Amy
Böyle kafanda iki plan var yani bir yol ayrımı diyeyim bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.
Doğru kararı vermek için ailene danışacaksın ailen sana doğru yolu gösterecek.
Yapmayı düşündüğünüz işleri ertelemeden yapmalısınız. Kısmet kapılarınızı kendi elinizle kapatıyorsunuz çünkü.
Evlimisiniz bekar mısınız bilmiyorum ama adının içinde K L M harfleri olan biri var.
Bu kişi sizin kısmetiniz.
Çok güzel bir kısmetin geliyor için ferahlayacak geleceğin ferah temiz çıkmış.
Ayrıca üç kısmetin daha var üç temiz haber alacaksın birde yolun var temiz ferah bir yol bu.
Sana bir erkek yardım edecek ama sonra sana arkasını dönecek.
Çok sevmediğin biri var ama o senin yanında olmak istiyor hep.
Hatta o kişi sana bir hediye alacak
Çok büyük bir balığın var ya çok güzel bir işe gireceksin yada eline çok büyük para geçecek
Size dostluk gösteren bir kişi var ama ikiyüzlü davranıyor, dikkatli olun.
Eki Görüntüle 594295 Eki Görüntüle 594302 Eki Görüntüle 594301 Eki Görüntüle 594300 Eki Görüntüle 594299 Eki Görüntüle 594298 Eki Görüntüle 594297 Eki Görüntüle 594296 Eki Görüntüle 594294 Eki Görüntüle 594293 Eki Görüntüle 594292 Eki Görüntüle 594291 Eki Görüntüle 594303
kızlar yardımınıza gerçektn ihtiyacım var şuan zor bir dönem gçiriyorum bir konuda. benim falıda yorumlarsanız bni çok mutlu edersniz..
Amy
Böyle kafanda iki plan var yani bir yol ayrımı diyeyim bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.
Doğru kararı vermek için ailene danışacaksın ailen sana doğru yolu gösterecek.
Yapmayı düşündüğünüz işleri ertelemeden yapmalısınız. Kısmet kapılarınızı kendi elinizle kapatıyorsunuz çünkü.
Evlimisiniz bekar mısınız bilmiyorum ama adının içinde K L M harfleri olan biri var.
Bu kişi sizin kısmetiniz.
Çok güzel bir kısmetin geliyor için ferahlayacak geleceğin ferah temiz çıkmış.
Ayrıca üç kısmetin daha var üç temiz haber alacaksın birde yolun var temiz ferah bir yol bu.
Sana bir erkek yardım edecek ama sonra sana arkasını dönecek.
Çok sevmediğin biri var ama o senin yanında olmak istiyor hep.
Hatta o kişi sana bir hediye alacak
Çok büyük bir balığın var ya çok güzel bir işe gireceksin yada eline çok büyük para geçecek
Size dostluk gösteren bir kişi var ama ikiyüzlü davranıyor, dikkatli olun.
Eki Görüntüle 594295 Eki Görüntüle 594302 Eki Görüntüle 594301 Eki Görüntüle 594300 Eki Görüntüle 594299 Eki Görüntüle 594298 Eki Görüntüle 594297 Eki Görüntüle 594296 Eki Görüntüle 594294 Eki Görüntüle 594293 Eki Görüntüle 594292 Eki Görüntüle 594291 Eki Görüntüle 594303
kızlar yardımınıza gerçektn ihtiyacım var şuan zor bir dönem gçiriyorum bir konuda. benim falıda yorumlarsanız bni çok mutlu edersniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?