Bu forum neyin kafası 😂 Buyrunuz, linç coming 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lavantacilek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2022
13
44
0
Bu bir derdim var kısmı neyin kafası gerçekten Diğer forum başlıklarını itinayla tenzih ediyorum (Çok yararlı bulduğum kısımlar var, çok aklı başında üyeler de var)

Misal aldatıldım ne yapmalıyım diye bir sürü konu var. Ablacım nasıl bir cevap bekliyorsun. Kocana sarıl, unut gitsin denecek değil ya. Bir kayınvalide furyası da aldı başını gidiyor. Kendi konunu beş kere okusan zaten doğru cevabı bulacaksın bariz. En doğrusu her zaman sensin, diğerleri tü kaka çünkü. Bir de bu konu fake yazan bir topluluk var. Canım kardeşim, ablacım madem sahte olduğunu düşünüyorsun neden ciddiye alıp yazıyorsun ya? Şaka mısın?

Bir de buranın fenomenleri (ağaları) var Nerede geyik yapsam, dalga geçsem de beğeni toplasam derdinde. En güzel lafı sen soktun tamam, en iyi sensin be canım En iyi koca sende, hobiler sende, en güzel rest çeken kendini ezdirmeyen sensin, en güzel lafı da sen soktun tamam. Kabul ediyoruz valla Bu kadar boş vakti nasıl buluyorsunuz? Hadi buldunuz banlanacak seviyeye nasıl geliyorsunuz? şaka gibi tartışmalara giriyorsunuz

Yıllar önce bende buradaydım da oradan biliyorum. (Sen neden üyeydin diye düşündüyseniz valla şu an ne derseniz haklısınız, insan kendini bilmeli ) Bir derdim var kısmına hiç yorum yapmadım ama hep okudum. Yemin ediyorum ruh emici terminatörler var burada Vallahi bi oksijen alın. Ne yapıyorum ben deyin. Yıllarınızı vermişsiniz buraya milyor tane yorum yapmışsınız ya Ruh sağlığınız gider bak, dünyaya dönün.

Linç sesleri geliyoooo Hoş geldiniz efennniiim Şikayet et butonuna basın bence, bi de iki üç dalga geçin aşağıda mis mis. Bebeler gibi laf dalaşına girmeden olmaz Forumun havası değişsin Öpüyorum

Bunları dert edip konu açtıysan en boş vakit sende vallahi

Ekşi den gelmiyorsan ne olayım?

Dur asıl üyeliğin bulsunlar da biz de o zaman eğlenelim

Doğru söze ne denir

Bu saatte üyelik alıp konu açtığınıza göre bizim eski muhittin vardı, milleti evinden aldıracak olan. Siz o musunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…