bu evden kurtuluyom bana artık hergun bayram:))

Ben de mutfağım karınca istilası altında diye aylardır çözüm arıyorum. Akrep nedir yaa şükretmem lazım bunu anladım. Bu arada hayırlı olsun güle güle oturun

Güle güle oturun yeni evinizde, sevindim sizin adınıza.

Akrepler de taşınırken gelmesin sizinle koltukların kapalı kısımları vs varsa mutlaka kesin biçin bakın bir şekilde. Cinnet geçirirsiniz valla. :/

aynen benimde
biktim resmen hicbirsey cozum olamadi
kendi evim birde kucuk
bende ev ariyorum buluruz insaallah
Konu sahibi cok sevindim kurtulmaniza....

çok sevindim adına
üinsanın gönlüne sinen bir evde oturması
hane huzurunuda olumlu etkiler

yanlız dikkat et eşyalarına yuva yumurta filan bırakmış olmasın
gittiğin yere taşıma derdini

Bulaşık deterjanı sık yere bi tebeşirle çiz karınca bidaha uğramıyo bile
Her yeri deterjanla,çamaşır sularıyla sildim hatta şekeri,mutfak dolabındaki kuru gıdaları hep buzdolabına koydum. Dışarda yiyecek bile yok ama hala geliyor karınca.Dün buzdolabının üzerinde gezerlerken gördüm 20 tane kadar. Buzdolabına girecek diye ödüm kopuyor.Tebeşir işe yarıyormu? Bebek pudrası, limon ve tuz da ayrı ayrı işe yarıyormuş. Bugün deneyecem. Tebeşiri de deneycm birinden biri işe yarar inş.

annemlerin evindede karınca çok vardı yiyecek olmasa bile geliyorlardı malesef. annem nerden çıktıklarına dikkat etti ve çıktıkları yere pamukla mazot koydu kesildiler artık gelmiyorlar. sende nerden çıktıklarını bilmiyorsan duvar diplerine mazot sürebilirsin küçük mazotlu pamuklarda koyabilirsin.

yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun..

Hayirli olsun tasinmak guzel hele de oyle bir evden . Tatli telas yaparsiniz . Ama evi temizlettikten sonra oturacaginiz evi oturmadan bir ilaclatin ki her turlu kafaniz rahat olsun.. rahat olun kokusu kalmayan ilaclar var. SDece iki saat girmiyorsunuz o ka adr bi zarari yok sadece 15 gun islak silmazsiniz evi

Hayirli olsun :) benden tavsiye esyalari duzgunce kontrol edin de ordan yeni evinize bocek taşımayın

Aynı dertten bende müzdaribim arkadaşım ama bizimkisi kaynana yüzünden
8 senedir 60 metrekare eve tıktı bizi
ve şuan 800 lira kira veriyoruz kutu kadar eve
Neymiş ona yakın olsunmuş
Ev alacak durumumuz var çok şükür ama kayınvalideye beğendiremiyoruz
Yedi ömrümü gençliğimi

Hayırlı olsun güle güle oturun canım
akrepsiz böceksiz huzurlu mutlu günleriniz olsun

nee evinizden akrepmi çikiyor ayy sokar onlar bide

Akrep kelimesi bile tüylerimi diken diken etti yılandan bile bu kadar korkmam sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…