bu evden kurtuluyom bana artık hergun bayram:))

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
arkadaşlar merhaba valla bugun oyle mutluyumkıı tabı koşturmaca benı beklıyo ama olsun napalım bı kou açmıştım evımmde akrep çıkıyordu.Sızler saolun bıcok yorum yaptınız ılaclat fılan dıyee ama ben oğlum a bısey olur dıye ılaclatmadım cunku ılacın kokusu hemen gıtmıyomuss esımde saolsun böcek ılacı dıye örümcek sınek ılacı almıştı:) neysee bu evde yaza kadar oturup sonra cıkıcaktık gecen gece yerde gözüme bısey takıldıı baktım ufak bı böcek yne akreptı sanırım ısyan ettım artık esım de sasırdı sureklı çıkmasına neyse sabh oldu esıme dedım ev arayalım bıraz kızdı ama sonra ıkna oldu carsı ıcınde 500 e yenı bına buldum ev süper ıcınde herseyı var esımde begendı evı tuttuk ıns haftasonu tasınacaz ama daha o ev temızlenıcek bu ev toplanacak off ama bocekden kurtulacağımı bılmek oyle guzelkı .... benımkı dert degıl sadece paylaşmak ıstedım

gercekten cok mutlu oldum aynı sorun bende de var akrep yada bocek deılde ev den kurtulmak ıstıorum ıstedıkce olmuyor Allah bana da nasıp etsın ben de bayram edıcem ınsallah evınde hzursuz olmak ne dmek cok ıyı bılıyorum tez zamanda bende kurtulsam yarabbım duy sesımı..

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum..

şaka şaka..oky gelmeden bi yüreğine indiriyim konu sahibinin..

ıns canım ya bu durumu benden ıyı kımse anlayamaz ıns sanada nasıp olur

Bende akrep yuzunden esime ev sattirdim. Sizede hayirli olsun

Bende cok istiyorum başka eve tasinmak annem bile moral vereceğine dalga geçiyor. Ev kendimizin ama çok küçük. Dalga gecmelerinden küçümsemelerunden çok uzuluyordum artik bunalmistim. Eve kimseyi davet edemiyordum. Haliyle küçük eve eşyada fazla konmuyor. Annem bile burasi ev mi şimdi nasil yasiyors nuz falan filan çok laflarr söyledi. Başka gelen lerde birşeyler söyleyince moralim alt üst oldu. Ama İstanbul şartları. Evler çok pahali bende nankörlük etmeyip şükretme m gerek

hayırlı olsun yeni evin sağlık börtü böcekiz günler dilerim eşyalı toplarken dikkat et börtü bcek girmesin

Hayırlı olsun .Akrepler işe yaramış bak .

Sizin adınıza sevindim,ama eşyalarınızı toplarken dikkat edin çünkü böcek yumurtaları eşya içinde bile gidiyor.

Yeni evinizde Güle güle oturun ama muhakkak esyalarinizi iyicene ya siz temizleyin ya da temizletin. Bu akreplerin sizinle gelme olasiligi cok yüksek. Muhakkak bir seyler yapin. Tasinmadan 1 2 gün önce eski evi esyalari ilac sirketine ilaclatin siz de birinin evinde kalin, boylecs cocuga zarar da gelmez ve akreplerden de kurtulmus olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…