Bu eski eşime haksizlik mi olur

Pitikareligomlek

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
165
4
13
43
Kizlar bu sene tayinin çıkmadı.gelecek nişana amacım balikesire tayin istemek.ayvalik Edremit Burhaniye olabilir mesela.bu eski eşimin çocuğu görememesi demek.cunki buraya 14 saat falan.ona haksızlık mı olurbu.ote yandan buradan gitmezsem olmayacak.zira aradaki mesafeyi ayarlayamiyorum.mayista senle evlenecem diye tutturdu.hayatima vs karışıyor...bilemedim ki.bir bilmediğim yerde 6 yaşında oğlumla nasıl olacak.seneye okila da başlıyor.yapabolir miyim.korkuyorum da

Bence olur. çocuk.icin de zor. Babasından çok uzak olacak. Daha yakın bir yere gitme imkanınız yok mu? Çocuk için diyorum 14 saat çok uzak babasıyla pek iletişimi kalmayacak.

Kizlar bu sene tayinin çıkmadı.gelecek nişana amacım balikesire tayin istemek.ayvalik Edremit Burhaniye olabilir mesela.bu eski eşimin çocuğu görememesi demek.cunki buraya 14 saat falan.ona haksızlık mı olurbu.ote yandan buradan gitmezsem olmayacak.zira aradaki mesafeyi ayarlayamiyorum.mayista senle evlenecem diye tutturdu.hayatima vs karışıyor...bilemedim ki.bir bilmediğim yerde 6 yaşında oğlumla nasıl olacak.seneye okila da başlıyor.yapabolir miyim.korkuyorum da
Babasiyla arasi iyiyse, cocuga haksizlik olur oncelikle, arkadaslarinin babalari parka vs gelince burukluk olur..bi omur etkisi olur cocukta

Adam da sizden geri barışırız düşüncesiyle boşanmaya ikna olmuş gibi duruyor. Sanki peşinizi bırakmaz gibi geldi bana. Kocanızla ilişkinizi hiç koparmamışsınız, bu adam zor çıkar hayatınızdan, zaten sizde de o duruş yok şu an için.

cocugunuzun babası kotu bır baba degılse cocugun babaya ıhtıyacı var uzaga gıtmeyın cocugunuza haksızlık olur
oncelık cocuk , erkek cok o olmasa baskası yıne olur onemlı degıl onemlı olan cocuk

Back
X