- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Etrafındakilerde iyi insan kaybetme diyor İyi insan bulmak da zor bu devirde. Tanışalı iki ay oldu bana uzamadan ciddi bir adım stiyor brn korkuyorum. Neden öesaj atmıyorsun deyince ben gerikafalıyım bu çağa ayak uyduramıyorum bak yine benim yaş olayına geldi konu dedi üzüldüm yaaMesaj yazmayı samimiyetsiz buluyorsa telefonla konuşmayı denesin.
10 gün sevgiliyle görüşmemek nedir ayol?
Tamam iyidir,kötü demedik ki.Etrafındakilerde iyi insan kaybetme diyor İyi insan bulmak da zor bu devirde. Tanışalı iki ay oldu bana uzamadan ciddi bir adım stiyor brn korkuyorum. Neden öesaj atmıyorsun deyince ben gerikafalıyım bu çağa ayak uyduramıyorum bak yine benim yaş olayına geldi konu dedi üzüldüm yaa
Görüşünce çook ilgili bana ısrar ediyor ciddi birşeyler için iki seçeneğim var ya hemen bırakmam lazım yada belki değişir ciddi birşeyle diye adım atacağım. Bana biz henüz ciddi birşeye başlamadık da diyor acaba başlasak değişecek miMesaj atmayı sevmemeyi anlarım ama lalee nin dediği gibi aramamak nedir? bunu sesini duymak için fırsata bile çevirebilirdi. Bu ilgisizlik evlilikte artarak devam eder çok baş ağrıtır.
Bana yaşından dolayı bi an önce evlenmek istiyor gibi geldiGörüşünce çook ilgili bana ısrar ediyor ciddi birşeyler için iki seçeneğim var ya hemen bırakmam lazım yada belki değişir ciddi birşeyle diye adım atacağım. Bana biz henüz ciddi birşeye başlamadık da diyor acaba başlasak değişecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?