Bu evden kurtulmam lazım.

Polisten yardım isteyin sizi kadın sığınmaya yerleştirirler.
Bebeğinizi annesiz bırakmaya hakkınız yok.

Ben sizin halinize çok üzülüyorum. Yukarı tukursen bıyık aşağısı sakal. Yani ne yaparsınız bilemiyorum. Ama sığınma evlerinden başka careniz de yok gibi görünüyor. Allahım işlerinizi hayra çıkarsın. İlk seçenek icin sakin ha aklınızdan gecirmeyin kızınızı o zalim insanlara bırakıp gidecek kadar kötü yürekli değilsiniz biliyorum. Sakın ha duymamış olalım.!!!

bugun 6 dan beri girmemis insallah sorun yoktur ne bu kadinlarin cektig neden biz kendimize sahip cikamiyoruz neden arkamizda kimse yok neden tokat yesekte sadece aglamakla yetiniyoruz polisi neden arayamiyoruz bu kadarmi korkuyoruz onlardan allahim sen kadina kalkan elleri indir yarabbim bedduam yok hamileyim rabbim cocuklarimin yuzune bak herkesin evladini annelerine babalarina bagisla onlarin boyle seylere maruz kalmasina izin verme yarabbim cok sukur esimle cok iyiz rabbim hepte boyle devam ettirir ve herkesede boyle es nasip eder

Lütfen şuradaki önerileri, telefon numaralarını dikkate al ve harekete geç. Razı olma o evde olanlara!

Kahrolsun böyle adam müsveddeleri.

Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.

Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
İyi olduğuna sevindim ama nereye gideceksin ki?
Varmı kafanda bir plan?

Polisi ara eşinden siddet gördüğünü bildir ve karakolda suç duyurusunda bulun. Darp raporu al. Sana yaklaşmaması için talepte bulun zaten talep edersen kadın sığınma evlerine yerleştirirler.

Yalnız böyle tek çıkacaksanız ne bileyim sabah duyup uyanırsa ya da peşinizden gelirse Allah korusun ne yapacaksınız ?
Bir yakınınız falan yok mu size yardımcı olsun ?

Sığınma evinin adresini alın internetten, sabah direk oraya gidin,canım allah yar ve yardımcın olsun

Keşke başka bi şehre gitme imkanın olsa.burada bilen arkadaşlar vardır böyle bi imkan var mi yani başka bi şehirde sığınma evine yerlestirilebilir mi arkadaş

Back
X