- 19 Mayıs 2020
- 47.325
- 212.606
- 598
Gençlik aşısı beybisu.Sorun da bu işte. Kendine azıcık saygısı olan biri böyle çocukça zarf atamalara, blöflere boyun eğmez. Hadi bana eyvallah der gider. Ben bu tür oyunları çok saygısızca buluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençlik aşısı beybisu.Sorun da bu işte. Kendine azıcık saygısı olan biri böyle çocukça zarf atamalara, blöflere boyun eğmez. Hadi bana eyvallah der gider. Ben bu tür oyunları çok saygısızca buluyorum.
Böyle herkese sataşıp herşeyi bilip herkese laf yetisrip sonra derdim var diye konu açanlar niye kendilerine çözüm bulmazlar şaşarımZaten cevabı almışsınız konu neden açtınız , bizim yorumumuza ihtiyacınız yok madem
Ya iki mesaj üst üste alıntılayınca birini silmeye çalışınca oluyor, bir kere daha olmuştuKız ben yazmışım gibi, nasıl oldu?![]()
Bacım allaaasen ne içtiysen bana da söyleEvet arkadaşlar..Erkeklere asla güvenemiyorum.Bu yüzden sevgilimi test ettim,eğer takılmayı kabul etseydi beni sevmediğini anlardım diyerekten.Tabi ki takılma konusunda ciddi değilim tamamen beni sevip sevmediğini anlamak için attığım bir zarftı.Nedense sanki hepsinin bir çıkarı var gibi geliyor bana.Sürekli ayrıldığım fakat bir şekilde barışmamızı sağlayan bir adam var hayatımda.En az 100 kere ayrılmışımdır ve her defasında yazıp gönlümü alır.Ben sadece güvenemiyorum.Ve bugün zarf attım kendisine,bu arada zarf attığımı anlaması imkansız çünkü uzun zamandır soğuk yapıyordum zaten.Şimdi size ss leri atıyorum.Sizce bu adam seviyor mu beni ? Yani sevmeyen bir adam mutlaka kabul eder gibi geliyor böyle bişeyi
Not: Allah aşkına namaz kılıyor niye zina yapıyor demeyin çevremde çok söylenen bişeydi bu evlenmek istediği zamanlar ben evlilik istememiştim bunun kafamda olmadığını söyledim.Yani en azından uzun süre.
Anlamamak ne mümkün, bu zeka seviyesinde biriyle anca sevişmek için birlikte olurumÜzüldü aklına başka şeyler geldi sonra da sopalıksın cidden vs dedi. Mesela kullandığını nerden anladınız ?
Bana göre öyleydi zaten.Sevmeyen biri bana göre kabul ederdi bu tarz bir birlikteliği. Kafam karışık olduğu için zaten buraya soru sordum. Orda şunu kast ettim yani cevap olarak bunları yazsaydınız keşke zarfa takıldı herkes gereksiz yere diyeAdam zarfı yememiş ve seviyor çıkarımı yapmadınız mı siz burdan ? Güvenim yerine geldi dediniz
Aman tanrım bı kadin benimle arada sevişmek için takılmak istiyor ne kadar korktummmmAlışkın banasadece sopalıksın çok korktum dedi
E ben seninle uğraşamam sadece cinsel anlamda takılalım diyor,bunu diyen adam seviyor mu diye nesini düşüneceğim?nerden anladınız
Ben de hatırladım sizi..Ay ben de diyorum bu nicki bir yerden hatırlıyorum.
Tam bir 20 yaşında çocuk ve 40 yaşında adam sohbeti olmuş.
Bu adam da seni sevdiğinden değil seni parmağında oynatabildiğinden yanında kalmanı istiyor zaten.
Bu kız boşanmış bir adamlaydi adamın oğlu vardı....eski eşi bu kızın oğlanı okuldan almasına bozulmuştu....o muuuu???Gençlik aşısı beybisu.
Konuyu çok yanlış anlamışsınız hem de bayağı..E ben seninle uğraşamam sadece cinsel anlamda takılalım diyor,bunu diyen adam seviyor mu diye nesini düşüneceğim?
Amiiiinnnnnnnnnnallahım sevişken insanlardan uzak eyle bizi yarebbelaleemiin
Bacım nicki çok aradın mıKonuyu çok yanlış anlamışsınız hem de bayağı..
Nasil yani??Siz de cici annecilik oynuyordunuz en son, noldu çabuk sıkılmış gibisiniz?
İşte tam 20 yaşında ergen davranışı bu test etmeler falan. Hatta 20 yaş için bile fazla çocuksu. Eee ayaklarını yıkadın mı adamın bari?Ben de hatırladım sizi..
İçimde bir şüphe vardı ki test etmek istedim dimi ? Ama test ettiğim için herkes nerdeyse cephe aldı bana şaka gibisiniz
Olabilir ,eski konulardan hic haberim yok ,sadece ekran görüntülerini okudum.Ama her ne olursa olsun benimle sadece cinsellik icin yakinlasan birin de bir sıkıntı vardırKonuyu çok yanlış anlamışsınız hem de bayağı..
Benim de ilk dikkatimi çeken nicki olmuştuBacım nicki çok aradın mıiki saattir ne yazdığını çözmeye çalışıyom