Bu forumda böylesini okumadınız!!!

seam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
704
35
118
Bursa
Birazdan okuyacaklarınız yüzünden ağzınız açık kalacak,yok artık diyeceksiniz!Bahsedeceğim kişiler kuzenim ve eşi...Daha evliliklerinin ilk haftalarında kuzenime (şimdi hatırlayamadığım bir sebepten ötürü) şiddet uyguladı!Öyle böyle değil,48 kg lık kadıncağızın üzerinde şemsiye kırdı...Eşine hitap şeklini yazıyorum; "hayvan,gerizekalı,salak,manyak"...3 kuruşun hesabını yapan cimrinin cimrisi.Biri henüz 2.5 yaşında,diğeri ergenlik çağında 2 çocukları var.Bu eve pahalı diye et girmiyor.Herkesin alım gücü farklı,alamayabilir mi dediniz?Ev kendilerine ait,fatura giderleri çok düşük.Doğalgaz var ama ancak kar yağdığında,kendisi üşüdüğünde açıyor!Tabii ki en düşük ayarda.Bulaşık yıkarken suyu 1 parmaktan kalın akıtmak kavga sebebi...Oğlunu masrafı çok diye ilköğretim bitince okuldan alacakmış...Sadece kendisi çalışıyor,1000 TL geliri var...Arabası,kredisi,vs, yok!Düzgün beslenemediklerinden dolayı,kuzenim anemik,2.5 yaşında olan kızında gelişim geriliği var...yaşıtlarına göre epey zayıf ve kısa.Kuzenim hala evlenmeden önce aldığı botları giyiyor(1999 yılında evlendi).Eşine kalsa çocukların ve eşinin hiçbir şeye ihtiyaçları yok,zaten evden çıkmıyorlar ki!Kıyafet alınacaksa ne zaman ne alınacağına beyefendi karar verir.En ucuzu,en güzelidir!Kendisine birşey alacağı zaman gider en iyisini alır.Her zaman kendi haklıdır.Korunmayı beceremedi,kuzenim 2 defa kürtaj yaptırdı.Sebebi de kendi değilmiş haa!Kuzenim rahat durmuyormuş...Hangi birini anlatayım ki daha?Kuzenimin vajinasında yara var,bilirsiniz,düzenli kontrole gitmesi,yarayı yaktırması gerekiyor.Ancak beyefendiye göre eşinin hiçbirşeyi yokmuş!Her ilişkide canı yanan kuzenim rol yapıyormuş meğer...Kendisi sigara-alkol kullanmaz,kıyamaz paraya...Kuzenim sigara içiyor diye defalarca şiddet yoluyla bıraktırmak istedi,başaramayınca kota koydu!Günde en fazla 4 tane!Kendi parasını kazanmak isteyen kuzenimi işe göndermiyor,kıskanıyormuş...Oğlunun istediği bir kitap var,çocuk tüm psikolojik baskıya rağmen birşeyler öğrenmek,gitar çalmak istiyor,ancak babası 15 tl verip kitabı almıyor.200 tl lik telefonunu kırdı diye (ki tel parasının çoğu cocuğun bayram harçlıklarından) çocuğu evlatlıktan reddedecekmiş...Zaten çocuklara fiziksel olarak da şiddet uyguluyor...Daha neler neler...Her akşam sayısız küfür hakaret,kavga...Hayatından bezmiş bir kadın,mutsuz çocuklar... [/SIZE]

Son düzenleme:
bu nasıl yazı tipidir kusura bakmayın da şaşı oldum okuyacam derken :50::50:

Bunu okuyan her mantikli kisi neden bosanmiyor diye sorar sanirim?

Birazdan okuyacaklarınız yüzünden ağzınız açık kalacak,yok artık diyeceksiniz!Bahsedeceğim kişiler kuzenim ve eşi...Daha evliliklerinin ilk haftalarında kuzenime (şimdi hatırlayamadığım bir sebepten ötürü) şiddet uyguladı!Öyle böyle değil,48 kg lık kadıncağızın üzerinde şemsiye kırdı...Eşine hitap şeklini yazıyorum; "hayvan,gerizekalı,salak,manyak"...3 kuruşun hesabını yapan cimrinin cimrisi.Biri henüz 2.5 yaşında,diğeri ergenlik çağında 2 çocukları var.Bu eve pahalı diye et girmiyor.Herkesin alım gücü farklı,alamayabilir mi dediniz?Ev kendilerine ait,fatura giderleri çok düşük.Doğalgaz var ama ancak kar yağdığında,kendisi üşüdüğünde açıyor!Tabii ki en düşük ayarda.Bulaşık yıkarken suyu 1 parmaktan kalın akıtmak kavga sebebi...Oğlunu masrafı çok diye ilköğretim bitince okuldan alacakmış...Sadece kendisi çalışıyor,1000 TL geliri var...Arabası,kredisi,vs, yok!Düzgün beslenemediklerinden dolayı,kuzenim anemik,2.5 yaşında olan kızında gelişim geriliği var...yaşıtlarına göre epey zayıf ve kısa.Kuzenim hala evlenmeden önce aldığı botları giyiyor(1999 yılında evlendi).Eşine kalsa çocukların ve eşinin hiçbir şeye ihtiyaçları yok,zaten evden çıkmıyorlar ki!Kıyafet alınacaksa ne zaman ne alınacağına beyefendi karar verir.En ucuzu,en güzelidir!Kendisine birşey alacağı zaman gider en iyisini alır.Her zaman kendi haklıdır.Korunmayı beceremedi,kuzenim 2 defa kürtaj yaptırdı.Sebebi de kendi değilmiş haa!Kuzenim rahat durmuyormuş...Hangi birini anlatayım ki daha?Kuzenimin vajinasında yara var,bilirsiniz,düzenli kontrole gitmesi,yarayı yaktırması gerekiyor.Ancak beyefendiye göre eşinin hiçbirşeyi yokmuş!Her ilişkide canı yanan kuzenim rol yapıyormuş meğer...Kendisi sigara-alkol kullanmaz,kıyamaz paraya...Kuzenim sigara içiyor diye defalarca şiddet yoluyla bıraktırmak istedi,başaramayınca kota koydu!Günde en fazla 4 tane!Kendi parasını kazanmak isteyen kuzenimi işe göndermiyor,kıskanıyormuş...Oğlunun istediği bir kitap var,çocuk tüm psikolojik baskıya rağmen birşeyler öğrenmek,gitar çalmak istiyor,ancak babası 15 tl verip kitabı almıyor.200 tl lik telefonunu kırdı diye (ki tel parasının çoğu cocuğun bayram harçlıklarından) çocuğu evlatlıktan reddedecekmiş...Zaten çocuklara fiziksel olarak da şiddet uyguluyor...Daha neler neler...Her akşam sayısız küfür hakaret,kavga...Hayatından bezmiş bir kadın,mutsuz çocuklar... [/SIZE]

