bu evlilikten biktimmm....

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...

Çok gerginim suan eşimi arayıp içimden geçen herşeyi dökmek geliyor bütün içindekileri kuşmak geliyor...esim iyiykrn iyi yani onun istekleri olduğu sürece iyi ama birz ters düşelim kaba saba iğrenç bi insan oluyor

canım bu ucuncu konunu okuyorum merak ettım esın cocugunu senden sakladımı evlenmeden once ? yoksa cocuklu bı adamla evlılıgı bılerekmı kabul ettın?

Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...

Tatlım yanlış anlama ama evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmiyor muydun? Bu çocuk senin de olsa aynı problemleri yaratacaktı çünkü çocuk.. Ama tabi başkasının çocuğu olunca katlanmak daha zor olabilir.. Sen de haklısın evliliğin ilk yılları.. Çiftler kendileri bile özellikle ilk 1 yıl çocuk yapmıyor yani insan kendi çocuğunu bile birsüre erteliyor bu bakımdan haklısın ama o da henüz bir çocuk.. Bu durumda dengeyi babanın sağlaması gerek,yanlış anlamazsan sen kaç yaşındasın? Çocuk kaç yaşında?

Tatlım yanlış anlama ama evlenirken bir çocuğu olduğunu bilmiyor muydun? Bu çocuk senin de olsa aynı problemleri yaratacaktı çünkü çocuk.. Ama tabi başkasının çocuğu olunca katlanmak daha zor olabilir.. Sen de haklısın evliliğin ilk yılları.. Çiftler kendileri bile özellikle ilk 1 yıl çocuk yapmıyor yani insan kendi çocuğunu bile birsüre erteliyor bu bakımdan haklısın ama o da henüz bir çocuk.. Bu durumda dengeyi babanın sağlaması gerek,yanlış anlamazsan sen kaç yaşındasın? Çocuk kaç yaşında?

Biliyordum canım çocuğu bak ne güzel söylüyorsun bende çocuk doğurmak istemiyorum evliliğinin tadını cikrayim diye...ama esim anlamiyi...he çocuğu çok seviyorum evladım o benim...ben 22 cocik 4 yaşında..

Keşke bazı olayları yaşamadan geleceği görebilsek sen 4 yaşında çocuğu olan bir adamla evlenmekle hata yapmışsın kaldıramıyorsun bu durumu baş başa tatil olayında haklısın ama diğer konularda yapacak bir şey yok çocuk bu kırar döker eşin de bu konuda bir şey yapamaz ki ne yapsın çocuğunu terk mi etsin eve bir daha getirmesin mi?

anlamaya çalışıyorum evet
yeni evlisin ve eşinle romantik ve size özel zamanlar geçirmek istiyorsun
hakkın yok değil
haklısın
:25:
lakin çoccuklu bir adamla evlenirken bunları göze almış olmalıydın
annesi hayattamı velayet kimde
sürekli sizde kalmıyor anladığım kadarı ile

birde şikayet ettiğin evinin durumu
evlendiğinde eşyaların eskimiydi
yoksa
çocuğun marifetimi bunlar

Keşke bazı olayları yaşamadan geleceği görebilsek sen 4 yaşında çocuğu olan bir adamla evlenmekle hata yapmışsın kaldıramıyorsun bu durumu baş başa tatil olayında haklısın ama diğer konularda yapacak bir şey yok çocuk bu kırar döker eşin de bu konuda bir şey yapamaz ki ne yapsın çocuğunu terk mi etsin eve bir daha getirmesin mi?

Essegim ben zaten bide nelerden vazgeçtim kocamla evlenicem diye...yok canım ben kırma dökme olayına kizmiyrm ama bilinçli yaptığında kiziyrm fakat eşime kalırsa bırak kirsin bagirma diyo..

Canım bence biraz sakin ol seni çok iyi anlıyorum senin isteğin sadece biraz ilgi oda olmadığı için ve sıkıntılar üst üste geldiği için sunan bunalimdasin esin eve geldiğinde oturup tatlı tatlı konussan daha iyi olur bence bagirarak sorun çözülmez sadece zarar verirsin kendine

iyi de o onun babasi cocugunu bir hafta görmeyince tabiki görmek ister. normal olani bu zaten. siz kendi cocugunuz olunca onu kavanoza koyarsaniz etrafi pisletmez.

Canim sonucta cocugu olan bir adamla evlenmissin. Esin tabi ki cocugunu maksimum gormek isteyecektir. Buna cok takilma bence.. Kiyamayip tatile de goturmek isteyebilir. Sonuc olarak yaramaz bir cocuksa biraz ona bisiler anlatmaya calisabilirsin.. Bir bakima annesi gibi ona kendi kurallarini ogretebilirsin. Esinden de destek istersin.. Su an cocuguna odaklanmis, onceligi o.. Ama onun guvende mutlu oldugunu sebebinin de sen oldugunu gotdukce size daha fazla zaman ayirmaya ve seni mutlu etmeye cabalayabilir...1 sene evlilikten ve esten bikmak icin kisa bir sure... Veya esinle acik acik ben senden bunlari brkliyorum sen benden ne bekliyorsun seklinde konusup bir ortak nokta bulabililirsin. Ama cocuguna karsi sen olursan kazanma sansin kalmayabilir...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlamaya çalışıyorum evet
yeni evlisin ve eşinle romantik ve size özel zamanlar geçirmek istiyorsun
hakkın yok değil
haklısın
:25:
lakin çoccuklu bir adamla evlenirken bunları göze almış olmalıydın
annesi hayattamı velayet kimde
sürekli sizde kalmıyor anladığım kadarı ile

birde şikayet ettiğin evinin durumu
evlendiğinde eşyaların eskimiydi
yoksa
çocuğun marifetimi bunlar

