Bu evlilik nasl kurtulur?

Vallahi bu evlilik çoktan bitmiş gibi duruyor
Arkadaşın sorunlu hatta sorunlu kelimesi hafif kalır arkadaşı tanımlama da
Bir senelik evlinin kac aylık bebeği olur ne demek bebek dövmek
Ancak bir psikiyatri kliniği paklar arkadaşını
Eşi de zaten çoktan gözden çıkarmış onu o fotolari kendi ne kadar silerse silsin geri döndürme programları var
Hakime gösterir adam da bunu boşar
Ve bosasin da
Arkadaşına söyle once tedavi olsun değişmeye uğraşsın sonra kendine kalacak yer baksın
Oldu ailemi sevmiyorum misafir gelsin gitsin istemiyorum ne demeye evlenmiş o zaman gitsin bir mağara da yaşasaymis

Hiç normal biri değil arkadaşın. Psikolojisi bozuk.

Devletteki psikologlar pek vakit ayiramiyorlarmis. Onun için bir kağıda arkadaşınızın tüm sorunlarını ve yaptıklarını yazın ya da kendi yazsin, içeri girince verin kağıdı okusun psikolog. Böylece her şeyi anlatmış olursunuz.

Sağlam bir tedaviye ihtiyacı var gibi görünüyor. Allah o bebeği korusun. Siz de bir dost olarak arkadaşınızın mutlaka tedavi olmasını sağlayın lütfen.

Evliliğin kurtulması için kadının ciddi bi tedavi görmesi lazım saçını kazıtmak albüm parçalamak filan normal davranışlar değil

Bebegi mi dövmüş, kim

Bence arkadason acilen bir kliniğe kapatılması lazım.nedir yahu bu sen ailenle mutsuzssun diye kocanada aynısını yapmaya ne hakkın var.madem anasını ailesini istemeyecktin gidip kimsesiz biri ile evlenseymiş.arkadasının yaptıgı tüm ilgi bende olsun şımarıklıgı.adam en iyisini yapıyo bosanmakta yüzde yüz haklı yani ya tedavi olsun yada çeksin yani başka yolu yok olan o yavrucaga olur

Bu evliligin kurtulmasi icin arkadasinizin kendine ceki duzen vermesi gerek niye onu yetistiren ailesinden vazgecsinki . Zili bozma falan ayıp gerçekten. Hdleki çocuğunu dövmesini hiç konuşmuyorum.

Arkadaşının kocası arkadasini dövüyor mu? Dovmuosa da dovsun bu kadar delirmeye dayak iyi gelir valls kendine gelir. Gerçekle karışık saka bir yana normalden fazla sevgi gosterin. Kocasiyla konus biraz fazla sevsin. Ilac kullanmadan iyilesemez bana kalirsa ama bi de o yolu deneyin.

Arkadasinin ciddi anlamda destege ihtiyaci var. Belli ki genc kizligindan gelen sorunlar psikolojisini derinden etkilemis.

Bebegi dovmus derken.

Evet mumkunse ve umuyorum ki esinin bir plani vardir. Mesela cocuga saglikli huzurlu bir ortam yaratmak gibi

Gorunen o ki arkdasin ya tedavi olur ya da cocugu alirlar.

Sanirim cocukluktan gelen bisey bu.Olan cocuga oluyo iste

Canım senin de ya işin ya arkadaşların bir acaip çıkıyor. kafasını kel yapti ne demek,rihannaya mı özendi. Kız kendisi akıl hastası imajı çiziyor,adam napsin. Arkadaşın gerçek bir anne ve saygılı bir eş olmadıktan sonra kurtulma z bu iş. İyi bir psikiyatrist tedavisi lazım onun için de benim fikrim.

Hayatında kimseye yeri olmayan arkadaşının, bebeğini de hayatında bir yere koyması zor görünüyor. Acil destek alması lazım, ama öncelikle değişmeyi kendisinin istemesi gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…