Bu evden gelinlikle çıkmamak

Ben olsam bu anne babanın yüzüne bakmazdım ne yalan söyleyeyim. baba zaten 5 para etmez rezil bir tip. Ben bunların ismini yazmam davetiyeye demiştiniz yazmayın o zaman. İsimi de değiştirmek istiyordunuz sanırım, şimdi değiştirin davetiyeye o bet babaannenin ismini de koymayın

Bence siz acilen bir iş bulun, nişanlıyla konuşup evi de tutun çıkın gidin orda tek yaşayın. Düğünde de o evden çıkayın gelinliği giyin kendi evinizden çıkın oldu bitti

Haklısınız. Aslında nısanlımlar herseyı alırız dedı. Babam yok olmaz illa ben alcam dedı. Ben elektronik falan aldım nevresım takımı falan ama ıste ıs yerınde sorun yasayıp ayrılmıstım

Haklısınız dogru. Isım yazsada babam gelmıycek ıste

Evimizi falan tuttuk. Hatta esyalar geldı. Ama babam falan oralı degıl. Sankı aılem yok gıbi. Babam baska kadının kızlarına bakıyor. 4 5bın gelıri var

Nişanlım kredıye bulasmak ıstemıyor.ben zaten nikah sonrası gırcem işe de. Aılem yok gıbı ne bıleyım

Önemli olan mutlu olabilmek.

Evin eşyaları ve kimin aldığı değil...

Siz bu kafa ile devam ederseniz zor mutlu olursunuz.
Tamamda bu yasıma kadar herseyı kendım yaptım. Unıversıte okudum 1 lıra almadım. Kredı cektım. Sadece herseyı karsı taraf yapıyor bu zoruma gıdıyor

Maddi manevi bu aıleden bıktım. Sankı yoklar gıbı. 1 ay kaldı banam annem ılgılenmıyor
bence ailenizi bir ay kalmış idare edin. ne olursa olsun evlendiğiniz kişiye bazı sorunları fazlaca anlatmayın derim. bunlar yarın bir kavgada karşınıza çıkar. taksitle alın bir tv. ALLAH yardım eder. ödenir elbet. ailenize de hak ettikleri gibi davranın ama büyütmeyin derim. inanın bu devirde kimseden kimseye hayır yok. ben bekarım ama evin bazı masraflarını aileme veriyorum. (zaten vermez isem babam kovar)durumlar böyle. yapacak bir şey yok. iyi ki okumuşum da işim var diyorum bazen. yoksa bu ailelerle işimiz zor.

İşte cunku herseyı onlar yaptı ve adamların parası kalmadı. Onlar borca gırdi. Babam oralı olmuyor bı yandan. Sankı aılem yok gıbı. Aıle baglarımız hıc yok

Bende okudum ama okadar zor okudum kı. Taksıtle alırım da ama ya hemen ıs bulamazsam.Aslında 3 ay ertelemelı kredı mı ceksem 3 bın falan sadece tv ıcın. Ailesine karsı kendımı mahcup hissedıyorum

İşte cunku herseyı onlar yaptı ve adamların parası kalmadı. Onlar borca gırdi. Babam oralı olmuyor bı yandan. Sankı aılem yok gıbı. Aıle baglarımız hıc yok
her zaman derim bazı insanlar kesinlikle ebeveyn olmayı hak etmiyor. benim ailemde dahil.

Nişanlıniz tv yi de alabilir ne var bunda ?

Sizin durumunuzda böyle şeylerin sırası olmamalı..

Tavsiyem evinizden güzellikle çıkmanız..

Sizin için de Aileniz için de bir ilk olacak.O zaman güzel anılarla hatırlanmak, hatırlamak varken neden gerginlikle evlenesiniz?

Bende okudum ama okadar zor okudum kı. Taksıtle alırım da ama ya hemen ıs bulamazsam.Aslında 3 ay ertelemelı kredı mı ceksem 3 bın falan sadece tv ıcın. Ailesine karsı kendımı mahcup hissedıyorum
yapın bence .bulursunuz bir iş. olur bir çözüm bulunur.

her zaman derim bazı insanlar kesinlikle ebeveyn olmayı hak etmiyor. benim ailemde dahil.
Yanı mesela bazi seyleru kız annesı yapar. Ama kaynanam yaptı. Sadecee herseyı onlar yapınca kendımı mahcup hissediyorum

Aynen öyle evlenecek insan aileye yük olmamalı. Annem çeyizimi hazırladığı için sadece ondan çeyizimi alıcam onun dışında hiçbir beklentim yok zaten. Ne eşimin ailesinden olur ne de kendi ailemden. Neden insanlar borç içinde kalsın ki? Çocuğunu evlendirip yıllarca borç ödeyen bir sürü insan var. Bana hiç etik gelmiyor

Haklısınız. Babam guttı baska kadınla yasıyor. Bu yuzden adını yazdırmamayı dusundum ama yazdırcam. Gelmez sanmıyorum zaten. Bu yasıma kadar maddı manevı babalık yapmadı. Gıtmeme 1 ay kaldı. Suanda yapmıyor ama benım ıcın bıttı

Aslında bana da gelmıyorda herseyı karsı taraf yaptı. Bızım taraf cok ılgısız. Kendımı mahcup hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…