- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Bayan mimik
Kızlar merhaba. Hepinize cevabınız için çok teşekkür ederim çok sağolun iyiki varsınız siz olmasaydınız ne yapardım beneşim dün akşam anladı gideceğimi sabah uyandım kızıma kahvaltısını yedirdim o çıkmıştı ben de kızımın odasında yatmıştım zaten. Ben kızımın kahvaltısını yedirirken bi baktım o geldi annemi, annesini, halamı, yengemi çağırmış. Konuştum onlarla boşanmak istiyorum olmuyor yapamıyorum bu evlilik benim omuzlarımın üstünde büyük bir yük. o adam bi şey yapmıyor geziyor tozuyor içiyor. bu evlilikte bana bir gün olsun kocalık yapmadı. bana güzel iki çift söz etmedi. gibi bir sürü şey söyledim. Halamlar da yok yok bundan sonra düzelecek sakın bir daha boşanma lafını etme boşanma diye bi şey yok dediler ve gittiler yine kaldım evde tek başıma. Hep bana düzelecek dediler ama düzelmedi daha kötü oldu. Hep ailem düzelecek diyip beni bırakıp gittiler.
peki ya değişmezse? bu ihtimal üzerinde durdu mu ailen..
keyfinden mi boşanıcan sanki. sana şiddet uygulaması hangi mantığa ve vicdana sığar..
bu süre zarfında ne yaparsınız bilmiyorum ama birşeyler köşeye atmaya çalışın. ve kızınıza gelen çeyrekleri sakın vermeyin. ALLAH yardımcınız olsun. keşke daha fazla yardımcı olabilseydik..