• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik yürümüyor! :(

slm bana kararınız çok ani gibi geldi eşinizin ailesinin sizde kalması çocuğunuzun yeni doğmuş olması herşey üst üste gelmiş eşinizin ailesi yüzünden eşinizde ayrılmak istemeniz doğru mu? bilemem bu sizin kararınız fakat boşandığınızı düşünelim çocuğunuz büyümeye başladığında çocuğunuzun psikolojisi alt üst olur şu anda siz iki kişilik düşünmeniz gerekiyor evladınız içinde düşünmeniz lazım .bence sizin evleliğinizin zamana ihtiyacı var ve eşinizin ailesiyle konuşmanız daha mantıklı gibi geldi .ani kararlar gelecekte telafisi mümkün olmayan olaylara yol açabilir çocuğunuz açısından iyi düşünmeniz gerekiyor .

canım yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm aynı şeyleri yaşadım bende malesef:43: ben çareyi boşanmakta bulmuştum ve ayrıldım 5 yıl kadar ayrı kaldık çocuğum bendeydi gözüm hiç birşey görmedi inan :50: 3 ay önce yeniden denemeye karar verdik ve evlendik ama hiç bir şekilde onun ailesinden kimseyle konuşmuyorum şimdi.. tabi zaman zaman sorunlar yaşanıyor ama eskisi gibi değil kafam daha rahat..boşanmayı çare olarak görme derim ben senin ailenin sana vereceği destek çok önemli yada kendi ayakların üzerinde duruyor olman.. sevgiylee

canım yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm aynı şeyleri yaşadım bende malesef:43: ben çareyi boşanmakta bulmuştum ve ayrıldım 5 yıl kadar ayrı kaldık çocuğum bendeydi gözüm hiç birşey görmedi inan :50: 3 ay önce yeniden denemeye karar verdik ve evlendik ama hiç bir şekilde onun ailesinden kimseyle konuşmuyorum şimdi.. tabi zaman zaman sorunlar yaşanıyor ama eskisi gibi değil kafam daha rahat..boşanmayı çare olarak görme derim ben senin ailenin sana vereceği destek çok önemli yada kendi ayakların üzerinde duruyor olman.. sevgiylee

benim eşimin de ailesi yani annesi babası ve ablası gerçekten konuşulacak insanlar değiller.aileler çok önemliymiş evlilikte.eşim iyi tamam ama yetmiyor çünkü onlara karşı durabilecek yapıda değil.Çok üzülüyorum bir çıkar yol bulamıyorum.Gençler evlenmeden önce çok dikkat etsinler:(

ne çektiysek zaten bu ailelerden çekiyoruz.onlara karşı pasif kalma kendini üzme eşinle bu konuyu bütün açıklığıyla konuş kimse senden değerli değil

benim eşimin de ailesi yani annesi babası ve ablası gerçekten konuşulacak insanlar değiller.aileler çok önemliymiş evlilikte.eşim iyi tamam ama yetmiyor çünkü onlara karşı durabilecek yapıda değil.Çok üzülüyorum bir çıkar yol bulamıyorum.Gençler evlenmeden önce çok dikkat etsinler:(

Bence ayrilman cok sacma.olur. ayrilmak yerine konusmayi dene 1kere olmazsa defalarca dene bu sana bise kaybettirmez diye dusunuorum. Sonucta esin cocuna evine bagli biri sen ac onu o cagirmiosa sen cagir onun arkadaslarini hanimlariyla birlikte biraz guzel vakit gecirin evde ona guzel ortamlar hazirla evde anlat ona eger sen bu sekilde olursan sonumuz ayrilik olur ve bole sacma sebeplerden dolayi yuvamzi yikmak istemezsin sende herhalde o yuzden biraz istedhgim gibi olmaya calis fln de. Ailesini sevmedgni asla soleme erkwkler ailelerine duskun olurlar bunu solemen onu duzeltmez yada seni mutlu etmez ondan gerek yok kardesm bole seylere. Yuvayi yikmak kolay onemli olan ayakta tutabilmek:45::50:

Yani ben kocam yemegini bitirince masadan kalkar beni beklemez lafina takildim, beklemesi abes degil mi sence? Her aksam birlikte yemek yeseniz adam bosuna neden masaa oturup kalsin?

Back
X