Bu Eşlere Nasıl Öğreticez ?

Iyi gibi duruyor canim evet ama insanlarla aram iyi onuda bozacak. Yanlis anliyorlar sanki ben dolduruyorum zorla yaptiriyorum gibi.

Aynı benim eşim hep beni öne attı yıllarca. Hayatta en nefret ettiğim şey bu. Bizim kararımız desene yada ben istedim merveyede dedim o da kırmadı kabul etti desene. Herşeyde topu bize attıkları için sonraları herhangi bir problem olduğunda eşin ağzını açarsa merve yaptı merve doldurdu bize bıraktı diyecekler. Hiç güzel bir tutum değil bence hiç! Resmen okları size çevirmek bu kurnazlık. İyi birşey yaptığını sanıyor ama yanılıyor.
Benim eşimin ailesi ile aramı eşim bozdu. Ve onlarda asla oralı değiller eşime inanıp bana artistlik yapmaya devam ediyorlar.
Kendini bilen akıllı eşleri olanlara ne mutlu.

Annesinin dediği olmadı diye kendi üzerinden sorumluluğu atıyor. Anneyi kırmamak için yani.

Kurnazlık işte bu.
Kendi anasını kırmamak için sorumluluğu hem üstünden atıyor otomatik eşini sorumlu tutuyor. İnanılmaz yanlış

Ne var ki bunda benim eşimde aynı :D
Ben kabul ederim de hatun kabul etmez o kabul etmezse o iş olmaz der bende gıkımı bile çıkarmam bakış atanlara oh miss :KK68:

Sen ne yaparsan yap herşey senin üzerine kalıcak zaten.. mesela evlenince esin annesini alamadığında merve aratmiyo olacak bu malesef böyle..

Back
X