışmaya gelmelerine fırsat kalmıyor artık kızların maşallahı var atlıyorlar. Normalde ne romantiktir o, teklif olmasa bile, ilişkiyi erkeğin başlatması olayı.

kastetigim sey zaten bir yerde gorup begenip gelmemeleri degildi. zaten o konuda biraz huysuzumdur konusmam ben :) ayni ortamda bir sekilde bulundugum insanlardan bahsediyorum, bir sekilde beni taniyan benimle iletisim kurabilmis insanalrdan. isim ve okulum dolayisiyla cok yer degistirdim yani cevremde bir suru insan oldu, oluyorda ama ortaokulda durum nasilsa halen ole. bu konuyu acmamin sebebiyse en son bir hafta once bir tanidigimla karsilastim 1 sene once ayni ulkede bulunmustuk orda ortak bir arkadasimizdan bahsetti beni konusmuslar, ama cocuk hic bir skeilde bana belli etmemisti. yani cok samimiyetim olmadigi icin neden benle konusmamis hic belli etmemis diyemedim :) baktim talihim aynen devam ediyor ya yaiyim bari sorayim bole birsey yasayan biri vardir belki dedim

Son zamanlarda etrafımda hep duyduğum gördüğüm, arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişkiler.
Ortak zevkleri olan, birşeyler paylaşabildiği, birlikte vakit geçirmekten hoşlandığı kadınlarla ileriye dönük ciddi ilişkiler yaşamayı düşünüyor galiba erkekler.

Bekar arkadaşlarımdan çok duyuyorum, "yakın bir arkadaşım ben sana aşık oldum dedi" diye. :)

Şöyle ki şuan evliyim ve eşim sırlarımı derdimi anlattığım, birlikte çok eğlendiğimiz en yakın dostumdu, sonra aşk çıkageldi, arkadaşlığımızın sağlamlığına güvenerek birbirimize dürüst davrandık, oldu da bitti :)

Belki farkında olmadan bir duvar örüyorsun etrafına, o yüzden açılmaya çekiniyorlar.
İlla sözle değil, soğuk yada mesafeli bir bakışla bile yapıyor olabilirsin bunu.

yani arkadas olarak cok iyiyimdir, sicakkanliyimdir, guleryuzluyumdur :) ne ovdumkendimi ha ama tabi arkadas olarak guleryuzlu olmak farkli cidden farkli acidan bakinca korkutucuu oluyorum acaba ya yazdiklarimi okuyunca komik oluyor ama bunu yillardir yasiyorum ben. suana kadar cevremde bana yaklasan insanlar hep olmamasini istedigim kisilerdi, demek ki o kadarda cesaret kirici degilim :44:

Hiç mi anlamıyorsun peki sana ilgi duyduklarını
Mesela bahsettiğin o kişi sana ilgisini hiç mi göstermedi
Eğer birinin sana ilgisi varsa sende ona biraz cesaret ver canım
Hatta beğendiklerine biraz ilgili davran, sıcak ol onunda sana ilgisi varsa karşılık verir zaten

bazen anliyorum aslinda baskalari soz konusu oldugunda cok iyi gozlemciyimdir ama soz konusu kendim olunca isler degisiyor. ya arkadascaysa diyorum,ya da bazen konduramiyorum aklima bile gelmiyor ama sonradan duyunca belkide iyi bir cift olabilirdik diye dusunuyorum ama is isten gecmis oluyor.

Bende de var bu. Kimi istemezsem bitiyor yanımda, istediğimi de bekle Allah bekle. İşin kötüsü beğenseler bile gelemiyorlar bunu hissedebiliyorsun, sanırım benim konuma da bakmalısın.

Kendimi kameraya çekmeyi bile düşündüm mimiklerimde filan bi sorun mu var diye.

Arkadaşça olsun, sen de arkadaşça yanaş, eğer beğenebileceğin bir adamsa biraz arkadaşça samimiyetten zarar gelmez, eğer yanlış sinyalse yine de birşey kaybetmemiş olursun :)

:) kesinlikle iyi fikir :) yakin arkadaslarima sordum bunu ama onlarda o kadar yakinlarki seni objektif olarak elestiremiyorlar. korkutucu bir tarafimiz var kesin ama o ne onu bulmak lazim

:) kesinlikle iyi fikir :) yakin arkadaslarima sordum bunu ama onlarda o kadar yakinlarki seni objektif olarak elestiremiyorlar. korkutucu bir tarafimiz var kesin ama o ne onu bulmak lazim

Kamerada canavara dönüşüyomuşuz. Ben çok tatlıyımdır aslında ama ciddi bi tarafım var kıramadığım. Biraz daha güleryüzlü olmak lazım belki de daha az düşünceli olmak, bazen düşünmekten karşımdakinin ne dediğini unutuyorum.

:) ben ole degilimdir. eger bir insani sevmezsem mesafeli olurum( suratsiz yani ) zaten sevmedigim biride beni begenmesin :) onun disinda guleryuzluyumdur, sadece ilk tanisitigimda bir erkek bana ilgi gosterirse o zaman elimde olmadan cekerim kendimi ama oncesinde bir muhabbetimiz olusmussa hossohbetimdir. bilmiyorum var bi gudubetlik bende ama ne olaki acaba

Arkadaşça olsun, sen de arkadaşça yanaş, eğer beğenebileceğin bir adamsa biraz arkadaşça samimiyetten zarar gelmez, eğer yanlış sinyalse yine de birşey kaybetmemiş olursun :)

zaten is arkadasliga gidince sorun olmuyor iletisimdede, samimiyettede ama acaba ben akadaslik kisminimi fazla abartiyorum

Görüntü olarak tatlıyım muhabbetim de iyidir ama eğer hoşalndığım biriyse elim ayağıma dolaşıyor inan ki bu huyum beni öldürecek liseli gibiyim. Çok vakit kaybettiriyor bu, çünkü heyecanlandığında tavrın değişiyor, belli olmasın diye kaçıyor ya da ciddileşiyor, suskunlaşıyorsun, o da "beni istemiyor" diye algılıyor.

Bir de kendime güvenli biriyim mesela, mutlu görünen biriyim, öyle olunca da sanki hayatımda biri varmış gibi oluyor. Sende de vardır bunlar belki diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…