- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
Ev arkasi gibi yasamak dogrumu yani omur boyu nesi mantiksiz
Sana yanlzca bir kıssayla cevap vericem.Hz ömer'in yanına bir adam gelir ve ey Ömer ben artık hanımımdan hoşlanmıyorum ve ayrılmak istiyorum der.Hz ömer sinirli bir şekilde adama bakar ve."Sen evliliklerin sevgi ve merhamet üzerine kurulduklarını bilmiyor musun ? Ne diye hanımını sevmedigini söylüyorsun ? " der.Adam hz.Ömer'in yanındn başı öne eğik çıkar ve gider.Sevmeye çalş arkadaşım sevmeye çalş ! Ne demek kalbim titremiyor ?? Kalbim atmıyor ? Sevmediğin adamla niye evlendin o zaman.Eşin seni kendinden sogutacak bir hata yapmadıysa bence sorun senin duygularında.Kendini muhasebe et derim![]()
Mantık evliliği yapmış zaten.
Sevmek zorunda değil. Uğraşıp uğraşmadığını da bilmiyoruz da ama gerçekten kuru sevgi anlık bir olay. Ömrü o kadar kısa ki.. Ama gerçekten sevgi emek demek. Yine de çok ön yargılı olmamak lazım. Yaşanmışlıkları bilemeyiz.