Bu Falı Yorumlayanlan Kişilerin Fallarını Yorumlayacağım!

melancol

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
481
15
318
İstanbul
Kızlar merhaba, bu falı yorumlamanız benim için önemli.
Çünkü; iş yerinde birlikte çalıştığım yakın bir erkek arkadaşım var ve bu o arkadaşımın falı.
Onunla ilgili şeyleri bildiğim için tarafsız olarak birilerinin yorum yapmasını istedi.
Arkadaşım bekar ve kız arkadaşı var.
Dediğim gibi bu falı yorumlayan arkadaşların fallarını yorumlamaya çalışırım.

$1.webp $2.webp $2a.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $6a.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp

Erkeğin arkasında birlikteliğini etkileyen ya da etkilemek isteyen biri var cok yakın ama henÜz etkileyememiş
Hoşlanan biri var aşkını itiraf edebilir
Bi kız oturmuş bu kişiyi düşünüyo ya da haber bekliyo olabilir
Bu kişinin adında t harfi olabilir
İş hayatında veya ask hayatında karısıklar var veya olabilir ama bunlar uzaklaşıyorlar
Sıkıntıları varsa yakın zaman da biticek benm gördüklerim bu kadar

Son düzenleme:
arkadaşın birinden ummadığı bi davranış görebilir, yolları kapalı sanki şuanlık yolları derken planladığı şeyler fln, kalabalık yerde bi kargaşa var gergin bir ortamda bulunabilir ya da yaşayabilir, resmi bir işi varsa kötü bir sonuç almayacak, fil var bu güzeldir, üzüntüsü varsa gidecek,kısmet açısındanda güzel gelişmeleri olabilir sevgilisiyle ilgili,dini kıyafetli yani cübbeli biriyle konuşan bi erkek var arkadaşın mı bilemem cnm suretinide betimleyemedim. genel olarak bakarsak kız arkadasıyla ilgili ufak bir sorun olabilir yada etraftan göelen bir sorun olabilir canı sıkılcak ama bunun üstesinden gelicek ve işlerini (ilişki,iş,resmi herhangi biri) yoluna koymaya odaklı düşünecek şunu da ekleyim onun ayağını kaydırmak isteyen biri var . benim falımı da iyi kötü yorumlayabilirsen sevinirim cnm şimdiden tesekkürlerEki Görüntüle 579551 Eki Görüntüle 579552 Eki Görüntüle 579553 Eki Görüntüle 579577 Eki Görüntüle 579578

Amy

Manevi konulara düşkün birisiniz ve bu anlamda hayatınızda bir takım güzel gelişmeler olacak.
Bir konuda kararsız kalmışsınız.
İki seçeneğiniz var ve kendinizi o seçenekler arasında yalnız bırakmışsınız.
Böyle kafanda iki plan var yani bir yol ayrımı diyeyim bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.
Doğru kararı vermek için ailene danışacaksın ailen sana doğru yolu gösterecek.
Yapmayı düşündüğünüz işleri ertelemeden yapmalısınız. Kısmet kapılarınızı kendi elinizle kapatıyorsunuz çünkü.
Evlimisiniz bekar mısınız bilmiyorum ama adının içinde K L M harfleri olan biri var.
Bu kişi sizin kısmetiniz.
Çok güzel bir kısmetin geliyor için ferahlayacak geleceğin ferah temiz çıkmış.
Ayrıca üç kısmetin daha var üç temiz haber alacaksın birde yolun var temiz ferah bir yol bu.
Sana bir erkek yardım edecek ama sonra sana arkasını dönecek.
Çok sevmediğin biri var ama o senin yanında olmak istiyor hep.
Hatta o kişi sana bir hediye alacak
Çok büyük bir balığın var ya çok güzel bir işe gireceksin yada eline çok büyük para geçecek
Size dostluk gösteren bir kişi var ama ikiyüzlü davranıyor, dikkatli olun.

Amy

Manevi konulara düşkün birisiniz ve bu anlamda hayatınızda bir takım güzel gelişmeler olacak.
Böyle kafanda iki plan var yani bir yol ayrımı diyeyim bir seçim yapmak zorunda kalacaksın.
Yapmayı düşündüğünüz işleri ertelemeden yapmalısınız. Kısmet kapılarınızı kendi elinizle kapatıyorsunuz çünkü.
Evlimisiniz bekar mısınız bilmiyorum ama adının içinde K L M harfleri olan biri var.
Ayrıca üç kısmetin daha var üç temiz haber alacaksın birde yolun var temiz ferah bir yol bu.
Çok büyük bir balığın var ya çok güzel bir işe gireceksin yada eline çok büyük para geçecek

tatlım süpersin çok teşekkür ederim :54:

Kızlar bu fincan gene benim yakın bir erkek arkadaşımın.
Arkadaşım bekar, bir ilişkisi yok ve çalışan biri.
Yorum yapan olursa sevinirim. :54:

$Adsız.webp

neden bu falı böyle cektiniz canım heryerini ayrı ayrı cekseydiniz ya yavrum böyle bakmak zor oldu canım bu arada falda bir erkek bir kız var bu erkek sanırım arkdaşın ama kendisinin aşık oldugumu diyim nasıl desem gecmişden kalan cok zor unuttuğu biri olmuş sanırım hala erkek arkdaşn zaman zaman aklına geliyor kişi her kimse kafası cok karışık aklı büsrü şeyle dolu cıkmış birde karıştıranlar var kafasını erkek arkdaşının aklında t harfi birisi ile ilgili bir soru işareti var birde sevinç gözyaşı var bu aşk la ilgili bir süre sonra aşkla ilgili hayatnda güzel gelişmeler olucak erkek arkadaşının nasıl desem etrafındaki kişilere dikkat etmeli özelliklede bir kişiye bir düşmanı var dost bildiği birisi bu ama hic te öyle birisi değil bu kişiye dikkat etmeli cnkü düşman hazırda saldırmak icin bir hamle acık beklyor e ve f harfinde olan kişilerle sürekli konuşma icerisinde bu arada cok kalabalık icinde kendisi falında tavuk cıkmış ayrıca tavuk berekettir nasip dir nasiplerini tek tek toplicak bu arkdaşın görebldklerim bunlar canım birdahakine daha ayrntılı cekin olur mu canım :16:

$SAM_0351.webp $SAM_0362.webp $SAM_0361.webp $SAM_0360.webp $SAM_0359.webp $SAM_0358.webp $SAM_0357.webp $SAM_0355.webp $SAM_0350.webp $SAM_0349.webp $SAM_0343.webp $SAM_0341.webp $SAM_0363.webp

kızlar yardımınıza gerçektn ihtiyacım var şuan zor bir dönem gçiriyorum bir konuda. benim falıda yorumlarsanız bni çok mutlu edersniz..

Amy

canım sana zahmet olmazsa bnim falımı da yorumlayabilir misin? ne yazık ki bnim hiç öyle bir yeteneğim yok da :(

kızlar şu kahve falına da bir bakırverseniz. ihtiyacım var gerçekten :( yardımınızı esirgemeyin

Back
X