Merhaba, eşinizden beyefendi diye bahsederdim ama size cevaben ıygun olsun diye böyle yazıyorum ; "Bu adam bu kafada gider" "NET" Neden mi ? Bu bir ego,kişisel üstünlük sağlama,hakimiyet kurma tavrı ve bu tavır bi KİŞİLİK.Yani değişmez.Belki uzun yıllar içinde biraz olsun törpülenir.Sizin hatalarınız yanlışlarınız eksikleriniz olabilir ama bunların içinde en son hata olarak görülecek şey çalışmamanız.Birçok sebepten çalışıyorken de çalışmıyor konumuna gelebilirdiniz.Sizin hiçbir hatanızın yanlış davranışınızın karşılığı,sizi tolere edebilecek yetkinlikte ve olgunlukta bir adamın güzel sözlerle yumuşak bi tarzla eğitici öğretici olmak yerine(hatalı olduğunuza inanıyorsa bile) ,hakimiyet kurarak ve annesiyle bunları paylaşarak sizi ezmesi psikolojik baskı uygulaması değildir.Ben normalde bi olay yaşadığımda ya da gördüğümde hep empatiyle yaklaşır çözümcül davranırım yani burada yazdığım moda mod tavırda biri değilim.Size haddim olmayarak tek tavsiyem, evli kalmaya karar verirseniz,herşey oturana kadar kendinizi eşinizle gerçekten mutlu hissedene kadar uzun bi müddet çocuk yapmayın.Mutlu olmanız dileğimle,sevgiler