- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Buraya bugun bu ikinci konum sabah evliliğim icin neler yapabilirim diye konu acmistim suan ise .bu evliliktenda kocamdan da bıktım..hatta galiba kocama sevgim azaliyo sanırım....bu aralar iyice bunalimdayim..annemle ilgili sorunlar var hemde ciddi sorunlar ve ben annemle görüşmek istemiyom bi yandan da bu konu canımı cok acitiyor...diğer yandan ise esim artık iyice boguldum düşündukce kafayı yicek gibi oluyorum.evliliğim iyice monotonlasti..ve malum bu cocugumz var yani eşimin ilk evliliğinden çocuk bizdeyken baya baya sürtüşmeye başladık cunku gözü surekli üstümde ayrıca başbaşa tatile gidelim diyorum ki daha bir yıllık evliyiz ee çocuğuda götürelim diyo..bense diyrm ku gotirrz tamam ama biraz başbaşa kalalim..cunku bende çocuk doğurmak istemiyrm sırf başbaşa kalmaya doyalim gönlünüzce evliligimizjn tadını çıkaralım diye..ama esim bıktırdı beni evimi görseniz hayatta diyemezsiniz yeni evlililerin evi diiye halinin ustunde koltukta lekeler(ki temiz bi insanimdir benden ötürü bi leke değil yani) aldığım susler veya resim cercevri kırık..hiç bi hayalini gerceklestirmedim...çocuğu bir hafta almadim diye laf sayıyo.. çoğunlukla bizde kalsin diyo..kendimi köle gibi hissediyrm...çocuğa bakıcı eve hizmetçi bide kocamın cinsel arzularını gideriyrm..
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...
Bi çok insan beni yanlış anlucak çocuğu ıştemiyrm sanacak ama derdim cocik değil esim...ve eşimin davranışları...