Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teoman'ın 1 kadın 1 erkek diye bi sarkısı var.konuyu görünce o sarkının nakaratı aklıma geldi..nakarat aynen söyle;
kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider
erkek içer :içelim:
Benim iliskimde yakinda 8.yilina gircek ve benim erkek arkadasim(nisanlim) bir gün bile ilgisiz davranmadi bana karsi.Ama ne yalan söyliyim ben biraz ilgisizimdir. Yani söyle diyim, nisanlim daha ilgilidir.
Ama bende kafaya koydum bundan sonra bende ilgimi cogaltcam.:1hug:
teoman'ın 1 kadın 1 erkek diye bi sarkısı var.konuyu görünce o sarkının nakaratı aklıma geldi..nakarat aynen söyle;
kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider
erkek içer :içelim:
Kızlar bende ilgisizlikten şikayet ettim sevgilime kibar bir dille.Bana evet haklısın kafam karışık ,bunalıyorum falan dedi ilk önce ses etmedim.. 2 hafta geçti ben aramasam sormasam aklına gelceğim yok yine söyledim neyin var diye bu seferde bilmiyorum düşünemiyorum uzun süreli ilişki kuramıyorum dedi ki biz daha 3 aydır beraberiz..Çok üzülüyorumm ağlamaktan bithap düştüm..Ne yapmak istiyor sizce ..Yanımdayken herşey normal ve çok güzeldi 2 haftada mı kafası karıştı ya![]()
Kızlar bende ilgisizlikten şikayet ettim sevgilime kibar bir dille.Bana evet haklısın kafam karışık ,bunalıyorum falan dedi ilk önce ses etmedim.. 2 hafta geçti ben aramasam sormasam aklına gelceğim yok yine söyledim neyin var diye bu seferde bilmiyorum düşünemiyorum uzun süreli ilişki kuramıyorum dedi ki biz daha 3 aydır beraberiz..Çok üzülüyorumm ağlamaktan bithap düştüm..Ne yapmak istiyor sizce ..Yanımdayken herşey normal ve çok güzeldi 2 haftada mı kafası karıştı ya![]()
Canım seninki odunluğa erkenden başlamış. Ama şunu söylüyorum ister 1 aylık ister 10 yıllık ilişki olsun hiiçç üzülmeye değmezzz oduların yine umurlarında olmuyor gezip eğleniyorlar ama biz kafamıza takıyoruz işte