Evet, arkadaşa katılıyorum yazı tarzı gerçekten gözü yoruyor.
olaya gelecek olursam. Kuzeninin ailesi yok mu ona sahip çıkan. Boşansın hem de acilen.

Bunları yaşayan birisi hala evli kalabiliyorsa,eğer aileside bunları bilip sahip çıkmıyorsa yazıklar olsun derim ..

kusura bakma ama kuzeninde suç
ne diye ilk haftadan şiddet uygulayan iğrenç şekillerde hitap eden birinden boşanmamış ta hamile kalmış
üstelik iki kere de kürtaj olmuş

çoluğu çocuğu bahane etmeden acilen boşansın bence

Son düzenleme:
Allah yardımcısı olsun.Öldürür diye de korkutmasın kendini,katlanılacak bir durum değil

Ayrıca nereye öldürüyor ? kolay mı öyle

Büyük konuşmak istemem ama böyle yaşamaktansa ölmek daha iyi değil mi ?

Sonundaki alıntı işaretini anlayamadım,bir yerden mi alıntıladınız?
Ayrıca boşanmak için neyi bekliyor?
Açlıktan ölmeyi mi?
Dayaktan ölmeyi mi?
Cinnet geçirip katil olmayı mı?
Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
Forumda okumadınız falan reklam gibi, kafam karıştı :26:

Pardon da ev kendilerinin diyorsunuz durumu kötü değil diyorsunuz ama sadece 1000 tl maaşla durumu nasıl iyi ve nasıl ev alındı 99 senesinden beri botu nasıl giyiyor parçalanmış olması lazım çoktan hem adam korunmayı beceremedi diyorsunuz kuzeniniz neden korunmadı sağlık ocağına bunu yazdırmak zo değil kaldı ki siz bu kadar ayrıntı biliyorsunuz ailesi bilmiyor mu hangi aile bile bile kızını orada tutar sadece seyrediyor musunuz yani bana çok fazlaca geldi çocuklarıno çekip alıp çalışsa daha az çeker cesaret verip bunı bitirmesini sağlamanız grekirdi neyi bekliyorsunuz intihar etmesi mi

Yazdıklarımdan en basiti bile evet,bana göre boşanma sebebiyken,o cesaret edemiyor işte...Ailesi var evet anne-babası sağ,abisi de var...Ancak nasıl diyeyim ki,hep aynı nefret ettiğim zihniyet işte...Gelinliğinle çıktın,kefeninle döneceksin...

Kadın sığınma evlerine gitsin biran önce eşine de şiddet uyguladığı için dava açsın
Başka ne yapabilir ki?
Adamı ruh ve sinir hastalıklarına kapatmayı saymazsak...

Aman Allahım bu ne böyle.. :53:
Kuzeniniz ve çocukları o evde nasıl yaşayabiliyorlar?
:18::26:
Adam hasta resmen..
:ssz:

Yazdıklarımdan en basiti bile evet,bana göre boşanma sebebiyken,o cesaret edemiyor işte...Ailesi var evet anne-babası sağ,abisi de var...Ancak nasıl diyeyim ki,hep aynı nefret ettiğim zihniyet işte...Gelinliğinle çıktın,kefeninle döneceksin...

Allah sonunu hayir etsin... Gercekten buradan yapabilecek hic biseyimiz yok.. Sadece dua edebiliriz..

Sonundaki alıntı işaretini anlayamadım,bir yerden mi alıntıladınız?
Ayrıca boşanmak için neyi bekliyor?
Açlıktan ölmeyi mi?
Dayaktan ölmeyi mi?
Cinnet geçirip katil olmayı mı?
Bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
Forumda okumadınız falan reklam gibi, kafam karıştı :26:

Alıntı işareti değil de yazının boyutunu ayarlamaya çalışırken oldu,reklam niye olsun ki neyin reklamı?tabii ki yapabileceğiniz bişey yok,ben yakınında iken yardım edemiyorum...sadece böyle insanların da olduğunu,sevgi ve saygının kalmadığı evliliklerin de ne yazık ki devam ettiğini,kuzenimin çaresizliğini okuyun istedim...

ALLAH YARDIMCISI OLSUN ÖNCE ama banada garip gelmedi değil yani nasıl bir aile kızına bunları yapan bir adama gık bile demez hayret bu kadının hiç mi kendine güveni yok yaa bilemedim ALLAH kuzeninin ailesinede kocasınada merhamet ihsanetsin inş. o evde büyüyen çocukların psikoloji o kadının psikolojisi nasıldır yaa şimdi :2::2::2::2:

Back
X