Hangi şehirdesiniz ?
Yurtları iyice araştırın evden çıkmaya karar verirseniz,söyledikleriyle uyguladıkları pek tutmaz onlarında
Huzursuzsanız,ailenizi çağırıp beraber bakın isterseniz yurt v.s
iyi akşamlar kızlar sinirden elim ayağım titriyor gecenin bir vakti oturdum yurt bakıyorum .
Bir derneğin öğrenci evinde kalıyorum
ama kızlar başından beri kasıntı ve sıkıntı en başında dedilerki ev okula yakın yemekhane var 1.5 tl ye bir sürü çeşit oluyor temiz ve lezzetlide orada yiyelim tamam dedik .
sonra mızmızlanmaya başladılar yemek sırası olsun evde yapalım yemekhaneye gitmek zorunda değiliz. hakkımıza giriyorsunuz diye .
Bugun güya toplantı yapıldı ama seviye yerlerde görmeniz lazım yemek yapmazsanız derneeğe şikayet ederize kadar götürdüler.
Ne temizlik adam gibi yapılır ne eve giren çıkan belli gece 12de kapı çalar 6 kişilik evde 10 kişi kaldığımız zamanlar oldu ve evde astım hastası olmasına rağmen sigara içildiğini biliyorum . Özetle bir sürü sorun yaaşadık 2 ay içinde bugunde iyice asabımı bozdular ve faturalarında altından kalkılcak gıbı değil su 145 doğalgaz 260 geldi herşeyi çok rahat kullanıyorlar makına 3-4 çamaşırla bomboş dönüyor.
kızıyorum kendıme en başından yurda çıksam böyle olmayacaktı.
Şimdi bir yurdu aradım okuluma biraz uzak ama ders çalışma salonları dinlenme salonları herşeyleri ayrıymış
sizce pılımı pırtımı toplayıp çıksam mı ?
bu yurda 400 dedi bu evde kaldıktan sonra 400 bile beni zorluyor ama daha uygun bir yerde bulamadım sizce gitmelimiyim?
ve bildiğiniz uygun fiyatlı yurtlar var mı ?
Bence gitmelisin veya yakın bi arkadaşınla ayrı eve çıkabilirsin..
Kirayı ortak ödersiniz ama bu yurttan da masraflı olabilir..
Yani orda kalıp bu siniri stresi her gün çekmektense, o kadar parayı verir daha rahat bi yerde kalırsın daha iyi..
Bence yurda çıkmanda fayda var. Yurtlarda herşey tıkır tıkır işler. Ne kadar ödeyeceğin bellidir. Yemeğin hazır,suyun hazır. Sana ders çalışıp keyfini çıkarmak kalır.
Devlet yurtlarına da bir bak. Devlet yurtları açık olunca dönem içindede öğrenci alıyor. Bir şansını dene.
Benim bir akrabam yurt müdürüne kadar çıktı dilekçe verdi. Bir hafta önce yurda yerleşti. İki yıllık özel üniversitede burslu okuyor. Bir şansını dene. Devlet yurtları eskisi kadar kötü değil. Uygun fiyatları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?