Bu erkeklerin bizi sevdiğini nasıl anlıycaz güven sorunsalıııı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy resmen ergenlık bu

bız yetıskın ve olgun ınsanlar dusuncelerımızı hıslerımızı endıselerımızı karsılıklı konusarak anlasıyoruz suphe duyduklarımızla yolumuza devam etmıyoruz

denemek zarf atmak blof yapmak ılıskı ıcerısınde guven zedeler ,basıtlestırır,saygısızcadır,yuz goz olunur.

sızın cıddı bır ılıskı ıcın daha kırk fırın ekmek yemenız lazım bellıkı.

Olabilir ,eski konulardan hic haberim yok ,sadece ekran görüntülerini okudum.Ama her ne olursa olsun benimle sadece cinsellik icin yakinlasan birin de bir sıkıntı vardır
Sadece cinsellik isteyen konuyu açan hanım kızımız. Adam istemiyor.

Adam istemez tabi ki çünkü çocuğa bakacak, evi temizleyecek, yemeği yapacak biri lazım. Sadece seksi ne yapsın adam?

Ben de hatırladım sizi..
İçimde bir şüphe vardı ki test etmek istedim dimi ? Ama test ettiğim için herkes nerdeyse cephe aldı bana şaka gibisiniz
TEST ETME DİREKT SOR. MADEM SORAMIYORSUN ŞÜPHE DUYDUĞUN ADAMLA BİRLİKTE OLMA. NEYİNİ ANLAMIYORSUN ACABA? Daha hala herkes bana cephe aldı diyorsun ya. Ay banane ya ne diye kendimi sinir ediyorum. Salak ben.

Sadece cinsellik isteyen konuyu açan hanım kızımız. Adam istemiyor.

Adam istemez tabi ki çünkü çocuğa bakacak, evi temizleyecek, yemeği yapacak biri lazım. Sadece seksi ne yapsın adam?
Ovvvvvv🤦🏻‍♀️ Ben hic anlamamışım 🤣🤣🤣 daha doğrusu sadece ekran görüntülerini okudum ve bunu yazan adam sandım, pardon ya ben bi baştan alayım

Bana göre öyleydi zaten.Sevmeyen biri bana göre kabul ederdi bu tarz bir birlikteliği. Kafam karışık olduğu için zaten buraya soru sordum. Orda şunu kast ettim yani cevap olarak bunları yazsaydınız keşke zarfa takıldı herkes gereksiz yere diye
Cici annecilik pahalıya patladı desene. Adam çocuğuna güzel annelik eden gencecik kızı kaçırmak istemiyor şimdi.

2 dk gittim ne oldu ki

Evli adamla mi birlikte cinsellik için anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X