Bu evlilik mutluluk getirir mi

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Hayatımda şuan görüştüğüm biri var o 35 ben 25 yaşındayım.
Görüştüğüm biri var bepeniyorum hoş da biri davranışları da efendi. Hayatında bir kişi olmuş buna gerçekten inanıyorum çünkü davranışları farkettiriyor. Saf temiz bir insan yeni telefon aldı iki ayda anca yavaş yavaş alıştı teknolojiyle arası kötü kullanamıyor gibi bir şey yani. Yeni müZiklerden habersiz tek türk halk müziği bilir iyi kötü. Bana ben atmadıkça mesaj atmaz yani bir kadının ilgiyle beslendiğini bilmiyor bir kaç söyledim ama yine aynı devam. Tarihi yerleri gezmeyi seviyor ben sevmiyorum. Görüşünce buluşunca ben mesaj atınca gayet iyi ilgilenir ama bunların dışında bana nasılsın demiyor. Sevmediğinden değil sadece bir kadınla nasıl ilgilenmesi gerektiğini bilmiyor. Mesaj yazmayı sevmiyorum ve samimiyetsiz buluyorum dedi. 10 gün görüşmesek de hiç mesaj yazmaz Ona göre hiçbir problem yok aramızda Artık ciddi bir adım atalım diyor dünyalar iyisi masum temiz biri bu özelliği hoşuma gidiyor ama diğer taraftanda diğer nedenler beni sanki uzaklaştırıyor gibi.

Mesaj yazmayı samimiyetsiz buluyorsa telefonla konuşmayı denesin.
10 gün sevgiliyle görüşmemek nedir ayol?
Etrafındakilerde iyi insan kaybetme diyor İyi insan bulmak da zor bu devirde. Tanışalı iki ay oldu bana uzamadan ciddi bir adım stiyor brn korkuyorum. Neden öesaj atmıyorsun deyince ben gerikafalıyım bu çağa ayak uyduramıyorum bak yine benim yaş olayına geldi konu dedi üzüldüm yaa

Etrafındakilerde iyi insan kaybetme diyor İyi insan bulmak da zor bu devirde. Tanışalı iki ay oldu bana uzamadan ciddi bir adım stiyor brn korkuyorum. Neden öesaj atmıyorsun deyince ben gerikafalıyım bu çağa ayak uyduramıyorum bak yine benim yaş olayına geldi konu dedi üzüldüm yaa
Tamam iyidir,kötü demedik ki.
Mesaj sevmeyebilir arasın dedim.
Herhalde telefonun icadını hatırlıyordur.

Mesaj atmayı sevmemeyi anlarım ama lalee nin dediği gibi aramamak nedir? bunu sesini duymak için fırsata bile çevirebilirdi. Bu ilgisizlik evlilikte artarak devam eder çok baş ağrıtır.

Mesaj atmayı sevmemeyi anlarım ama lalee nin dediği gibi aramamak nedir? bunu sesini duymak için fırsata bile çevirebilirdi. Bu ilgisizlik evlilikte artarak devam eder çok baş ağrıtır.
Görüşünce çook ilgili bana ısrar ediyor ciddi birşeyler için iki seçeneğim var ya hemen bırakmam lazım yada belki değişir ciddi birşeyle diye adım atacağım. Bana biz henüz ciddi birşeye başlamadık da diyor acaba başlasak değişecek mi

Mutlu bir evlilik diye birşey yoktur.
Evliliği mutlulaştıran çiftler vardır.

bir kadının ne istediğini bilmesi önemli bu noktada.
Kadının kendi isteklerine ek olarak bir erkek şu özellikleri barındırmıyorsa, çokta şaapmamak lazım...
- İlgi & Alaka gösteren bir yapı
- Ortak paydada buluşabilmek (keyif alınarak yapılan şeyler)
- Kültür farklılıkların uçurum olmaması
- Aynı pencereden hayata bakabiliyor olmak
- Sahiplenme ve koruma güdüsü olması

Herşeyden öte KK kadınlarının tavsiyelerine muhakkak kulak ver derim.
Tecrübe, herşeyin üstünde olabiliyor.

Görüşünce çook ilgili bana ısrar ediyor ciddi birşeyler için iki seçeneğim var ya hemen bırakmam lazım yada belki değişir ciddi birşeyle diye adım atacağım. Bana biz henüz ciddi birşeye başlamadık da diyor acaba başlasak değişecek mi
Bana yaşından dolayı bi an önce evlenmek istiyor gibi geldi
İyi değerlendirin

Sevmiyor olabilir Mi? Cok mantikci bir insan Mi? Yarin bir gun Ben sevismeyi sevmiyorum da diyebilir. Bilemedim.
Ben cag disi insanim coolum Ben yeaa kafasinda olabilir Mi? Bakin Ben de teknoloji meraklisi degilim ama esim icin bilgisayar oyunu oynadigim oluyor. Ben boyleyim diyip kestirmek bencillik gibi geliyor.

Okuyan da 60 yaşındaki birinden bahsediyoruz zanneder ki bu devirde 60lıklar bile akıllı tel kullanıyor...Pardon da hangi çağlardan çıkagelmiş bu arkadaş acaba...35 yani daha genç...

Sen de karar aşamasında gibi soruyorsun ya herro ya merro der gibi...Acelen ne değerlendir tanı...Zaten uyuşmadığınız bariz ortada...10 gün görüşmede Sana bi nasılsın demiyor, ne evliliği allah aşkına? Telefona 35 yaşında zor alıştı falan bi tek halk müziği bilir....Allah aşkına bu arkadaş avatar falan mı yoksa kurtlar falan mı büyütmüş ormanda?

bu ilgisizlik ilerde problemlər yaşadar. ciddi addım atmamışdan əvvəl yaxşı yaxşı düşünün.

Herşey bir yana da sizin hayata bakış açılarınız farklı cnm bu yüzden bir daha düşün derim.

Back
X