Ters ilişkinin adı sadece kızdığım ve karşı ciktigim için sözde kaldı onu aştık.cocugum için değil ama evlendiğini ilk yıllarda maddi manevi çok sorunlar yaşadım.şimdi tam rahat ettim derken terk edip kaymağını başkalarına yedirmem.benim eşimden tek istediğim beni bursaya yerleştirmesi burda yalnızlıktan takmaya başladım kafama herşeyi.bencillik diyorsanız oda bencil.zaten varlığı yoklugu bir orda ailem ve arkadaşlarım var ben orda mutluyum burda değil.beni şehir dışına evlenip yanlız olanlar anlar.
Bana kızıyorsunuz ama önce şunu söyleyeyim evladınızla ilgili bir eleştiri yapmadım direk olarak siz ve eşinize yapılan bir eleştiriydi bu !
Ters ilişki yüzünden yaşadığınız sağlık problemlerini yazan siz şimdi gelmiş karşı çıktığım için, bilmem ne için sözde kaldı yazıyorsunuz bu ne çelişki hanımefendi ?
Sıkıntılar yaşadık, şimdi tam rahata erdim diyorsunuz ama adamın ne bencilliğini bırakıyorsunuz ne ilgisizliğini...Neyin kaymağından bahsediyorsunuz ?
Ters ilişkinin adı sadece kızdığım ve karşı ciktigim için sözde kaldı onu aştık.cocugum için değil ama evlendiğini ilk yıllarda maddi manevi çok sorunlar yaşadım.şimdi tam rahat ettim derken terk edip kaymağını başkalarına yedirmem.benim eşimden tek istediğim beni bursaya yerleştirmesi burda yalnızlıktan takmaya başladım kafama herşeyi.bencillik diyorsanız oda bencil.zaten varlığı yoklugu bir orda ailem ve arkadaşlarım var ben orda mutluyum burda değil.beni şehir dışına evlenip yanlız olanlar anlar.
Arkadaşım eşimle kaydadeğer sorunum kalmadı çok şükür her evlilikte olduğu kadar yani eskiden tek mutlu günüm yoktu diyorum.bencilliği fazla işine aşık olup bize sorumsuz davranması.yani evin ihtiyaçlarına yetişemiyor varsa yoksa işi.biz kocasiz yada babasiziz.ve onu işinin yanında bizimlede ilgilenmesi gerektiğini anlattim anlamadı.bende memlekete taşımayı orda ailemle birlikte duralım istiyorum kışın zaten burada kaynana görünce elti koloni gibi yaşıyoruz yazın görmediğim başbaşa alamadığım eşimle kışında ailesi yüzünden kalmıyorum.evim ayrı olsun istiyorum.kaymaya gelince dediğim gibi srunlarimiz artık devede kulak parası var şimdi başka kadınlara bırakmam
Arkadaşım eşimle kaydadeğer sorunum kalmadı çok şükür her evlilikte olduğu kadar yani eskiden tek mutlu günüm yoktu diyorum.bencilliği fazla işine aşık olup bize sorumsuz davranması.yani evin ihtiyaçlarına yetişemiyor varsa yoksa işi.biz kocasiz yada babasiziz.ve onu işinin yanında bizimlede ilgilenmesi gerektiğini anlattim anlamadı.bende memlekete taşımayı orda ailemle birlikte duralım istiyorum kışın zaten burada kaynana görünce elti koloni gibi yaşıyoruz yazın görmediğim başbaşa alamadığım eşimle kışında ailesi yüzünden kalmıyorum.evim ayrı olsun istiyorum.kaymaya gelince dediğim gibi srunlarimiz artık devede kulak parası var şimdi başka kadınlara bırakmam
Siz öyle konustuguma bakmayın mutlu falan değim psikolojim bozuk sezon sonu yani kasımda yada aralıkta bana vermiş olduğu sözler var bir yerden gelçek yüklü parası var.onları bekliyorum işin asli ev aldırmayı düşünüyorum.ebir kısmıyla kendime yani cocugum için altın yaptırıp birakicam zaten ama yapmazsa bahane olarak kurtulucam o pislikten.ailemde benden haareket bekliyor.eşyalarımı yavaş yavaş kutoluyorum.o farkında değil.bende meraklı değilim ama kafayı kulanmaliyim.ortada kalmamak için.ev esyalarimida satıp memlekete gidicem.
arkadaşlar ne olur yardım edin.eşimle 6 yıllık tanışmadan sonra şehir dışına evlendik.2 yıllık evliyim.hemen hamile kaldım.onun eski borçları ve düğün borçlarımız derken bayağı yıprandık.bu yıldan eski patronları borç bıraktı üstüne.hala borç ödüyoruz.bu arada ben düğün takıları ve akrabalarımın taktıkları derken hepsini ona verdim.tabi kavgalar benim ailemi istememe,küfürler başladı boşanma kararı aldık hamile olduğumu öğrendik.bu arada eşim sürekli ters ilişki istiyodu.hamile kaldığımı öğrenince uyguladı.zorla.sen hamilesin artık ben ne yaparsam yapayım beni bırakamazsın dedi.bir dahada yapamadı.geçen gün kavga ettiğimiz konuda bebeğim küçük olduğu için gece uyanıyo ve sabah erken kalkıyo.çocuğu tutayımda biraz uyusun diyeceği yerde müzikler açıp güyaa bana iyi sabahlar dileyip uyandırıyodu.bende kızdım birden üzerime gelip 3.sınıfsın sen insanlıktan ne anlarsın o.... dedi.boşanıcam dedim namusun temizlendi tabi dedi şok oldum.sonrada beni tekmeledi neden ağlıyorum diye.at kendini balkondan yoksa ben atarım dedi.dün akşamda kardeşim askerden gelip düğün yapacaklar ben memlekete erken gideyim anneme yardım edeyim dedim.göndermem 20 ün kala git.çocuğumu özlerim diye bahaneler.akşam sabaha kadar uyumadım.ve çok unutkan söylediklerini özel eşyalarını bir yerlerde unutuyor.ve çocuğu beslerken kendi ne yiyiyosa onu vermek istiyor.ben hayır deyince inadına veriyor.aslında kayınvalidem ve akrabalarında psikolojik sorunlu insanlar acaba anasınamı çekti diyorum ve yaşlılığında hakikaten zor biriolur ki şimdiden katlanamıyorum.benim bu evliliği yürütme isteğim yok.aşk yok.sevgi yok.soğudum evliliktende ondanda ne yapayım ben nasıl boşanabilirim.yada ne yapmam gerekiyo yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?