• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fetiş işi ne iş ya?

bir ayak fetişistiyim çıplak ayak görünce ki bu güzel olunca saatlerce baksam usanmam güzel ayaklar hemen dikkatimi çeker belkide bundandır en çok yaz ı sevmem çıplak ayak mevsimi diyorum eşimin ayakları pek güzel sayılmaz ama tırnaklarını ben keserim ayaklarına bakım yaparım güzel olmaları için eskiden eve gelen güzel ayaklı misafirlere terlik vermez izlerdim çirkin ayaklarada hemen terlik uzatırdım ayy ne tuhafım ya eskiye göre daha normale dönmüşüm evlenince :KK66:)

Buradan çok fazla deneyim duymasam da araştırmalar yaptım ve renkli sonuçlar çıkarttım. Sorun yazıp kaybolan üyeler gibi olmak istemediğim için açıklama yapıyorum :)

Benmde bir kiz arkadasm erkek arkadasinin ayagndan cok hoslandigini soylemisti.. Basta tuhaf geldi.. Ama ben erkek arkadasmn ayagniopmesem de her zaman cok sevmisimdir o bembeyaz ayaklari :)

Benim gibi ayağı 40 numara olanında ayağı sevilirmi acaba :KK53::KK53:
Sevilir ya neden sevilmesin ki? Benim de 40 numara ayaklarım ama çok güzeldir. Taraksız ve incecik. Hem kaç kere iltifat almışımdır ayaklarımla ilgili :KK22: Büyüklüğü konusunda ben de sıkıntılıyım ama kesemeyeciğimize göre ne yapalım kabulleneceğiz böyle :KK45::KK45:

bir ayak fetişistiyim çıplak ayak görünce ki bu güzel olunca saatlerce baksam usanmam güzel ayaklar hemen dikkatimi çeker belkide bundandır en çok yaz ı sevmem çıplak ayak mevsimi diyorum eşimin ayakları pek güzel sayılmaz ama tırnaklarını ben keserim ayaklarına bakım yaparım güzel olmaları için eskiden eve gelen güzel ayaklı misafirlere terlik vermez izlerdim çirkin ayaklarada hemen terlik uzatırdım ayy ne tuhafım ya eskiye göre daha normale dönmüşüm evlenince :KK66:)

Nasil ya? Ben ilk defa bir kadinin ayak fetisi oldugunu duydum ve cok sasirdim :KK57:

bence bayanlarda da var ya, ben şahsen yazları bakmadan edemem kimin ayakları nasıl, ne oje sürmüş, ne giymiş v.s :))

Nasil ya? Ben ilk defa bir kadinin ayak fetisi oldugunu duydum ve cok sasirdim :KK57:

Sevilir ya neden sevilmesin ki? Benim de 40 numara ayaklarım ama çok güzeldir. Taraksız ve incecik. Hem kaç kere iltifat almışımdır ayaklarımla ilgili :KK22: Büyüklüğü konusunda ben de sıkıntılıyım ama kesemeyeciğimize göre ne yapalım kabulleneceğiz böyle :KK45::KK45:

Benmde bir kiz arkadasm erkek arkadasinin ayagndan cok hoslandigini soylemisti.. Basta tuhaf geldi.. Ama ben erkek arkadasmn ayagniopmesem de her zaman cok sevmisimdir o bembeyaz ayaklari :)

Heheh konum hortlamış. Yani karşılıklı olması adına ben de denedim ama öyle ısmarlama olmadı. Ben hoşlanmıyorum çekmiyor beni erkek ayağı :) sevenlere de şaşırıyorum doğrusu.

Ayak fetişi falan değilim ama kendi ayaklarımı beğeniyorum küçük ve şekil olarakta güzeller =)
Normaldir bazı bölgelere daha fazla ilgi duyulabilir =)
Bi çok kadının hoşuna gider bence fetis .
Özellikle kadınlarımız cinsellik konusunda biraz çekingen oldukları için söyleyemezler diye düşünüyorum .

Fetiş konusu sıklıkla etkilenmeyle karışıyor.
Bir erkek veya kadın cinsel anlamda birçok şeyden etkilenebilir ama fetiş düzeyinde olması için sadece o uzuv/nesneden cinsel haz duyup tatmin olabilmesi gerekiyor.

Fetiş de sadece ayak fetişi olmaz, vücudun birçok bölgesiyle birlikte farklı nesneler için de fetiş olabilir. Çorap fetişi mesela. Çorap fetişi olan bir erkek, sadece çoraplı bacak görüntüsünden tahrik olabilir, aldığı hazzı kat kat arttırabilir. Yoksa öyle ayağımı öptü, ayakları beğeniyor kesin fetiş bu denmez. Ayak fetişi olan adam sadece güzel bir ayak gördüğünde ereksiyon olabilir.

Ayak fetişi falan değilim ama kendi ayaklarımı beğeniyorum küçük ve şekil olarakta güzeller =)
Özellikle kadınlarımız cinsellik konusunda biraz çekingen oldukları için söyleyemezler diye düşünüyorum .

İşte benim düşüncemle örtüşen bir düşünce, bende kendi ayaklarımı beğeniyorum, onların bakımlarını ihmal etmiyorum, ayaklarımın beğenilmesi doğal olarak da benimde mutlu olmamı sağlıyor. Aslına bakılırsa sadece ayağa indirgememek gerekiyor, netten biraz araştırınca fetişizm türleri arasında, yukarıdaki arkadaşımında bahsettiği gibi çorap başta olmak üzere, göğüs, el, kalça hatta koltuk altı fetişizminin bile olduğunu gördüm.
Ben bunu bir sapkınlık olduğunu düşünmemekle beraber, ayak fetişizmi ile ilgili, bir çoğumuzun da nasıl desem ayaklarının beğenilmesinden mutluluk duyabileceğini tahmin ediyorum..

Ben bunu bir sapkınlık olduğunu düşünmemekle beraber, ayak fetişizmi ile ilgili, bir çoğumuzun da nasıl desem ayaklarının beğenilmesinden mutluluk duyabileceğini tahmin ediyorum..
Tabii ki beğenilmekten mutluluk duyarız ama fetiş bir adam sevişme esnasında yarım saat sadece ayaklarınızla ilgilenebilir, ben olsam sıkılır tepiveririm valla "yeter" diye:KK53:

Tepki bende veririm kesinlikle :) abartılmamalı yani, beğen geç :D

benim sevdiceğimde bayılır minnak ayacıklarıma
adamın avcuna eş düşüyor :D
bense onunkileri bebek mezarına benzetiyorum kocamanlar ve ürkütücü :p

Tabii ki beğenilmekten mutluluk duyarız ama fetiş bir adam sevişme esnasında yarım saat sadece ayaklarınızla ilgilenebilir, ben olsam sıkılır tepiveririm valla "yeter" diye:KK53:
Önceki yorumunla beraber ayrımı güzel yaptığını düşünüyorum. Bu başlığı açtığım dönemler ve şimdi araında dağlar kadar fark var yaklaşım olarak.

Bu yabancılık çektiğimiz her şeye yaklaşımımız gibi işte. Ohaa napıyor ne biçim değişik bişeyle ilgileniyor falan diyoruz. Baştan önyargılı oluyoruz bir çok şeye.

Back
X