Ya Allah razı olsun psikologumun benim hayatimda duzelttigi cok sey oldu en azindan hic degilse ilneni umursamayan insanlari mutlu etmek icin kendimi heba etmiyorum artik
Dediginiz konuyu bende okudum orda kesinlikle psikiyatriste hataxvar ama bence ortada farkli bi durumda var sonucta konu sahibinin esi kendi problemlerini vs hic anlatmamis karisini hastalikli gibi gostermis ama konu sahibide buna gerilip konuyu yuzeysel anlattigindan falan soz etmisti toplum olarak psikolog ve psikiyatristleri cok buyutmusuz gozunuzde sanki muneccim gibi gozumuze baksalar sonucu anlayacaklarmis gibi iste sorunlar gercekten tam manasiyla anlatilmadigi icin ki boyle mevzularda en kucuk nuanslar bile cok omenlidir bence eee psikologlar yada psikiyatristler konuyu gore bildigi kadar degerlendiriyorlar
Ama sizinde dediginiz gibi sorunlara komsu teyze gibi yaklasanlarda yok degil
Benim soruna gelecek olursak simdiye kadar benim ilgilenip hoslandigim kimsenin bana karsi ilgisi olmadi yada olduysada ben fark etmedim eeee karsi taraftada hep fikrime dusunce yapima zıt insan gorunce durum simdiye kadar hep boyle devam etti
Zaten sorunu psikologla paylasali cok uzun zaman olmadi durunun sorunun kaybolup kaybolmadigini cozebilmek icin kafamdaki beyazatli prensin gelip ilgi gostermesi gerekiyo
ona gore benim verecegim tepkiden anlasilacak sorunun devam edip etmedigi