- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
- Konu Sahibi minelbabilelmihrap
-
selam kizlar biliyorum bir cok arkadas benzer konu acti ama sizleri sevdigimden paylasmak istedim
Dekorasyona ilgili biriyim herkes gibi guzel olani isterim estetik kaygilar guderim ben de kendimce. Sikintim su kayinpederime ait eski bir evde oturuyoruz ev yirmi yillik falan antresi şu eskinin turuncu b.k sarisi fayanslarindan wcden falan hic bahsetmiyim zatencevremdeyse benden daha garibani yok kayinvalidem dahil herkes genis ferah bakimli evlerde bense sehrin varos sayilabilecek bir yerinde binalrin arasinda kalmis durmdayim
Henuz 5 yillik evliyiz, ama kendimi seksenlerden kalma hissediyorum ne esyam kendini gosteriyor ne evde adim atmaya yer var.cok bunaliyorum esimse hic orali degil hayatindan kira vermemekten gayet memnun. Ama ben psikolojik olarak cok yiprandim o kasvetli yerden yasamaktan. Esim beni şükürsüz olmakla sucluyor bense onu cok rahat olmakla...
Sizce cok mu abartiyorum bu durumdan nasil kurtulabilirim
yani yillarca boyle bir ortamda yasamak icin mi okudum diyorum ve surekli kendimi yiyip bitiryorum
Bir akil verin lutfen?
canım çok haklısın bi de o kadar okuyorsun evleniyorsun ama istediğin gibi bi evde bile oturamıyorsun.kötü bi durum.sonuçta hayatımızı daha kaliteli yaşayabilmek için okuyoruz bazı zorluklara katlanıyoruz.şu an oturduğunuz evi satıp üstüne de krediyle yeni bi ev alabilirsiniz.tabi maddi gücünüz nasıl bilmiyorum yada evi satabilir misiniz aileden dolayı bilmiyorum.elbette şükretmesini bilmeliyiz ama eğer imkanın varsa de neden daha iyi bi evde yaşamayasın ki.evi kayınvalideniz mi verdi size?
canim dugun nisan vs cok kisa surede olunca kiralik ev bulamadik onlarda ozaman kiraciyi cikaralim siz gecin dediler. Yeni bir ev almak icin esim kendini sikintiya sokmak mevcut standartini dusurmek istemiyor her sey puslu beni de uzen bu
Not: bizim evden cikan kiracilar evin icinde mangal yapan bir grup erkek ogrenciymisevin halini ilk gordugumde ayakkabim yagdan yere yapismisti gerisini siz tahayyul edin artik
keşke daha o zaman kabul etmeseydiniz evi.erkek öğrenciler mahvediyo evi haklısınız ama onlarda iyice abartmışlar ama eve yazık günah yani.
75 m2 canim ben de ilk gunden ayni fikirdeyim ama esim tasinmaya dahi eriniyorya da tasinirsak babamiz gelin evi begenmiyor diye uzulurmus
Eviniz 75 m2 ise,tadilat yapmanız çok masraflı olmaz.
Ben sizin yerinizde olsam hiç durmaz o kırık dediğiniz fayanslarla işe başlarım.
Eşinizin rahatı yerinde olabilir,siz de biraz rahatsız edin onu:)
Göreceksiniz,1 kez tadilata başlayınca o da yenilenmeyen yerlerden rahatsız olacaktır.
Hem ileride taşınsanız bile yenilenmiş evi kiraya vermek daha avantajlı olur.
Lolabunny 2.
Aramıza hoşgeldin diyorum :)
aynen yalnız değilmişim ben kendimi tek sanıydum valla :)
aynı şeyleri ben de yaşadım. evimiz kayınpederimin ve kayınpederim ne bu evi sataar ne kiraya çıkartır bizi... benden önce de kiracı vardı burda adam sağolsun evi mahvetmişti he evlenirken tadilat yapmadılar mı yaptılar ama herşey baştan savma yapıldı. en dandik yerlere yaptırdılar tanıdık var diye diye. gittiğimde 2-3 renk seçenekleri olan biyerden dandik mutfak dolabı, evin ölçülerine uymayan iç kapılar bana sorulmadan yapılan şeyle. hatta garip bi şekilde eve bile sokmuyolardı beni evde tadilat varken, tabi görücem ya... badana rengimi, parke rengimi bile seçmedim. daha doğrusu oturacağım evi seçememişim parkeyi seçsem ne olur? şekil olarak da istemediğim bi şekilde ev bi acayip. sonuç hiç içime sinmeyen bi evde ve semtte yaşıyorum arkadaşlarıma gidince şıkır şıkır evler kendi isteklerine göre ama ben? ve kurtuluşum da çok zor of of içimi dökmek için üye oldum valla kızlar...
kızlar anlattığınız kadar berbat olmasa da aynen ben de bu durumdayım evin resimlerine bakabilirsiniz ama ben çok uğraştım benim sorunum da 25 yıllık olması bacaklarım ve belim rahatsız olmasına rağmen bu merdivenlere katlanmak zorunda olmam inanın şu an fizik tedaviye gidiyorum ve gelirken ağlayarak çıkıyorum ama mecburum şartlarım bu maalesef
Kira da olup belirli bir süre oturacak olsanız dayanın, sıkın dişinizi derim ama 5 yıl olmuş, açıkçası kimse rahatsız olmadığı müddetçe eşiniz o evden çıkmak istemez. Diğer taraftan size hak verdim, sadece eşyanın güzelliği yetmiyor evin de bakımlı olması gerekir göz doldurmak için, en kısa zaman da hayallerinize kavuşursunuz inşallah.
Canim ev esyadan da onemli vallka kilim atsan duzgun eve yakisiyor. Yorumun icin cok sagol hakli oldugumu gormek beni mutlu ediyor valla bir ara kendimi obsesif sandim ama yalniz degilmisim
canım çok lükse bakmayın 1 oda salon olsun ama bakımlı olsun yeni gelin olcaksın kocağın eşya bile yakışmaz bu konuda sakın tavizkar olmaErkek arkadaşımın evi yok, evlendiğimiz de bir süre kira da oturacağız o bile bazen şimdiden morlimi bozuyor kira fiyatları malumunuz bir de bakımlı yenilenmiş bir ev olursa fiyat daha da uçuk, ne yapıcaz bilmem? Yani ben şimdiden sizin gibi düşünmeye başladım :)
canım çok lükse bakmayın 1 oda salon olsun ama bakımlı olsun yeni gelin olcaksın kocağın eşya bile yakışmaz bu konuda sakın tavizkar olma
canım çok lükse bakmayın 1 oda salon olsun ama bakımlı olsun yeni gelin olcaksın kocağın eşya bile yakışmaz bu konuda sakın tavizkar olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?