- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce nasıl farketmediniz acar acmaz duvara cikacak halleri yok. 2 metrelik olan zaten firar etmis . Ben olsam once yerlere sonra kendime camasır suyu doker aglardim![]()
Yanlış olmasın konu sahibi değil bu üyeo zaman normal o evden kurtta çıkar ayıda çıkar![]()
Ha ahahhahahahYanlış olmasın konu sahibi değil bu üye![]()
hepsi tamam da kanalizasyonda 2 metre kurt mu varmış
o nasıl iş
başka neler var ki
valla nasl evse bende bıktım çıkıcm burdan kiracıyız zaten taşınalı 1 yıl oldu olmayan sorunu yok . nem var evde rutubet çok duvarları dökülüyor zaten . sonbaharda ve ilkbaharda evimin dışarısı tabi duvarlarını solucanmı kırkayakmı nyse doluyor gitmiyorlarda . 300 400 tane solucan sokaklarda evimin duvarlarnda yan dairelerdde heryerdeler iğreniyorum ..Defalarca kez kopyalayıp inciğini boncuğunu yazmışınız kurtçukların ve boşaltım sistemi sonucunda çıkan hammaddeyibanlanmıştım yasağım yeni kalktı korkuyorum bisey yazmaya
Acıyın bize artık cok ayrıntı vermeyin.
Tamam o maddeler sizin degil .Mahallenin diger sakinlerine ait.Birazdan kesin ayağıma degen o koyu sarı renkli olan yandaki yaşlı amcanın olabilir ondan şüpheleniyorum bizim degil yani filan diyceksiniz az zorlasak.Kurtulduğunuza sevindik. Butun kk ailesi olarak. Aman dikkat once saglik. Cocuk filan varsa hele de