- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İyi de o yalnızlığı seviyo diye kocası ailesiyle neden uzaklaşsın mesafe koysun araya zamanla hallolur bence tedavi ve eşiyle sakince konuşmak rahatlatır arkadaşınıAma hayati boyunca onun hayatinda bi ben vardim bi annesi bi de sevgilisi.O alisik degil kalabaliga.Yalnizligi seviyo.cocuk degisir umuduyla evlendi bnla ama pisman
Pisman yaptiklari icin zaten suanda mutsuzYavrucaga uzuldum arkadasina soyle cocuga el kaldirmasin bir daha.
Evet baba daha mantikli biri en azindanArkadaşın tedavi olsun, bazen bebeklerin anne yerine babada kalması daha saglikli
Evet gitcez psikologa zatenKafasını kel mi yaptıArkadaşınızın sorunları var psikolog önerin
Her adamin akrabasi gelince bu kapiyi acmiyo surat yapiyo falan evde kavga cikiyo.Adamin aile baglari kuvvetli bence bu guzel bisi ama kiz kimseyi istemiyo.Gecen gun adamin erkek kardesinin kaynanasina kapiyi acmamis.Tabi adamin kulagina gidiyo.Ayri odalarda takildilar.Daha bir senelik evliler bosanmak istiyolar.İyi de o yalnızlığı seviyo diye kocası ailesiyle neden uzaklaşsın mesafe koysun araya zamanla hallolur bence tedavi ve eşiyle sakince konuşmak rahatlatır arkadaşını
Banada bazi seyleri simarik geliyo.Adam evine bakiyo guleryuzlu.Cidden adam iyi biri.kizlada ilgili.Kiz sorun cikariyoArkadaşın kocasını da o masum bebeği de bi rahat bıraksın. Ne şımarık tavırları var ya. Ne demek bebek dövmek onu dünyaya getirdi diye istediğini yapabilecrğini mi sanıyor bu
Evet yaSacmaliuo aslinda ne cesaret eve almiyo insanlari.Sonucta kaynanasi yaşlikadin.Evet bi arastiralim da bu gdisle sonlari iyi degil cunkuBebek babada kalır, baba annenin psikolojisinin bozuk olduğunu sunarsa.
Aile bakanlığı, kadın sığınma evi neresi ilgileniyor sen bi araştırsan da hem psikolog tedavisi de görür.
Şehir değiştirmekle alakası yok, yaptıkları çok anormal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?