- Konu Sahibi smile_5050
-
Güle güle oturun yeni evinizde, sevindim sizin adınıza.arkadaşlar merhaba valla bugun oyle mutluyumkıı tabı koşturmaca benı beklıyo ama olsun napalım bı kou açmıştım evımmde akrep çıkıyordu.Sızler saolun bıcok yorum yaptınız ılaclat fılan dıyee ama ben oğlum a bısey olur dıye ılaclatmadım cunku ılacın kokusu hemen gıtmıyomuss esımde saolsun böcek ılacı dıye örümcek sınek ılacı almıştı:) neysee bu evde yaza kadar oturup sonra cıkıcaktık gecen gece yerde gözüme bısey takıldıı baktım ufak bı böcek yne akreptı sanırım ısyan ettım artık esım de sasırdı sureklı çıkmasına neyse sabh oldu esıme dedım ev arayalım bıraz kızdı ama sonra ıkna oldu carsı ıcınde 500 e yenı bına buldum ev süper ıcınde herseyı var esımde begendı evı tuttuk ıns haftasonu tasınacaz ama daha o ev temızlenıcek bu ev toplanacak off ama bocekden kurtulacağımı bılmek oyle guzelkı .... benımkı dert degıl sadece paylaşmak ıstedım
Bulaşık deterjanı sık yere bi tebeşirle çiz karınca bidaha uğramıyo bileBen de mutfağım karınca istilası altında diye aylardır çözüm arıyorum. Akrep nedir yaaşükretmem lazım bunu anladım. Bu arada hayırlı olsun güle güle oturun
Ben de mutfağım karınca istilası altında diye aylardır çözüm arıyorum. Akrep nedir yaaşükretmem lazım bunu anladım. Bu arada hayırlı olsun güle güle oturun
arkadaşlar merhaba valla bugun oyle mutluyumkıı tabı koşturmaca benı beklıyo ama olsun napalım bı kou açmıştım evımmde akrep çıkıyordu.Sızler saolun bıcok yorum yaptınız ılaclat fılan dıyee ama ben oğlum a bısey olur dıye ılaclatmadım cunku ılacın kokusu hemen gıtmıyomuss esımde saolsun böcek ılacı dıye örümcek sınek ılacı almıştı:) neysee bu evde yaza kadar oturup sonra cıkıcaktık gecen gece yerde gözüme bısey takıldıı baktım ufak bı böcek yne akreptı sanırım ısyan ettım artık esım de sasırdı sureklı çıkmasına neyse sabh oldu esıme dedım ev arayalım bıraz kızdı ama sonra ıkna oldu carsı ıcınde 500 e yenı bına buldum ev süper ıcınde herseyı var esımde begendı evı tuttuk ıns haftasonu tasınacaz ama daha o ev temızlenıcek bu ev toplanacak off ama bocekden kurtulacağımı bılmek oyle guzelkı .... benımkı dert degıl sadece paylaşmak ıstedım
Her yeri deterjanla,çamaşır sularıyla sildim hatta şekeri,mutfak dolabındaki kuru gıdaları hep buzdolabına koydum. Dışarda yiyecek bile yok ama hala geliyor karınca.Dün buzdolabının üzerinde gezerlerken gördüm 20 tane kadar. Buzdolabına girecek diye ödüm kopuyor.Tebeşir işe yarıyormu? Bebek pudrası, limon ve tuz da ayrı ayrı işe yarıyormuş. Bugün deneyecem. Tebeşiri de deneycm birinden biri işe yarar inş.Bulaşık deterjanı sık yere bi tebeşirle çiz karınca bidaha uğramıyo bile
Her yeri deterjanla,çamaşır sularıyla sildim hatta şekeri,mutfak dolabındaki kuru gıdaları hep buzdolabına koydum. Dışarda yiyecek bile yok ama hala geliyor karınca.Dün buzdolabının üzerinde gezerlerken gördüm 20 tane kadar. Buzdolabına girecek diye ödüm kopuyor.Tebeşir işe yarıyormu? Bebek pudrası, limon ve tuz da ayrı ayrı işe yarıyormuş. Bugün deneyecem. Tebeşiri de deneycm birinden biri işe yarar inş.
Hayirli olsun :) benden tavsiye esyalari duzgunce kontrol edin de ordan yeni evinize bocek taşımayınarkadaşlar merhaba valla bugun oyle mutluyumkıı tabı koşturmaca benı beklıyo ama olsun napalım bı kou açmıştım evımmde akrep çıkıyordu.Sızler saolun bıcok yorum yaptınız ılaclat fılan dıyee ama ben oğlum a bısey olur dıye ılaclatmadım cunku ılacın kokusu hemen gıtmıyomuss esımde saolsun böcek ılacı dıye örümcek sınek ılacı almıştı:) neysee bu evde yaza kadar oturup sonra cıkıcaktık gecen gece yerde gözüme bısey takıldıı baktım ufak bı böcek yne akreptı sanırım ısyan ettım artık esım de sasırdı sureklı çıkmasına neyse sabh oldu esıme dedım ev arayalım bıraz kızdı ama sonra ıkna oldu carsı ıcınde 500 e yenı bına buldum ev süper ıcınde herseyı var esımde begendı evı tuttuk ıns haftasonu tasınacaz ama daha o ev temızlenıcek bu ev toplanacak off ama bocekden kurtulacağımı bılmek oyle guzelkı .... benımkı dert degıl sadece paylaşmak ıstedım
Aynı dertten bende müzdaribim arkadaşım ama bizimkisi kaynana yüzündenBende cok istiyorum başka eve tasinmak annem bile moral vereceğine dalga geçiyor. Ev kendimizin ama çok küçük. Dalga gecmelerinden küçümsemelerunden çok uzuluyordum artik bunalmistim. Eve kimseyi davet edemiyordum. Haliyle küçük eve eşyada fazla konmuyor. Annem bile burasi ev mi şimdi nasil yasiyors nuz falan filan çok laflarr söyledi. Başka gelen lerde birşeyler söyleyince moralim alt üst oldu. Ama İstanbul şartları. Evler çok pahali bende nankörlük etmeyip şükretme m gerek
nee evinizden akrepmi çikiyor ayy sokar onlar bidearkadaşlar merhaba valla bugun oyle mutluyumkıı tabı koşturmaca benı beklıyo ama olsun napalım bı kou açmıştım evımmde akrep çıkıyordu.Sızler saolun bıcok yorum yaptınız ılaclat fılan dıyee ama ben oğlum a bısey olur dıye ılaclatmadım cunku ılacın kokusu hemen gıtmıyomuss esımde saolsun böcek ılacı dıye örümcek sınek ılacı almıştı:) neysee bu evde yaza kadar oturup sonra cıkıcaktık gecen gece yerde gözüme bısey takıldıı baktım ufak bı böcek yne akreptı sanırım ısyan ettım artık esım de sasırdı sureklı çıkmasına neyse sabh oldu esıme dedım ev arayalım bıraz kızdı ama sonra ıkna oldu carsı ıcınde 500 e yenı bına buldum ev süper ıcınde herseyı var esımde begendı evı tuttuk ıns haftasonu tasınacaz ama daha o ev temızlenıcek bu ev toplanacak off ama bocekden kurtulacağımı bılmek oyle guzelkı .... benımkı dert degıl sadece paylaşmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?