• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

Gece gece ne oldu bi bilseniz . .
kullanmadgimiz sifonu bozuk olan tuvalete grdim kovayla su dokerim artık diye . Onceden peçete unutmusuz icde klozetin minik minik kurtcukmudur nedir ole sşeyler vardı icnde bi döktüm suyu . Şu gderinden cikti tum pislikler . O gtsin diye su döktüm gitmiyo öyle kaldı sonra biraz gtti ama hala su var o da yetmezms gibi içinden 2 metre kurt çıkms ya da herneyse çok uzundu duvara tirmaniyordu . Minik minikde heryerde doldular eşime dedim ilk öldürmeye çalıştı olmayınca gdip yattı . Basliycam evinede dedi umruna dahi takmadi . Nolcak sabaha kadar evi basarlarsa dedim eve gelmem bnde o zmn dedi . Cildircam ben ya . Gece gece bi bu eksikti . Onları öldürdüm klorak döküp kapıyı kpattm smdilik . Napacagim blmiyorum . .
Eşim evin hicbirseyyle ilgilnmiyor .
Erkk isi olan seylerini dahi yapmıyor ben ugrasamam yapamam diyor .
Sabahtan aksama kadar çalışıyor evdede is düşünüp suratı 5 karş oturup anca telefonunda ne kadar mal video varsa izleyip tv de de maç acıyor . Onu çok özlüyorum bütün gün . Ama aksamda cok konusuyorsun biraz kafamı dinliycem diyo . 3 gun once 1. yilimizi kutladk o gun de isteydi 3 saat anca gormusumdur. Güzel kutladk ama islerindende biktm 2 3 is birden yapiyor . Kendi işimiz dükkanda var araba alip satiyor çok yoğun .
Eve gelincede hâliyle yine aklında arabalar oluyor .
Of of ...
cok iğrenç ya nasil oluyorda iki metre kurt cikiyor klozetten midem bulandi o an korkudan uyumazdim bence tasinin daha neler cikar o kilozetten:-)

Elm sokağı kabusu gibi bir gece yaşamışsınız resmen. Sifon çekmediniz diye hemen kurtlanır mı ki öyle klozet bilemedim. o_O İmkanınız varsa çıkın o evden ya Allah korusun hastalık falan kaparsınız. Eşinizin davranışlarına gelince can çıkar huy çıkmaz demişler.

Bide evinin her tesisat işini yapmayı seven bitek ben mi varım kk da acaba :KK53: bişey yapılcak oluyor dövüşüyoruz eşimle ben yapıcam diye hastamıyım neyim :KK70: takım çantam bile var heytt be :KK70:

Ahahahahaha bak kocan hic dusunmez ozel gunlerde ne alsam diye alternatifler tukendi mi sana bir son model tornavida ne bileyim on numara bir matkap filam alabilir:KK70: Takdir ediyorum sen gibi kadinlari:KK68::KK60::KK200:

Ahahahahaha bak kocan hic dusunmez ozel gunlerde ne alsam diye alternatifler tukendi mi sana bir son model tornavida ne bileyim on numara bir matkap filam alabilir:KK70: Takdir ediyorum sen gibi kadinlari:KK68::KK60::KK200:
Sağol canım :KK200::KK74: almışlığı vardır zaten çocuk gibi seviniyorum :KK70: koçtaş gibi yerlerde hırdavat kısmına bayılıyorum :KK45:

Kullanmasanız bile wc ye arada bir su dökseydiniz keşke:KK57: Normalde her gün kullandığımıza nasıl çamaşır suyu döküyorsak, kullanmadığımızada arada bir olsun çamaşır suyu dökmek lazım, en azından paslanma yada kireçlenmeyi engellemek için.. Kullanılmayan wc leri genelde misafirler kullanır.. Yani her zaman orayada bakılmalı :KK14:

Allah aşkına bu kadar detaya ne gerek vardı ? Girmesiniz bile yıkayın bir zahmet ya bizimde var ama yıkıyoruz yine de. Midem bulandı gece gece.

Esinizden önce kendinize kızın bence. Hicmi o hale gelene kadar orayı görmediniz temizlik yapmadınız. Kullanılmıyor olsa bile toz böcek olur diye...

O değilde hanım abla eşinde veya sende tenya var.2 metre kurt olmaz ya ascaris dir ya tenyadır.
En kısa zamanda doktora gidin

Şu 4 sayfayı okuyana kadar kaşına kaşına bi kaldım o_O
Şey acaba bay kurt ölmediyse fotoğraflayıp atar mısınız tebrik etcem azmini :KK53:

Back
X