- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 35
- Konu Sahibi lavantacilek
-
Memleket neresi bacım?
Şeyi anlamadım? Bu kadar boş vakti nerden buluyorsunuz demişsiniz yorum yapanlara ama kendinizin de yorum yapmadan hep okuduğunuzu söylemişsiniz. Üstelik epey gözlemlemişsiniz buraları. Sizdeki boş vakit değil mi? İnsanlar özgür değil mi? İster tavana bakarım boş boş, ister gelir burada takılırım, ister kitap okurum, istediğimi yaparım bacım. Neden bu kadar takıldınız?Bu bir derdim var kısmı neyin kafası gerçektenDiğer forum başlıklarını itinayla tenzih ediyorum (Çok yararlı bulduğum kısımlar var, çok aklı başında üyeler de var)
Misal aldatıldım ne yapmalıyım diye bir sürü konu var. Ablacım nasıl bir cevap bekliyorsun. Kocana sarıl, unut gitsin denecek değil ya. Bir kayınvalide furyası da aldı başını gidiyor. Kendi konunu beş kere okusan zaten doğru cevabı bulacaksın bariz. En doğrusu her zaman sensin, diğerleri tü kaka çünkü. Bir de bu konu fake yazan bir topluluk var. Canım kardeşim, ablacım madem sahte olduğunu düşünüyorsun neden ciddiye alıp yazıyorsun ya? Şaka mısın?
Bir de buranın fenomenleri (ağaları) varNerede geyik yapsam, dalga geçsem de beğeni toplasam derdinde. En güzel lafı sen soktun tamam, en iyi sensin be canım En iyi koca sende, hobiler sende, en güzel rest çeken kendini ezdirmeyen sensin, en güzel lafı da sen soktun tamam. Kabul ediyoruz valla Bu kadar boş vakti nasıl buluyorsunuz? Hadi buldunuz banlanacak seviyeye nasıl geliyorsunuz? şaka gibi tartışmalara giriyorsunuz
Yıllar önce bende buradaydım da oradan biliyorum. (Sen neden üyeydin diye düşündüyseniz valla şu an ne derseniz haklısınız, insan kendini bilmeli) Bir derdim var kısmına hiç yorum yapmadım ama hep okudum. Yemin ediyorum ruh emici terminatörler var burada Vallahi bi oksijen alın. Ne yapıyorum ben deyin. Yıllarınızı vermişsiniz buraya milyor tane yorum yapmışsınız ya Ruh sağlığınız gider bak, dünyaya dönün.
Linç sesleri geliyooooHoş geldiniz efennniiim Şikayet et butonuna basın bence, bi de iki üç dalga geçin aşağıda mis mis. Bebeler gibi laf dalaşına girmeden olmaz Forumun havası değişsin Öpüyorum
Kadın haklı dağılın .Bu bir derdim var kısmı neyin kafası gerçektenDiğer forum başlıklarını itinayla tenzih ediyorum (Çok yararlı bulduğum kısımlar var, çok aklı başında üyeler de var)
Misal aldatıldım ne yapmalıyım diye bir sürü konu var. Ablacım nasıl bir cevap bekliyorsun. Kocana sarıl, unut gitsin denecek değil ya. Bir kayınvalide furyası da aldı başını gidiyor. Kendi konunu beş kere okusan zaten doğru cevabı bulacaksın bariz. En doğrusu her zaman sensin, diğerleri tü kaka çünkü. Bir de bu konu fake yazan bir topluluk var. Canım kardeşim, ablacım madem sahte olduğunu düşünüyorsun neden ciddiye alıp yazıyorsun ya? Şaka mısın?
Bir de buranın fenomenleri (ağaları) varNerede geyik yapsam, dalga geçsem de beğeni toplasam derdinde. En güzel lafı sen soktun tamam, en iyi sensin be canım En iyi koca sende, hobiler sende, en güzel rest çeken kendini ezdirmeyen sensin, en güzel lafı da sen soktun tamam. Kabul ediyoruz valla Bu kadar boş vakti nasıl buluyorsunuz? Hadi buldunuz banlanacak seviyeye nasıl geliyorsunuz? şaka gibi tartışmalara giriyorsunuz
Yıllar önce bende buradaydım da oradan biliyorum. (Sen neden üyeydin diye düşündüyseniz valla şu an ne derseniz haklısınız, insan kendini bilmeli) Bir derdim var kısmına hiç yorum yapmadım ama hep okudum. Yemin ediyorum ruh emici terminatörler var burada Vallahi bi oksijen alın. Ne yapıyorum ben deyin. Yıllarınızı vermişsiniz buraya milyor tane yorum yapmışsınız ya Ruh sağlığınız gider bak, dünyaya dönün.
Linç sesleri geliyooooHoş geldiniz efennniiim Şikayet et butonuna basın bence, bi de iki üç dalga geçin aşağıda mis mis. Bebeler gibi laf dalaşına girmeden olmaz Forumun havası değişsin Öpüyorum
Girdi gözümüze köfteeeeeYalnız baya eski üyesin belli
Yeni üye olup linç yiyen baya saydiriyo sen onlarda değilsin
Sen konuları bu kadar takip edip analiz yapacak vakti nerden buluyosan ordan buluyoruz cici kızBu kadar boş vakti nasıl buluyorsunuz? Hadi buldunuz banlanacak seviyeye nasıl geliyorsunuz? şaka gibi tartışmalara giriyorsunuz
Çok "pick me" gördüm seni
Yeni dikkat çekme taktiği mi ne bu?
Ya sürekli bir muhittin muhabbeti dönüyor biri açıklasınBu saatte üyelik alıp konu açtığınıza göre bizim eski muhittin vardı, milleti evinden aldıracak olan. Siz o musunuz
Boşandırma timini ve bazı eski erkek üyelerin erkek olduğunu ifşa eden konuların devamı kokusu aldım hadi hayırlısı
Pick me kraliçesi, hele o kullandığı emojilere ağladımÇok "pick me" gördüm seni
Yeni dikkat çekme taktiği mi ne bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?