- 22 Nisan 2013
- 165
- 84
- 323
Ayakkabi magazasinda cok denk geldim ayak fetuslerine![]()
Nasıl anladınız fetiş olduklarını ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabi magazasinda cok denk geldim ayak fetuslerine![]()
Nasıl anladınız fetiş olduklarını ?
Bakışları yakaladım :)Nasıl anladınız fetiş olduklarını ?
Sevilir ya neden sevilmesin ki? Benim de 40 numara ayaklarım ama çok güzeldir. Taraksız ve incecik. Hem kaç kere iltifat almışımdır ayaklarımla ilgiliBenim gibi ayağı 40 numara olanında ayağı sevilirmi acaba![]()
bir ayak fetişistiyim çıplak ayak görünce ki bu güzel olunca saatlerce baksam usanmam güzel ayaklar hemen dikkatimi çeker belkide bundandır en çok yaz ı sevmem çıplak ayak mevsimi diyorum eşimin ayakları pek güzel sayılmaz ama tırnaklarını ben keserim ayaklarına bakım yaparım güzel olmaları için eskiden eve gelen güzel ayaklı misafirlere terlik vermez izlerdim çirkin ayaklarada hemen terlik uzatırdım ayy ne tuhafım ya eskiye göre daha normale dönmüşüm evlenince)
Nasil ya? Ben ilk defa bir kadinin ayak fetisi oldugunu duydum ve cok sasirdim![]()
Sevilir ya neden sevilmesin ki? Benim de 40 numara ayaklarım ama çok güzeldir. Taraksız ve incecik. Hem kaç kere iltifat almışımdır ayaklarımla ilgiliBüyüklüğü konusunda ben de sıkıntılıyım ama kesemeyeciğimize göre ne yapalım kabulleneceğiz böyle
![]()
Benmde bir kiz arkadasm erkek arkadasinin ayagndan cok hoslandigini soylemisti.. Basta tuhaf geldi.. Ama ben erkek arkadasmn ayagniopmesem de her zaman cok sevmisimdir o bembeyaz ayaklari :)
Ayak fetişi falan değilim ama kendi ayaklarımı beğeniyorum küçük ve şekil olarakta güzeller =)
Normaldir bazı bölgelere daha fazla ilgi duyulabilir =)
Bi çok kadının hoşuna gider bence fetis .
Özellikle kadınlarımız cinsellik konusunda biraz çekingen oldukları için söyleyemezler diye düşünüyorum .
Tabii ki beğenilmekten mutluluk duyarız ama fetiş bir adam sevişme esnasında yarım saat sadece ayaklarınızla ilgilenebilir, ben olsam sıkılır tepiveririm valla "yeter" diyeBen bunu bir sapkınlık olduğunu düşünmemekle beraber, ayak fetişizmi ile ilgili, bir çoğumuzun da nasıl desem ayaklarının beğenilmesinden mutluluk duyabileceğini tahmin ediyorum..
Önceki yorumunla beraber ayrımı güzel yaptığını düşünüyorum. Bu başlığı açtığım dönemler ve şimdi araında dağlar kadar fark var yaklaşım olarak.Tabii ki beğenilmekten mutluluk duyarız ama fetiş bir adam sevişme esnasında yarım saat sadece ayaklarınızla ilgilenebilir, ben olsam sıkılır tepiveririm valla "yeter" diye![]()
Bu yabancılık çektiğimiz her şeye yaklaşımımız gibi işte. Ohaa napıyor ne biçim değişik bişeyle ilgileniyor falan diyoruz. Baştan önyargılı oluyoruz bir çok şeye.Ayak fetişi falan değilim ama kendi ayaklarımı beğeniyorum küçük ve şekil olarakta güzeller =)
Normaldir bazı bölgelere daha fazla ilgi duyulabilir =)
Bi çok kadının hoşuna gider bence fetis .
Özellikle kadınlarımız cinsellik konusunda biraz çekingen oldukları için söyleyemezler diye düşünüyorum .
Bunca yıllık herif bana düşmanmış meğerDost başa düşman ayağa![]()