Bu evden kurtulamiyorum...

minelbabilelmihrap

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
50
4
6
35
Ankara
selam kizlar biliyorum bir cok arkadas benzer konu acti ama sizleri sevdigimden paylasmak istedim
Dekorasyona ilgili biriyim herkes gibi guzel olani isterim estetik kaygilar guderim ben de kendimce. Sikintim su kayinpederime ait eski bir evde oturuyoruz ev yirmi yillik falan antresi şu eskinin turuncu b.k sarisi fayanslarindan wcden falan hic bahsetmiyim zaten cevremdeyse benden daha garibani yok kayinvalidem dahil herkes genis ferah bakimli evlerde bense sehrin varos sayilabilecek bir yerinde binalrin arasinda kalmis durmdayim

Henuz 5 yillik evliyiz, ama kendimi seksenlerden kalma hissediyorum ne esyam kendini gosteriyor ne evde adim atmaya yer var.cok bunaliyorum esimse hic orali degil hayatindan kira vermemekten gayet memnun. Ama ben psikolojik olarak cok yiprandim o kasvetli yerden yasamaktan. Esim beni şükürsüz olmakla sucluyor bense onu cok rahat olmakla...
Sizce cok mu abartiyorum bu durumdan nasil kurtulabilirim

yani yillarca boyle bir ortamda yasamak icin mi okudum diyorum ve surekli kendimi yiyip bitiryorum

Bir akil verin lutfen?

Zemin resmim sayfa 5 te

Son düzenleme:
Hem de nasil haklisiniz...
Elindekiyle yetinmeyi bilmek baska bir sey, sukret sus otur mantiginda olunmasi baska bir sey...
Kusura bakmayin ama milletin enayisi siz misiniz?
Eger imkaniniz varsa baska bir eve gecin...
Hayata bir kere geliyorsunuz, tamam tasarruf yapmak iyi hosta sizi bu kadar mutsuz eden bir yerde yasamakta hic sagikli degil...

Sagol canim cevabin icin. İnsanlara isin psikolojik yani lüx geliyor galiba ki zaten o yuzden derdim anladilmiyor malesef

Evin kac metrekare?
Belki kiraya verebilirsiniz ve gelen kirayla da kendinize yeni bir ev alip borcunuzu/kredinizi karsilarsiniz.

haklısın.her kadın içine sinen bir evde oturmak ister.anladığım kadarıyla kiraya çıkacak gücünüz var ama eşiniz kira vermemek için orda oturmak istiyor.seni çok iyi anlıyorum.komşuların kafana göre olması bile oturduğun yerle alakalı oluyor.erkeklerin hepsi böyle.işlerine gelmeyince şükürsüzlükle suçlarlar.kendini yiyip bitirme.eşinin kafasına gir işte bir şekilde.onun hassas noktalarını bilen sensin.umarım gönlünce olur

Cok hakliskn hemde...
Ev okadar onemli bir alan ki , Rahat olmali insan..
Eve gidince sevinmeli insan , bence siz Esinize bu konuda baski yapin.
Yok anlamiyosa ben soyledim de , sen yapmiyosan ben yaparim de. Bazen boyle sert davranmak gerekiyor....
yoksa anlamiyolar ...

Onca yil okuyoruz felan meyvasinida.yemek hakkimiz..

Yorumun icin cok sagol canim cok da haklisin ayrica. Dis kapim yesil celik kapi beni karsilayan turuncu kirik fayanslar inan kapidan donesim geliyor komsularimdan hic bahsetmiyim zaten ustumden sirkeyen mi yoksa bina kirleniyor diye ev sahibini azarlayan apartman gorevlisi mi arasin, ki kendisi ayni zamanda ustumde oturup silkelenmekle mesgul. Yanibu minvalde insanlarla dolu karman corman bir yer iste

Bence esin ikna olmuyorsa , ipleri eline almanin vakti gelmia demektir canim...
Babamda ayni sekilde Annemin istedigi bir evde oturmuslar biz kucuken Annem tabiki o evde mutsuzmus , yillarca babamin evet diyecegini beklemiski evi degistirsinler..
babam hic orali olmamis , Annemde kendiliginden artik ev aramaya baslamis.. erkekler boyle seyleri dusunmuyor yeterki ceplerinden para cikmasin nerde olursa olsun yasiyorlar... ki ayni seyleri bende yasadim suan yakinda dugunum var ev ararken Nisanlim en berbat evleride begeniyodu parasindanda degil hani yeterki ev olsundu onun dusuncesi..
kactane ev baktim sayisini bile hatirlamiyorum taki icime sinen bir ev bulana kadar.. chnku o evi biz kadinlar duzenliyoruz dekorasyon vs bizim icin cok onemli , uyumlu olmasi onemli ama erkekler icin onemsiz bu detaylar..

Canim sen sen ol citayi yuksek tut ev ararken bir sonraki basamagin ne zaman gelecegi belli olmuyor bu arada paylasimin beni cok mutlu etti sagol canim. Umarim sen de gonlune gore bir hayat kurarsin rabbim herkese en iyisini nasip etsin

Canim sen sen ol citayi yuksek tut ev ararken bir sonraki basamagin ne zaman gelecegi belli olmuyor bu arada paylasimin beni cok mutlu etti sagol canim. Umarim sen de gonlune gore bir hayat kurarsin rabbim herkese en iyisini nasip etsin

Amin canim Allah herkesi mutlu mesut etsin insallah..
jmarim en yakin zamanda istedigin gibi bir eve cikarsin ve bizimle resimleri paylasirsin burda ..

bende kayınpederlerin üst katında oturuyorum ..
Evim yeni, şık ,güzel, kendim seçtim herşeyi ..
aamaa ben uzakkkk olmak istiyorummmmmmm ..
eşim taşınmıyor aynı seninki gibi kira ödemek istemiyor ...

eve biraz masraf yapsanız memnun olmadığın yerleri yenilesen yada satıp üzerine birazdaha borçlanıp başka bir ev
alsanız eşin bu konuda ikna olmazmı ,kira genelde adamları korkutur belki bu mantıklı gelir eşine

aynı bina büyük problem.sürekli vakitli vakitsiz gelip gitmek isterler.sana kim misafir gelse hemen gelirler.eşinle küssen hemen duyarlar.yani hayatına her şekilde ortak olurlar.Allah yardımcın olsun.çok dua et.Rabbim isterse snei ordan çıkartır.hayırlısıyla olsun inşallah

yok ben çağırmadan gelmiyolar
baştan mesafeliyim ben
ama genede uzak olmak en güzeli
insallah uzağada gitmek kısmet olur

Canim seninki de ayri bir sorunmus. Hep bu hazira konma rahatligindan beylerimizin neyseki sen mesafe koyup derdine care bulmussun az da olsasevgiler

Canim cirkini oyuna kaldirmislar yerim dar demis; yer acmislar yenim dar demis
Adam kendini borca sokup sikintiya girmek istemiyor ya evi tamir ettirelim diyorum degmez diyor e satalim diyorum suan zamani degil dur hele bakariz diyor
Ben de boyle el care diye kk da takiliyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…