öncelikle aslında bunun doğru olmadığını, yapılmaması gerektiğini vs. bende çok iyi biliyorum ancak benim gibi olan var mı, varsa neden böyleyiz, olmaması için neler yapılmalı asıl bunlar beni ilgilendiriyor.
konuya gelecek olursak :)
ben duygusal anlamda, benimle ilgilenen, hoşlanan , hatta peşimden koşan insanlardan hazzetmiyorum. yani biraz ilgi duysam bile karşı taraf ilgi göstermeye başladı mı nedense gözümde bir çekiciliği kalmıyor. ve hep benden kaçan, görüşmek istemeyen , cevap vermeyen tiplerle uğraşıyorum. işte bu huyuma sinir oluyorum. neden bilmiyorum ama onlar daha cazip geliyor. ama bu halime de kızıyorum. sonuçta bir erkek olarak karşı taraf görüşmek istemediğini belirttiği halde ben ısrar falan bile ettiğim oluyor. neden yani, seni isteyen ilgilenenler dururken , istemeyen insanlara ilgi duyuyorum anlamıyorum.. off var mı böyle benim gibi olan?
gerçekten mi? çok şaşırdım. hiç böyle düşünmemiştim. aksine bana senin kendine güvenin çok fazla bu yüzden bunu yapabiliyorsun, ben olsam yapamam vs. gibi şeyler diyorlardı arkadaşlarım.Baya derin bir mevzu..bilinçaltında kendinize değer vermemenizle alakalı..bir mekanizma bu..ancak bir uzman yardımıyla çözebilirsiniz.Bu bir huy değil çünkü dediğim gibi psikolojik bir değersizlik şeması
Baya derin bir mevzu..bilinçaltında kendinize değer vermemenizle alakalı..bir mekanizma bu..ancak bir uzman yardımıyla çözebilirsiniz.Bu bir huy değil çünkü dediğim gibi psikolojik bir değersizlik şeması
aslında benim gibi birini nasıl istemez diye düşünmüyorum çünkü kendimi öyle çok da beğenmiyorum. tam olarak hissettiğim duygu şu ki, bana istemiyorum , ayrılmak istiyorum dediği zaman birisi gözümde değerleniveriyor. aslında iki gün önce peşimde koşuyodu ama o zaman umursamıyordum. bilmem anlatabildim miBiri seni istemediğinde sen hırs yapıyorsun ozaman yani zoru mu sewiyorsun diyim ne diyim bilemedim.
Yanlış anlama ama şimdi ki kızların çoğu onu istemeyenlerin peşinden koşuyor yani mantık şu benim gibi birini Nasıl istemez, ben güzelim, böyleyim, şöyleyim yani erkek reddedince hırs yapıyorlar.
Canim cok itici bir hareket bu ya.sonuçta bir erkek olarak karşı taraf görüşmek istemediğini belirttiği halde ben ısrar falan bile ettiğim oluyor.
evet farkındayım. sonuçta nasıl ki bana ısrarla yazanlar beni itiyorsa eminim bende karşı tarafa itici geliyorum.Canim cok itici bir hareket bu ya.
Bir şekilde vazgecmelisin bence.
Sana ilgi duyan birine yonel bakalım biraz belki çok mutlu olacaksin ve vazgececeksin bu aliskanliktan.
İlişkide ekşın seviyorsun yani.evet farkındayım. sonuçta nasıl ki bana ısrarla yazanlar beni itiyorsa eminim bende karşı tarafa itici geliyorum.
gerçi cevap alıyorum ama erkek nazlanıyor ya, ve ben de bunu çekiyorum işte tatlım
ya ama bu ısrarla yazdığım adamlar aslında benle hiç ilgilenmeyenler değil. şöyle diyim, aslında başında ikimiz de birbirimizi beğenmişiz ve bir ilişki başlamış herşey iyi giderken ben karşı tarafı kırmışım etmişim, doğal olarak karşı tarafta artık istememeye başlamış işte benim ısrar noktam burası.
yani beni hiç istemeyen, hiç ilişki yaşamadığım birine yapmıyorum bunları. onu zaten yapamam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?