Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

Koşarak gidip tuvalete ve banyoya domestos döktüm. Kullanılabilir su miktarı azalmasın, zehirlemeyelim balıkları, biraz bilinçli temizlik olsun diye sirkeydi karbonattı bunlara dönüş yapmaya çalışırken üstelik... başlarım dedim küreseline ısınmasına 2 metre kurt ne yaa!

Karşındakinin midesini düşünmeden buraya her detayın yazılmasına artık sinir oluyorum.
Kaç konu var böyle. Bir iki cümle okuyunca bile yetiyor.

Daha önce nasıl farketmediniz acar acmaz duvara cikacak halleri yok. 2 metrelik olan zaten firar etmis . Ben olsam once yerlere sonra kendime camasır suyu doker aglardim :KK70:

Ay allahhhhimmm. Son cumlene gulmekten kalp krizi gecircektim az kalsin ya. Gece gecee.. cok yasa.:KK70:

konu sahibi sana geçmiş olsun
ben gidip evdeki iki tuvalete de domestos şişesinin yarısını boşalttım bu saatte , sabaha kadar kalsın öyle

hepsi tamam da kanalizasyonda 2 metre kurt mu varmış
o nasıl iş
başka neler var ki

hepsi tamam da kanalizasyonda 2 metre kurt mu varmış
o nasıl iş
başka neler var ki

valla nasl evse bende bıktım çıkıcm burdan kiracıyız zaten taşınalı 1 yıl oldu olmayan sorunu yok . nem var evde rutubet çok duvarları dökülüyor zaten . sonbaharda ve ilkbaharda evimin dışarısı tabi duvarlarını solucanmı kırkayakmı nyse doluyor gitmiyorlarda . 300 400 tane solucan sokaklarda evimin duvarlarnda yan dairelerdde heryerdeler iğreniyorum ..
bu seferde bunlar çıktı . Aarada tarantula tarzında mnik örümceklerde oluyor evde . üst kattaki komşuda bıkmş bu durumdan . sizden önce o evde oturanlarla hala görüşüyoruz hala gittiğimzde o evin ne kdr kötü olduğundan bahsediyorlar diyorlar biz eve girerken söyleyeceklermiş ama evde olmadıklarndan söyleyememişler bizde daha eve tşınmamştk yeni evlenecektik evi kurmya arada geliyorduk kimseyi görmyorduk . taşınınca çıktı bu sorunlar ortaya . pislik ev sahibi duvarlaaarı anlamayalm diyede boyatmış . duvarlarda sonradan döküldü .
evin tesisatındada sorun varmş oturulamaz emri verilmiş üst kat komşumuz diyor .
su sızıntısı varmş borularda
bina 3 katlı . ev sahibi ilk aylar suyuda ayırmamıştı . 700 tl su faturası geliyordu ortak . ev sahibi kendi ödüyordu . su sızıntılarından dolayı ve ton su ayrılmadığı için fazla arttığından çok para geliyordu 1000 tl bile gelmişti sularımızı kestiler hatta geçen kış 2 gün ödenmedi diye . olaylar olaylar .
burda kimse inanmamış bana da ben pis bi insan değilim burda kimseyede kendimi ispat edecek değilim . lafım size değil genel yazıyorum görürler belki buraya yazarsam diye .
kimse kusura bakmasın da b*k olmayan tuvalate su dökünce su giderinden pislik mi çıkacak . inanmayanda inanmasın pislikler kanalizasyondan geldi . kulozzetten 2 metre kurt çıkcak hali yok .
temizleeye çalıştıktan sonra 5 dk kapıyı kapatmştm . sonra bi açtm duvara tırmanan bi kurt şok oldum .. su gideri de tamamen çıkmıştı yerinden borudan gelmişler belliki .

