• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkeklerin hepsi neden bu kadar ilgisiz!!!!

Benim iliskimde yakinda 8.yilina gircek ve benim erkek arkadasim(nisanlim) bir gün bile ilgisiz davranmadi bana karsi.:nazar: Ama ne yalan söyliyim ben biraz ilgisizimdir. Yani söyle diyim, nisanlim daha ilgilidir.:nazar: Ama bende kafaya koydum bundan sonra bende ilgimi cogaltcam.:1hug:

teoman'ın 1 kadın 1 erkek diye bi sarkısı var.konuyu görünce o sarkının nakaratı aklıma geldi..nakarat aynen söyle;

kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider
erkek içer :içelim:

teoman'ın 1 kadın 1 erkek diye bi sarkısı var.konuyu görünce o sarkının nakaratı aklıma geldi..nakarat aynen söyle;

kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider

hehe tam konusya hakim sarki sözükaydirigubbakcemile3

Benim iliskimde yakinda 8.yilina gircek ve benim erkek arkadasim(nisanlim) bir gün bile ilgisiz davranmadi bana karsi.:nazar: Ama ne yalan söyliyim ben biraz ilgisizimdir. Yani söyle diyim, nisanlim daha ilgilidir.:nazar: Ama bende kafaya koydum bundan sonra bende ilgimi cogaltcam.:1hug:

hay masallah Allah bozmasın=)hihoyyyt

hayatıma giren 2. kişiyle nişanlıyım, we ilgisizlik gibi bi sorun hiç yaşamadım 4 yıldır beraberiz. hatta tam tersi çok ilgilidiropuyorumnanaktan

ama ilk sewgilim odunun tekiydi, 10-15gün aramadığı bile olurdu beni, değişik bi tipti, baktım çözemiorum yol werdim zaten:1closedeyes:

cinsine göre değişio demekkikaydirigubbakcemile3

AMıııııııııııNNNNNNkaydirigubbakcemile2 WALLA BıLMıORM DA BN BÖLE TAM ıSTEDıGıM GıBı ıLGıLı BıRıNı BULAMADIM YA ıLK BASTA ıÇıME DÜSÜOLR SONA BN DEGER WERDıMı ıLGı GÖSTERDıMı KAYBOLUO HERSEY E BEN ıLGı GÖSTERMESEM ıLıŞKı ıLıŞKıYE BENZEMıO DELıRCEM WALLA:bbo:

kadın ağlar
erkek bakar
kadın duyar
erkek duymaz
kadın sorar
erkek susar
kadın gider

2009 da evlendik, hamileyim 5,5 aylık. Evimizden uzakta çalışıyor. Ara sıra geliyor eve, hergün telefonlaşıyoruz. Telefonda kaba bir şekilde "tamaaam" diye bağırmak yerine, "şimdi işim var, daha sonra ben seni arayayım" demeyi bilmiyor. Sonra da bir şey olmamış gibi telefon açıp konuşmaya çalışıyor. Tüm erkekler böyle!..maalesef:50:

Kızlar bende ilgisizlikten şikayet ettim sevgilime kibar bir dille.Bana evet haklısın kafam karışık ,bunalıyorum falan dedi ilk önce ses etmedim.. 2 hafta geçti ben aramasam sormasam aklına gelceğim yok yine söyledim neyin var diye bu seferde bilmiyorum düşünemiyorum uzun süreli ilişki kuramıyorum dedi ki biz daha 3 aydır beraberiz..Çok üzülüyorumm ağlamaktan bithap düştüm..Ne yapmak istiyor sizce ..Yanımdayken herşey normal ve çok güzeldi 2 haftada mı kafası karıştı ya:59:

bize göre ilgisiz erkekler
yoksa kendilerine göre gayet ilgililer:1::1:

Kızlar bende ilgisizlikten şikayet ettim sevgilime kibar bir dille.Bana evet haklısın kafam karışık ,bunalıyorum falan dedi ilk önce ses etmedim.. 2 hafta geçti ben aramasam sormasam aklına gelceğim yok yine söyledim neyin var diye bu seferde bilmiyorum düşünemiyorum uzun süreli ilişki kuramıyorum dedi ki biz daha 3 aydır beraberiz..Çok üzülüyorumm ağlamaktan bithap düştüm..Ne yapmak istiyor sizce ..Yanımdayken herşey normal ve çok güzeldi 2 haftada mı kafası karıştı ya:59:

boş yere ağlıyorsun arkadaşım. Onun için bitmiş zaten bu ilişki. Gözyaşlarına yazık. Üzgünüm ama bu hep böyle olmuştur..Uzun süreli ilişki kuramıyorum demiş olması zaten kibarca ayrılalım anlamındadır. Artık üzülme, bu erkekten hayır gelmez kendini yıpratmaya değmez. Güçlü ol, hayatı akışına bırak. Doğru insan, uzun süreli ilişkiye hazır insan karşına çıkacaktır, eğer yeterince sabredersen.:34:

nerden çıktı arkadaşım hepsini kattın içine erkeklerin:))yani bütün erkekler ilgisiz değilki...kız arkadaşı yada eşi için nasıl didinen erkekler var yani..tvde bile en basiti hiç görmedinmi eşinden ayrılıpta geri dönmesi için bekleyen yalvaran erkekler var..bence sen bunu değile senin hayatındaki erkeği merak et onun ilgisizliğini görünce onunla uğraş..bir sürü insan var erkeklerin hepsi dersen hangiisini hangi huyunu anlatalım canım..

selam kızlar bence erkekler biz kızları mendil gibi kulanıyorlar:18:: Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır bu sözle onlar tamalanır

Kızlar bende ilgisizlikten şikayet ettim sevgilime kibar bir dille.Bana evet haklısın kafam karışık ,bunalıyorum falan dedi ilk önce ses etmedim.. 2 hafta geçti ben aramasam sormasam aklına gelceğim yok yine söyledim neyin var diye bu seferde bilmiyorum düşünemiyorum uzun süreli ilişki kuramıyorum dedi ki biz daha 3 aydır beraberiz..Çok üzülüyorumm ağlamaktan bithap düştüm..Ne yapmak istiyor sizce ..Yanımdayken herşey normal ve çok güzeldi 2 haftada mı kafası karıştı ya:KK59:

Canım seninki odunluğa erkenden başlamış. Ama şunu söylüyorum ister 1 aylık ister 10 yıllık ilişki olsun hiiçç üzülmeye değmezzz oduların yine umurlarında olmuyor gezip eğleniyorlar ama biz kafamıza takıyoruz işte

Canım seninki odunluğa erkenden başlamış. Ama şunu söylüyorum ister 1 aylık ister 10 yıllık ilişki olsun hiiçç üzülmeye değmezzz oduların yine umurlarında olmuyor gezip eğleniyorlar ama biz kafamıza takıyoruz işte

neden 2009'un konusunu hortlattın sevgili yeni üye?

konu eski olduğu ve kurallar gereği bildirildiği için konuyu kapatıyorum

Back
X