Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

O tuvalet kaç asırdır hiç açılmıyordu ki kurt 2 m olmuş. Hayır kullanmıyorsunuz anladım da arada hiç mi açıp temizlemiyordunuz.

Valla google a bakip icimi bulandirmak istemiyorum yaa bilen biri soylesin Allah askina 2 metre kurt mu olur? Anakonda mi bu be:confused: lafi gelisi demistir konu sahibi demu:KK8:

Tuvaleti şöyle bir kaç ay daha açmasaymış düşünemiyorum bile :KK57:

Valla google a bakip icimi bulandirmak istemiyorum yaa bilen biri soylesin Allah askina 2 metre kurt mu olur? Anakonda mi bu be:confused: lafi gelisi demistir konu sahibi demu:KK8:
tenya ise mümkün :KK70:
Tuvaleti şöyle bir kaç ay daha açmasaymış düşünemiyorum bile :KK57:
iyice büyür semirirdi kurtçuk :D iki muhabbet ederlerdi, bi işin ucundan tutardı :D:D

O değilde bizim aldığımız ev 1.5 sene boş kalmış. Yani o kadar süre tuvalet banyo temizliği yok demek bu.onda bile bişe olmamış. Ama sıfır evdi bizimki.bir de yazliga falan giderdik 3 ay donmezdik.hic de bise olmazdi.simdi de tatilde memlekete gidiyoruz 2 ay kapali ev.bise olmuyo neyseki.

gulum sen kac aydir acmadin o tuvaleti??? Bir de demek pis birakmis oyle...ay bilmem ki ilk defa duydum.tuvaletten kurt gelir mi yavvvvvvv!!!???acep dalga mi geçiyor arkadas

O değilde bizim aldığımız ev 1.5 sene boş kalmış. Yani o kadar süre tuvalet banyo temizliği yok demek bu.onda bile bişe olmamış. Ama sıfır evdi bizimki.bir de yazliga falan giderdik 3 ay donmezdik.hic de bise olmazdi.simdi de tatilde memlekete gidiyoruz 2 ay kapali ev.bise olmuyo neyseki.

gulum sen kac aydir acmadin o tuvaleti??? Bir de demek pis birakmis oyle...ay bilmem ki ilk defa duydum.tuvaletten kurt gelir mi yavvvvvvv!!!???acep dalga mi geçiyor arkadas
Aynen ilk kez duydum

Evi kurtlar basmış resmen:KK57:Eşinizin yerinde ben olsam bende bende aynı tepkiyi verirdm valla ne yalan söylim:KK14:.
Neyse olan olmuş. Domestos serpseniz bolca ama hepsi ölür herlade. En son bolca klozete de dökün. Bence o kocaman kurt yalnız değildi orda.:KK57:
2ay daha o vcye gitmeseniz pitona dönüşecekmiş baksanıza. 2metre nedir ya:KK57::KK57:

:rolleyes:
Yani bugün bu iğrenç konuda beni güldüren yorumlarınıza bayıldım ay eksik olmayın emi:KK9:

biz yazın tarlaya gidip 1 hafta kalmıştık
oraya babam bi çukur kazıp tuvalet yapmıştı
3-4 gün sonra bir girdim ki kurtlar kaynıyo çuurda kımıl kımıl
kendimi dışarı atıp deli gibi koştum ve bi daha asla o tuvalete girmedim

hadi biZim kanalizasyon yoktu tarlada
toprak falandı

sizin ev ortamında bu nasıl olur ya
imkansız yani
en pis ev bende sanıyodum daha beteri varmış ya
bence tuz ruhu boşalt üstüne

O tuvalet kaç asırdır hiç açılmıyordu ki kurt 2 m olmuş. Hayır kullanmıyorsunuz anladım da arada hiç mi açıp temizlemiyordunuz.

Herkes aynısını demiş . kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı

biz yazın tarlaya gidip 1 hafta kalmıştık
oraya babam bi çukur kazıp tuvalet yapmıştı
3-4 gün sonra bir girdim ki kurtlar kaynıyo çuurda kımıl kımıl
kendimi dışarı atıp deli gibi koştum ve bi daha asla o tuvalete girmedim
en girmiyoruz öm
hadi biZim kanalizasyon yoktu tarlada
toprak falandı

sizin ev ortamında bu nasıl olur ya
imkansız yani
en pis ev bende sanıyodum daha beteri varmış ya
bence tuz ruhu boşalt üstüne
Herkes aynısını demiş . kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı

benle alakası yok daha o gün temizlik yapmştm . tuvaletleride kloraklıyorm ama onu kullanmadığımz için girmemiştim oraya . temizlemedimde temiz zaten girmiyoruz kloraklamştm önceddnde diye . zaten tuvaletin içinden çıkmadı .

Back
X