- 23 Ocak 2020
- 54
- 16
- 3
- 42
- Konu Sahibi Karamela83
-
Olay para değil.calisiyorum.kizimin sorumluluğu tek başıma ben de olacak.bu bir.ikincidi yalnızlık.evde ne ses olacak ne seda.tek başına kimse yapamaz.Bir şekilde para biriktirmeye bak sonra boşanmak istersen yine boşanırsın ama bu süreçte nerede kalırsın bilemiyorum. Tabi bir sürelik ayıya dayı demeyi göze alabilir misin bilemem ama o sırada işe falan girersin, kendini toparladıkça durumlara göre gönlünce karar verirsin.
Ailen istemiyorsa onların yanında da çok zor maalesef.
Aslında elinden geleni yaptı.bunu biliyorum.ben sevemedim.Parlak aday hiç bir yaş için yok artık valla. Iyi erkek demiyorum iyi insan çok az...
Ilk şiddet ardından çek git hemen boşa derdim ama devam etmiş çocuk yapmışsınız ideal bir eş oldu demissiniz. Yine de affedemeyip ev arkadaşı modunda sürdürdüğünüz için anlamsız olmuş bu düzelme. Bu sevgisizlik asabiyet yapar.
Yerinizde olsam eş kişisinde madem düzelme olmuş bu evliliğe çocuğum için gerçek anlamda şans veririm ama ev arkadaşı gibi değil.
Yeniden tanışıyormuş gibi yaklaşın ısınacak ortamlar yaratın. Tatil vS ne gerekiyorsa..
Umarım her şey duzelir.
Mutluluklar dilerim.
Kendimi seviyorum bu bir.bosanma bir kayıp benim için.cocuksuz olsam ikimiz de ardimiza bakmadık.ondan başka kimsem yok.Eee o zaman kabulleneceksiniz.Siz kendinizi sevmiyorsunuz ki eşiniz sevsin saygi duysun.Üzüldüm halinize eşiniz de biliyor korktugunuzu cesaret edip hamle yapamiyorsunuz(boşanma gibi)susup oturacaksiniz
Aslında elinden geleni yaptı.bunu biliyorum.ben sevemedim.
Belli bir yaştan sonra düzgün biriyle evlenmek otobüs carparsak vefat etme olasılığından daha dusukmus.bence de oyleParlak aday hiç bir yaş için yok artık valla. Iyi erkek demiyorum iyi insan çok az...
Ilk şiddet ardından çek git hemen boşa derdim ama devam etmiş çocuk yapmışsınız ideal bir eş oldu demissiniz. Yine de affedemeyip ev arkadaşı modunda sürdürdüğünüz için anlamsız olmuş bu düzelme. Bu sevgisizlik asabiyet yapar.
Yerinizde olsam eş kişisinde madem düzelme olmuş bu evliliğe çocuğum için gerçek anlamda şans veririm ama ev arkadaşı gibi değil.
Yeniden tanışıyormuş gibi yaklaşın ısınacak ortamlar yaratın. Tatil vS ne gerekiyorsa..
Umarım her şey duzelir.
Mutluluklar dilerim.
Zaman içinde yakinlasilan anlar oluyor.alti sene bu.anne olmak istedim.yurutebilecegimi düşündüm evliligi ama olmuyoSevemediniz ama çocuk yaptınız.
Sevmek adina çabalamak için iyi bir neden değil mi?
Zaman içinde yakinlasilan anlar oluyor.alti sene bu.anne olmak istedim.yurutebilecegimi düşündüm evliligi ama olmuyo
Belli bir yaştan sonra düzgün biriyle evlenmek otobüs carparsak vefat etme olasılığından daha dusukmus.bence de oyle
Öyleymiş.calistigim yerde 50 erkek var hepsi evli.oto park yeri gibi düşünün.iyileri kapılmış.evlensem decocuklari olacak.gorusecekler.ben başkasının çocuğuna annelik yapacak gibi hissediyorum.bu yaşta aşk da olmuyor öyle körkütük.daha mantıklı bakıyorum olayaSiz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün.Bu kadar umutsuz olmayin ya
Annem babam bile yoklar hani düşün.varlar ama yoklarSevmiyorsunuz istemiyorsunuz, kafanızda da bitirmişsiniz tek çekinceniz yalnız yaşamayı istememek, boşanmaya cesaret edememek anladığım kadarıyla. Seçim sizin tamamen.
sorunlarınızı gözden geçirin siz eşiniz anlamamış olabilirsiniz diye bir de uzmana danışın derimZaman içinde yakinlasilan anlar oluyor.alti sene bu.anne olmak istedim.yurutebilecegimi düşündüm evliligi ama olmuyo
Olay para değil.calisiyorum.kizimin sorumluluğu tek başıma ben de olacak.bu bir.ikincidi yalnızlık.evde ne ses olacak ne seda.tek başına kimse yapamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?