Esim bana hiç hak vermiyor veriyosada ben hissetmiyrm...çocuğun velayeti annede ben babasi görsün diye aliyrm ama esim en çok bizde kalsin diyo...eşyalarınızı yeni aldık evlenirken tek tük eşyalar eski..genelde cocik kirdi dokti lekeleri he tabi arkadaşlarımızın çocukları veya gorumcemin cocugununda payı var

yazık kendine çok fazla içerliyorsun herşeye bu durum zor bir durum daha normal insanlar 1 yıl içinde daha çok tartışırken senin birde çocuk var eşinle yaş farkı çok fazla ailevi bir sürü sorunun var varda var yani....

sil baştan başla herşeye... çocuk için gelince sorun yapıyorsun gidince sorun yapıyorsun de... ki en başta nasıl anlaştınız sonuçta sen bekardın ve bu onun ikinci evliliği...

tatile mümkünse tekgit yada eşinle tek git.

kendi ailevi sorunlarını acil olarak çöz bu senin evliliğine de yansıyor çok belli... en azından sinirleri bile bozuluyor...

evdeki kırık dökük ne varsa at gördükçe sinirlerin bozuluyorsa at gitsin paran olunca yenisini alırsın...

koltukları lekeleri leke çıkarıcılar al bir güzel sil geçer... benim tükenmez kalem lekesi sile sile 2 ay geçti deri beyaz koltukta ki misafir çocuğu yapmıştı...

evine köşelere lavanta keseleri yap as. adaçayı al tütsünü yak ev de kimse yokken soracak bir şeyin olursa dön nasıl yapacağını anlatayım.

evliliğinin devamını istiyorsan geçmişe sünger çek bir dargın bir barışık değil hep iyi olmaya bak...

çocuk meselesi için annesi yada ablasıyla ki kiminle iyi anlaşıyorsan onunla konuş. anlat derdini seviyorum ama biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var de çocuk şimdilerde haftada iki gün gelsin daha ben bile eşime alışamadım inanın çok bunaldım deyin... umarım seni anlarlar onlarda biraz çocukla ilgilenirler...

Allah yardımcın olsun

Biliyordum canım çocuğu bak ne güzel söylüyorsun bende çocuk doğurmak istemiyorum evliliğinin tadını cikrayim diye...ama esim anlamiyi...he çocuğu çok seviyorum evladım o benim...ben 22 cocik 4 yaşında..

22 yaşımdayken ben kendim çocuktum! Bence bulunduğun yaş için çok ağır bi evlilik yapmışsın. Yürümeyeceği baştan belliymiş. Çocuklu bi adamla evliliği kaldırabilecek bi kadının evlilik kararını alabilmesi için bile en az 30 yaş olgunluğuna erişmiş olması gerekir. Daha önceki konunu da hatırlıyorum. O zaman da dediğim gibi. Hiç bi şey değişmeyecek. Ya bunun bilincinde olarak ve boyun eğerek evliliğini eşinin istediği yönde devam ettiriceksin (ki bi babanın çocuğuyla sürekli birlikte olmak istemesi ve onu olası bir tehlikeye karşı (bu sen oluyosun, üzgünüm. Yanlış anlama, tehlikeli olduğun için değil, onların gözünde 3. kişi olduğun için) daha doğal bişey olamaz.) Ya da bu evliliği sonlandırıp, kendine, yaşına ve yaşanmışlıklarına daha uygun biriyle hayatını devam ettiriceksin.

Allah yardımcın olsun. Ailen nasıl karşılıyor evliliğini? Bu senin ilk evliliğin mi?

hiç kimse sınanmadığı günahın masuma saymasın kendini.

evlenmeden önce çocuklu bir adamla evleneceğini biliyorsa bile, hiç kimse geleceğini bilemez, göremez. her evlilikte sorun olabilir. eşinin çocuğundan değil de başka bir sebepten de olabilirdi. bu sadece bahane. yani bahane derken sebep o.

ne olur bu konu da üzerine gitmeyelim. çocuk olmayıp kocasıyla anlaşamıyor olabilirdi. ten uyuşmazlığı olabilirdi. gibi gibi.

hayatta neyin garantisi var ki evliliklerimizin olsun.

canım çok zor ya ne olursa olsun senin gösterdiğin özeni hiç bir zaman göremiyeceksin ne yazık ki böyle,seni çok iyi anlıyorum benim eşiminde ikinci evliliği. bizim gibi bakamazlar,çünkü onlar şu an bizim yaşadıklarımızı daha önce yaşadılar,tekrar ediyorlar.bizim de geçiyor mesala bu böyle,kabul etmeden mutlu olamayız.

Esim bana hiç hak vermiyor veriyosada ben hissetmiyrm...çocuğun velayeti annede ben babasi görsün diye aliyrm ama esim en çok bizde kalsin diyo...eşyalarınızı yeni aldık evlenirken tek tük eşyalar eski..genelde cocik kirdi dokti lekeleri he tabi arkadaşlarımızın çocukları veya gorumcemin cocugununda payı var

velayet anne de ise sende tabiki anlayışlı olmalısın
ayda kaç gün sizde
bence çocukla ilgili eşini zorda bırakma

isteklerin gayet normal geldi bana..
eminim çok zordur....
eşin gerçekten anlayışsız...
güzelikle konuşa konuşa ikna edeceksin artık..
yok anlamıyosa güzel dilden anlayacağı bi dil vardır mutlaka...

Back
X