Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen kocanla pembe koltuk takımlarınızın kredisini ödemekten dolayı bunaldın ve stresini burda atıyosun mswkkddkdkdkToksik ilişkilerimize kılıf: çok sevmekten ;(
Gulme katip hiç sevmemişim
Yaa, seven insan böyle küçük oyunlar oynar, kendine oynamasına göz yumar mi diyorsunuz?Demek ki sevmemişsiniz
Alışkın banaSiz sevmeyi ne zannediyorsunuz acaba ? Bunu yapan kişinin ilişki yaşama biçimi sağlıksızdır ve o tarz insanların hayatımda yeri olmaz. Siz adama durumu açıklayınca tepkisi ne oldu?
Siz de cici annecilik oynuyordunuz en son, noldu çabuk sıkılmış gibisiniz?Muhtemelen kocanla pembe koltuk takımlarınızın kredisini ödemekten dolayı bunaldın ve stresini burda atıyosun mswkkddkdkdk
Pembe değil cnm buz mavisi, koltuk taksitlerimizi de geçen mayısta bitirdik şu an tv taksidi ödüyoruz hem de hiç takı bozdurmadan, kıskanma tmm mı senin de olur bi gün inşMuhtemelen kocanla pembe koltuk takımlarınızın kredisini ödemekten dolayı bunaldın ve stresini burda atıyosun mswkkddkdkdk
biri zarf attım diye benden ayrılırsa gerçekten onla geçen zamanlarıma üzülürüm sanırsın hayatın boyunca zarf atmadın sanırsın hiç blöf yapmadın.Aynen aynenGulme katip hiç sevmemişim![]()
bu arada zarf attığımı anlaması imkansız çünkü uzun zamandır soğuk yapıyordum zaten.
Ne dediğini kendin de bilmiyorsun. Ayrıca anladığım kadarıyla adam evlenmiş ayrılmış bir de oğlu var... Kocaman adam cinsellik için seninle olmak istese bunu daha farklı belli ederdi...Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
Bu adam sizi sevmiyor gerçekten seven biri bu zarf karşısında hayatından çıkarırdı . Gelecek düşünmüyor seninle şimdilik takılıyor sonra zaten ayrılacak vakit geçirmelik olunca böyle şeylere takılmaz insanAlışkın banasadece sopalıksın çok korktum dedi
Öyle oldu galibaSiz de cici annecilik oynuyordunuz en son, noldu çabuk sıkılmış gibisiniz?
Hanfendi. Başlarda zarf attığımı anlamadı diyorum. SONRASINDA KENDİM SÖYLEDİM.YANİ ŞUAN FARKINDA ONU TEST ETTİĞİMİ.DAHA NE DEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSINIZ SİZ
Zaten cevabı almışsınız konu neden açtınız , bizim yorumumuza ihtiyacınız yok madembiri zarf attım diye benden ayrılırsa gerçekten onla geçen zamanlarıma üzülürüm sanırsın hayatın boyunca zarf atmadın sanırsın hiç blöf yapmadın.Aynen aynen![]()
Sen zaten kendin çocuksun daha.Öyle oldu galiba
Sopalıksın derken neyi kast ettiAlışkın banasadece sopalıksın çok korktum dedi
E tamam cevap buydu zaten .Bu adam sizi sevmiyor gerçekten seven biri bu zarf karşısında hayatından çıkarırdı . Gelecek düşünmüyor seninle şimdilik takılıyor sonra zaten ayrılacak vakit geçirmelik olunca böyle şeylere takılmaz insan
Sorun da bu işte. Kendine azıcık saygısı olan biri böyle çocukça zarf atamalara, blöflere boyun eğmez. Hadi bana eyvallah der gider. Ben bu tür oyunları çok saygısızca buluyorum.Hanfendi. Başlarda zarf attığımı anlamadı diyorum. SONRASINDA KENDİM SÖYLEDİM.YANİ ŞUAN FARKINDA ONU TEST ETTİĞİMİ.DAHA NE DEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSINIZ SİZ
Öyle oldu galiba
Kız ben yazmışım gibi, nasıl oldu?Sen zaten kendin çocuksun daha.
Üzüldü aklına başka şeyler geldi sonra da sopalıksın cidden vs dedi. Mesela kullandığını nerden anladınız ?Sopalıksın derken neyi kast ettibu adam seni kullanıyor benden demesi
![]()
Adam zarfı yememiş ve seviyor çıkarımı yapmadınız mı siz burdan ? Güvenim yerine geldi dedinizE tamam cevap buydu zaten .
Bu adam beni seviyor mu veya sevmiyor mu diye soru sordum hepiniz attığım zarfa takılmıştınız.