Bu eziyeti kendime neden yapıyorum acaba?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
öncelikle aslında bunun doğru olmadığını, yapılmaması gerektiğini vs. bende çok iyi biliyorum ancak benim gibi olan var mı, varsa neden böyleyiz, olmaması için neler yapılmalı asıl bunlar beni ilgilendiriyor.
konuya gelecek olursak :)
ben duygusal anlamda, benimle ilgilenen, hoşlanan , hatta peşimden koşan insanlardan hazzetmiyorum. yani biraz ilgi duysam bile karşı taraf ilgi göstermeye başladı mı nedense gözümde bir çekiciliği kalmıyor. ve hep benden kaçan, görüşmek istemeyen , cevap vermeyen tiplerle uğraşıyorum. işte bu huyuma sinir oluyorum. neden bilmiyorum ama onlar daha cazip geliyor. ama bu halime de kızıyorum. sonuçta bir erkek olarak karşı taraf görüşmek istemediğini belirttiği halde ben ısrar falan bile ettiğim oluyor. neden yani, seni isteyen ilgilenenler dururken , istemeyen insanlara ilgi duyuyorum anlamıyorum.. off var mı böyle benim gibi olan?

Baya derin bir mevzu..bilinçaltında kendinize değer vermemenizle alakalı..bir mekanizma bu..ancak bir uzman yardımıyla çözebilirsiniz.Bu bir huy değil çünkü dediğim gibi psikolojik bir değersizlik şeması

gerçekten mi? çok şaşırdım. hiç böyle düşünmemiştim. aksine bana senin kendine güvenin çok fazla bu yüzden bunu yapabiliyorsun, ben olsam yapamam vs. gibi şeyler diyorlardı arkadaşlarım.

Bendede benzer bir sorun vardi bana karsi birisinin ilgisi oldugunu fark etsem direk buzlasip araya bir duvar oruyorum resmen
Herzaman boyle mi olucam diye merak ederdim ya yarin birgun hoslandigim birinin ilgisinide fark edersem de biyle anidem bi duvar mi orucem

Ama bu ilhi gosterenlerin coguda evet demeyi dusunmeyecegim insanlar arkadas olabilirim ama duygusal manada birsey hissedebilecegim insanlar degil

Bunu bir keresinde psikologa sormustum belkide normal degilim diye mantiken dogru yaptigimi birgun so etigim durumla karsilasmadan isin aslini bilemeyecegimizi soylemisti

Ben hep diyorum ya nerde bir ökuz var o sevilirkadinlarimiz bunlari cekici buluyor malesef boyle cok var ahanda gene cikti

Biri seni istemediğinde sen hırs yapıyorsun ozaman yani zoru mu sewiyorsun diyim ne diyim bilemedim.
Yanlış anlama ama şimdi ki kızların çoğu onu istemeyenlerin peşinden koşuyor yani mantık şu benim gibi birini Nasıl istemez, ben güzelim, böyleyim, şöyleyim yani erkek reddedince hırs yapıyorlar.

Ben varım. Ama ben genel olarak fazla ilgiden hoşlanmam. Boğulurum, terslemeye başlarım. Saatte 60 mesaj atan biriyle yapamam mesela.

Bayağı banal bi konu. Hiç bilinçaltına falan inmeye gerek yok. Sizi talep edenler egonuzu tatmin etmiyor, onlarin ilgisini değerli bulmuyorsunuz.. Çünkü siz hic bi caba göstermediniz ve başarmışlık duygusu tadamadınız. Sizi reddedenleri elde etmek ise size başarı duygusunu tattırıyor. Çabalamak ve sahip olmak özgüveninizi arttiriyor. İstedim ve aldım egosu yaşamak istiyorsunuz. Yani aşkla meşkle işiniz yok, hep bi yeni heyecan peşindesiniz.. Reddedeni elde edince de başkasını istersin. Muhtelen eli yüzü düzgün birisindir. Ama sen zekan ile de birilerini elde etme ihtiyacı duyuyorsundur. Falan filan...

Zoru sevmek ve degersizlik hissi bu bence bi uzmana gidin genelde bu tip kadinlaren sonunda evli bi erkege takilip kaliyolar cunku

Valla bende tam tersi. İlgisiz birinden hemen sogurum aşık olmak şöyle dursun. Bana ilgi gösteren azıcık hoşuma gitsin hemen tav olurum :) Benimki de iyi değil

aslında benim gibi birini nasıl istemez diye düşünmüyorum çünkü kendimi öyle çok da beğenmiyorum. tam olarak hissettiğim duygu şu ki, bana istemiyorum , ayrılmak istiyorum dediği zaman birisi gözümde değerleniveriyor. aslında iki gün önce peşimde koşuyodu ama o zaman umursamıyordum. bilmem anlatabildim mi

ve doğal olarak karşı taraf ilişkisini bitirmek isteyince doğal olarak gitmek istiyor işte kendime eziyet orda başlıyor. ve ben bu sefer peşinden koşmaya başlıyorum en acısı da bu işte.

Bende de oluyor . Yani sadece beğendiğim kişinin geliş ve soğuma kısmı beni ısrarla istemeyene yolun açık olsun der vakit harcamam . Seninki sanki biraz takıntı gibi belki de bir uzmanla görüşmek iyi gelebilir .

sonuçta bir erkek olarak karşı taraf görüşmek istemediğini belirttiği halde ben ısrar falan bile ettiğim oluyor.
Canim cok itici bir hareket bu ya.
Bir şekilde vazgecmelisin bence.
Sana ilgi duyan birine yonel bakalım biraz belki çok mutlu olacaksin ve vazgececeksin bu aliskanliktan.

Canim cok itici bir hareket bu ya.
Bir şekilde vazgecmelisin bence.
Sana ilgi duyan birine yonel bakalım biraz belki çok mutlu olacaksin ve vazgececeksin bu aliskanliktan.
evet farkındayım. sonuçta nasıl ki bana ısrarla yazanlar beni itiyorsa eminim bende karşı tarafa itici geliyorum.
gerçi cevap alıyorum ama erkek nazlanıyor ya, ve ben de bunu çekiyorum işte tatlım
ya ama bu ısrarla yazdığım adamlar aslında benle hiç ilgilenmeyenler değil. şöyle diyim, aslında başında ikimiz de birbirimizi beğenmişiz ve bir ilişki başlamış herşey iyi giderken ben karşı tarafı kırmışım etmişim, doğal olarak karşı tarafta artık istememeye başlamış işte benim ısrar noktam burası.
yani beni hiç istemeyen, hiç ilişki yaşamadığım birine yapmıyorum bunları. onu zaten yapamam sanırım.

Bence kendisiyle barışık olmayan kadınlar ve kendini tanımayan kadınlar elde edemediğinin peşinde koşmayı seviyor bir hayal içinde erişemediğini bir kılıfa koyuyor aslımda o elde edemediğimi bir tanısa ona uygun olmadığını anlayıp cazibesi sönecek

İlişkide ekşın seviyorsun yani.
Seni gercekten cok seven biri öyle kırıldı diye vazgecmez bence hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…