• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimde hoşlandığım adam hakkında

Laf arasında bir kahve içmeye davet edin isterseniz, reddederse de içinizde kalmamış olur yolunuza bakarsınız, ne güzel bir daha görüşme imkanı da yok, aksi durumda tuhaf kaçmayacak hiçbir şey. Ben böyle illa erkekten yeşil ışık beklemeyi falan çok bunaltıcı buluyorum ya, aksiyon alıp yoluma bakmak en rahatı geliyor.

Laf arasında bir kahve içmeye davet edin isterseniz, reddederse de içinizde kalmamış olur yolunuza bakarsınız, ne güzel bir daha görüşme imkanı da yok, aksi durumda tuhaf kaçmayacak hiçbir şey. Ben böyle illa erkekten yeşil ışık beklemeyi falan çok bunaltıcı buluyorum ya, aksiyon alıp yoluma bakmak en rahatı geliyor.
onun için geç kaldım sanırım. okullar kapandı :)

Daha sonra kendi hesabımdan arattım. Aynı bölümden arkadaşının hesabı açık mesela ondan da baktım ama yok. Sırlara karıştı adam 😂 acaba hayatında biri var da o rahatsız olmasın diye mi kapattı anlamadım
fake hesabı engellediyse senin ana hesabın da engellenmiştir. öyle oluyor çünkü. başka arkadaşın kendi hesabından aratsın adamı

Back
X