Bu Eşlere Nasıl Öğreticez ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Selam kızlar.
Biliyorum şimdi Merve yine ne konu açtı diye girdiniz :)

Bir olay oluyor. Mesela kayinvalidemler dugun yemegi için şu x yerine bir bakın guzel gibi diye fikir veriyor.
Bende bakariz diyorum.
Yalniz kalınca eşime istediğim şeyi diyorum böyle olsun diye.
Oda tamam nasil istersen diyor.
Buraya kadar sorun yok hatta süper gibi.
Ama...

Gün geliyor kayinvalidemler soruyor ne karar verdiniz diye. Bizde x yerine karar verdik diyoruz. Bizim dedigimizi begenmediniz mi diyorlar eşim " Merve öyle istedi " diyor.
Sonra gozler bana dönüyor.

Bu bir geçmiş örnekti. Bunun gibi daha bir sürü olay var.
Guzelce konuşuyorum ikimizin kararı de geç diyorum. Direk Merve istedi deme her şeye.
Kızıyor bu sefer. Sana yaranamiyorum daha ne yapayim bla bla bla...

Kizlar ben hakli değil miyim ? Bunu nasil anlaticam bu adama. Her şeyde Merve Merve Merve.
Artık " hmm kesin Merve demiştir bunuda " diye sitem etmeye başladılar. O anki durumda toparlayamiyorum da.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Başına gelen vardir belki.

Ne güzel işte. eşin Merve öyle istedi dedikçe eşinin senin isteklerini yaptığını anlarlar onlar da sana temkinli yaklaşırlar zamanla iyi olur:) bence sıkıntı yok :)

Iyi gibi duruyor canim evet ama insanlarla aram iyi onuda bozacak. Yanlis anliyorlar sanki ben dolduruyorum zorla yaptiriyorum gibi.

Selam kızlar.

Bir olay oluyor. Mesela kayinvalidemler dugun yemegi için şu x yerine bir bakın guzel gibi diye fikir veriyor.
Bende bakariz diyorum.
Ama...

Gün geliyor kayinvalidemler soruyor ne karar verdiniz diye. Bizde x yerine karar verdik diyoruz. Bizim dedigimizi begenmediniz mi diyorlar eşim " Merve öyle istedi " diyor.

Guzelce konuşuyorum ikimizin kararı de geç diyorum. Direk Merve istedi deme her şeye.

Kizlar ben hakli değil miyim ? Bunu nasil anlaticam bu adama. Her şeyde Merve Merve Merve.
Artık " hmm kesin Merve demiştir bunuda " diye sitem etmeye başladılar. O anki durumda toparlayamiyorum da.
Öyle Bi şekilde iste ki senin istediğinin olduğunun bile farkına varmasın. Mesela aldığınız kararların sonunda ortak kararımız oldu çok mutluyum falan de.

Bence bunda bir sıkıntı yok.
Kimin fikri güzelse o uygulanır. İsmin önemi yok.

Canım merve istedi demese ne olacak,biz istedik dese ne olacak. Zaten hep öyle düşünecekler. Ben böyle istedim dese bile eğer sonuç kendi istediklerinin aksineyse "kesin merve dedi" derler.
Onyüzden boşver keyfini çıkar. Oh ne istesem yapıyo herkes de çatlasın falan diye düşün:halay:

Ne guzel iste
Ben bilmem merve bilir diyor isin icinden cikiyor
Yani konu kapanmistir israr etmeyin diyor adam ;) hakli

Selam kızlar.

Bende bakariz diyorum.
Ama...

Kendi papaz olmamak icin ailesiyle seni diyo direkt . Sizde diyin birsey oldugunda merve demeyin sana kizsalar unuturlar ogullarisin ama bana kizsalar unutmazlar el kızıyim diye

Iyi gibi duruyor canim evet ama insanlarla aram iyi onuda bozacak. Yanlis anliyorlar sanki ben dolduruyorum zorla yaptiriyorum gibi.
Bak bende onu diyorum işte. Şu an aran iyi inşaallah hep öyle olur ama yine de biraz mesafeli olmak iyidir her zaman. Eşinin yaptığı da bu mesafe işine biraz katkı sağlar iyi olur. Sen onların her istediğini kabul ediyor olsan istekleri gittikçe artar ama bu şekilde onlarin isteklerini kabul etmediğini görmeleri sana temkinli yaklaşmalarını sağlar, nerde duracaklarini bilirler.

cann biraz tercihleri ona bırak bence bi süre kendini tut adını karistirmasin haha :KK70: yada direk senin dedigin olsun derse ya ortak bi karar verelim istiyorum de

Okan "ben istedim anne ben ben! Merve hep senin istediğini istedi ama ben kendi istediğimi seçtim" diye bağırsa bile kV dönüp "kesin merve istedi" diyecek zaten:)

Aranız bozulmaz karşı tarafın niyeti bozmak değilse.. evet ben istedim diyin biseycik olmaz..

toparlama zaten. bilsinler senin lafınıngeçtiğini. yeri gelince eşini dolduramazlar.

bende nişanlımla böyleyim. hiç gocunmam...kimseye hesap vermek zorunda değilim.
benimkide herzaman tulumba böyle istedi der.

en rahatı...

ohhh....mis daha ne istiyorsun

Soru geldiğinde şöyle olacak biz böyle karar verdik de geç. Sen niye uzatıyorsun ?

Back
X