Son düzenleme:
Defalarca kez kopyalayıp inciğini boncuğunu yazmışınız kurtçukların ve boşaltım sistemi sonucunda çıkan hammaddeyi:KK57::KK57::KK70:banlanmıştım yasağım yeni kalktı korkuyorum bisey yazmaya:rolleyes:
Acıyın bize artık cok ayrıntı vermeyin.
Tamam o maddeler sizin degil . :-)Mahallenin diger sakinlerine ait.Birazdan kesin ayağıma degen o koyu sarı renkli olan yandaki yaşlı amcanın olabilir ondan şüpheleniyorum bizim degil yani filan diyceksiniz az zorlasak.Kurtulduğunuza sevindik. Butun kk ailesi olarak. Aman dikkat once saglik. Cocuk filan varsa hele de
valla nasl evse bende bıktım çıkıcm burdan kiracıyız zaten taşınalı 1 yıl oldu olmayan sorunu yok . nem var evde rutubet çok duvarları dökülüyor zaten . sonbaharda ve ilkbaharda evimin dışarısı tabi duvarlarını solucanmı kırkayakmı nyse doluyor gitmiyorlarda . 300 400 tane solucan sokaklarda evimin duvarlarnda yan dairelerdde heryerdeler iğreniyorum ..
bu seferde bunlar çıktı . Aarada tarantula tarzında mnik örümceklerde oluyor evde . üst kattaki komşuda bıkmş bu durumdan . sizden önce o evde oturanlarla hala görüşüyoruz hala gittiğimzde o evin ne kdr kötü olduğundan bahsediyorlar diyorlar biz eve girerken söyleyeceklermiş ama evde olmadıklarndan söyleyememişler bizde daha eve tşınmamştk yeni evlenecektik evi kurmya arada geliyorduk kimseyi görmyorduk . taşınınca çıktı bu sorunlar ortaya . pislik ev sahibi duvarlaaarı anlamayalm diyede boyatmış . duvarlarda sonradan döküldü .
evin tesisatındada sorun varmş oturulamaz emri verilmiş üst kat komşumuz diyor .
bina 3 katlı . ev sahibi ilk aylar suyuda ayırmamıştı . 700 tl su faturası geliyordu ortak . ev sahibi kendi ödüyordu . su sızıntılarından dolayı ve ton su ayrılmadığı için fazla arttığından çok para geliyordu 1000 tl bile gelmişti sularımızı kestiler hatta geçen kış 2 gün ödenmedi diye . olaylar olaylar .
burda kimse inanmamış bana da ben pis bi insan değilim burda kimseyede kendimi ispat edecek değilim . lafım size değil genel yazıyorum görürler belki buraya yazarsam diye .
kimse kusura bakmasın da b*k olmayan tuvalate su dökünce su giderinden pislik mi çıkacak . inanmayanda inanmasın pislikler kanalizasyondan geldi . kulozzetten 2 metre kurt çıkcak hali yok .
temizleeye çalıştıktan sonra 5 dk kapıyı kapatmştm . sonra bi açtm duvara tırmanan bi kurt şok oldum .. su gideri de tamamen çıkmıştı yerinden borudan gelmişler belliki .

[QUOTEzoombiiee, post: 43677035, member: 311378"]valla nasl evse bende bıktım çıkıcm burdan kiracıyız zaten taşınalı 1 yıl oldu olmayan sorunu yok . nem var evde rutubet çok duvarları dökülüyor zaten . sonbaharda ve ilkbaharda evimin dışarısı tabi duvarlarını solucanmı kırkayakmı nyse doluyor gitmiyorlarda . 300 400 tane solucan sokaklarda evimin duvarlarnda yan dairelerdde heryerdeler iğreniyorum ..
temizleeye çalıştıktan sonra 5 dk kapıyı kapatmştm . sonra bi açtm duvara tırmanan bi kurt şok oldum .. su gideri de tamamen çıkmıştı yerinden borudan gelmişler belliki .[/QUOTE]
TAMAM OK DE, 2METRENİN 200CM OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE MİSİNİZ? YANİ NASIL OLUR BÖYLE BİŞEY YA. SİZ O EVDEN ÇIKMAK İCİN NEYİ BEKLİYORSUNUZ.
HASTALIK KAPARSINIZ HER ANLAMDA. SADECE VC KONUSUNDA DEGİL. DURUM VAHİM GÖRÜNÜYOR. ONCE SAĞLIK.

Back
X