- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tv yi erkek tarafı almıyormu zaten nişanlın herşeyi almış onuda alsın ne olucakBen işten ayrıldım.Üniversite okudum ve biriktirdiklerimle onu ödedim 10bin kadar.Çalışırken aldım çeyiz olarak.Herşeyi nişanlım ve ailesi yaptı. Babam tv alırım diyordu.Şimdi de babam başka kadınla yaşıyor.Eve falan gelmiyor. Annemin geliri var gene.Dedemlerde her ay gönderecek. Ayrıca babam kirayı veririm diyor. Anneme sadece aylık 100 lira 200 lira taksıtle ufak tv alıver hıcbırseyı yapmadık dedim. Para yok diyor. Herşeyi nişanlım yaptı. Ben de işten ayrılmıstım. İşsizim gelırım yok.Bu evden gelinlikle cıkmak ıstemıyorum. Hatta böyle anne babayı davetıye uzerıne yazmak ıstemıyorum. Bu eve de gelmek istemiyorum. Adam gıbı ne analık ne babalık yaptılar. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Kendım alcam aslında taksıtle ama nıkah sonrası ya iş bulamazsam hemen
Evette baya masrafa gırdıler. Babam eksıklerı alırım dıyodu onlara sımdı ortada yokTv yi erkek tarafı almıyormu zaten nişanlın herşeyi almış onuda alsın ne olucak
Benim bildiğim erkek tarafı yapıyor beyaz eşya olsun tv falanEvette baya masrafa gırdıler. Babam eksıklerı alırım dıyodu onlara sımdı ortada yok
sana şöyle söyleyeyim eşimle biz üniversitede aynı evde yaşıyorduk Benim annem babam ayrıydı onunkilerde ayriydi üniversite bittikten sonra Evlenme kararı aldık ve evimizi içindeki her şeyi kendimiz hem okuyup hem de çalışıyorken evimizi kendimiz DüzdükBen işten ayrıldım.Üniversite okudum ve biriktirdiklerimle onu ödedim 10bin kadar.Çalışırken aldım çeyiz olarak.Herşeyi nişanlım ve ailesi yaptı. Babam tv alırım diyordu.Şimdi de babam başka kadınla yaşıyor.Eve falan gelmiyor. Annemin geliri var gene.Dedemlerde her ay gönderecek. Ayrıca babam kirayı veririm diyor. Anneme sadece aylık 100 lira 200 lira taksıtle ufak tv alıver hıcbırseyı yapmadık dedim. Para yok diyor. Herşeyi nişanlım yaptı. Ben de işten ayrılmıstım. İşsizim gelırım yok.Bu evden gelinlikle cıkmak ıstemıyorum. Hatta böyle anne babayı davetıye uzerıne yazmak ıstemıyorum. Bu eve de gelmek istemiyorum. Adam gıbı ne analık ne babalık yaptılar. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Kendım alcam aslında taksıtle ama nıkah sonrası ya iş bulamazsam hemen
Öncelikle ben de her şeyi tamamen kendim yaptım. Ailenize olan tepkinizin sadece maddi destek vermedikleri için olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse hiç mantıklı olmaz.Ben işten ayrıldım.Üniversite okudum ve biriktirdiklerimle onu ödedim 10bin kadar.Çalışırken aldım çeyiz olarak.Herşeyi nişanlım ve ailesi yaptı. Babam tv alırım diyordu.Şimdi de babam başka kadınla yaşıyor.Eve falan gelmiyor. Annemin geliri var gene.Dedemlerde her ay gönderecek. Ayrıca babam kirayı veririm diyor. Anneme sadece aylık 100 lira 200 lira taksıtle ufak tv alıver hıcbırseyı yapmadık dedim. Para yok diyor. Herşeyi nişanlım yaptı. Ben de işten ayrılmıstım. İşsizim gelırım yok.Bu evden gelinlikle cıkmak ıstemıyorum. Hatta böyle anne babayı davetıye uzerıne yazmak ıstemıyorum. Bu eve de gelmek istemiyorum. Adam gıbı ne analık ne babalık yaptılar. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız? Kendım alcam aslında taksıtle ama nıkah sonrası ya iş bulamazsam hemen
Maddi manevi bu aıleden bıktım. Sankı yoklar gıbı. 1 ay kaldı banam annem ılgılenmıyorÖncelikle ben de her şeyi tamamen kendim yaptım. Ailenize olan tepkinizin sadece maddi destek vermedikleri için olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse hiç mantıklı olmaz.
1 ay kaldı ıste. Bır kac yerle gorustum ama olmadıbir an önce iş bulun derim.
var olan işten neden ayrıldınız bilmiyorum ama bu durumu ancak çalışıp kazanarak tolere edebilirsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?