• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Forumda Verilen Tavsiyeler Yüzünden Hayatınız Kaymasın

şöyle bir cevapları okudum da konu sahibinin demek istediği ile birebir örtüşmüş sanki herkesin kendi düşüncesi diye savunma yapanlar nedense genelde yorum yazanların düşüncelerini yerenler olmuş ama ben bu kadınlar kulubünü bu yüzden seviyorum gerçekten rengarenk düşüncelerin olduğu bir ortam ( bakalım bu söylediklerim nasıl eleştirelecek) dipnot;iyi birşey söylemek istedim :33:

Evet konu sahibi haklı.Aldatıldığı halde evinde otur diyende var.En ufak sebepten ayrıl diyende var.Sırf egosunu tatmin etmek için yorum yapanda var.Burda bulunmamın asıl sebebi fikir alışverişi yapmak akıl akıldan üstündür bilgi sonsuzdur.Bana mantıklı geleni uygularım.Ayrıca burada kadınlar diğer üyelerin yaşadığı sorunlar yüzünden tecrübelerde ediniyor.Ben öyleyim mesala.Gerçek hayatta olduğu gibi buradada her çeşit insan var çok sinir olduklarımda var.Bana göre burada bulunan kadınların %80i çok zeki geri kalan yüzde cahil bu yüzde burada bulacağım çözümler için bana yeterli.

Olumlu yorumlar yapıldığı zaman da konu sahipleri kâle almıyo. Bu işte ters orantı var:27:

İyi güzel diyosun da canım, sonuçta kişinin bileceği iş. Burda kimse kimseyi tanımıyor, yaptığı yorumla mı hayatını değiştirecek ki insan annesinin sözünü bile dinlemiyor yeri geldiğinde.

Bazı konular belli ediyor kendini, aklı başında olan konu sahipleri mukayese edebiliyor hoş yapılan yorumları.

Ve bazı ablalar var burda, akıllıca, doğruca yorum yapan. Herkes kötü yorum yapmıyo yani.
Kötü yorum yapanlar da var, (misal ben, bazen ölçüyü kaçırmıyo değilim:27:) ama bu biraz da konunun gidişatına bağlı oluyor.

Ama nihayetinde insan yorum yaparken çevresinden örnekler verip yapıyor. İyi veya kötü.:26:

kişi problemini yazıyor diger arkadaslarda düşüncesini...herkesin düşüncesi farklı olaylara bakış acısıda farklı robat degilizki hepimiz aynı seyleri dşünelim o zaman yaptıgımız yorumlarnda bir anlamı yok...herkes fikrini atıyor konu sahibi ise inceliyor insanlar herkesin dedigini yapmaya kalkarsa o zaman o insanın aklı ne işe yarıyor...sadece fikir alınıyor illaki arkadas boşan dedi diye kimse esini boşamaz yada evini terk etmez ...sadece konu sahiplerinin olaylara bakış acısını genişletmek olumlu yada olumsuz fikir vermek hepsi bundan ibaret...konuyu acıyorsak her türlü yorumada acık olmalıyız diye düşünüyorummm....kimse kimsenin söyledigini yapmak zorunda degil....

Ben baslıgı hıc begenmedım :19: ''BU FORUMDA VERILEN TAVSIYELER YUZUNDEN HAYATINIZ KAYMASIN'':20:
Herkes sonucta dusuncelerını veya yasadıklarını yazıyor bızde ona gore cevap verıyoruz...
Kımısı fıkır danısıyor,kımısı derdını anlatıyor ve ne yapılması gerektıgını soruyor,kımısı de mutlu haberlerı verıyor vs...
Bız de konuya gore dusunup fıkrımızı sunuyoruz...
Bu normal hayatta da boyledır aslında ama konu sahıbı forumu sucluyor...Kıme ne anlatsak(yakınımız,es,dost) bırı olumlu,bırı olumsuz bırsey soyler ve kafamız karısır...Yanı bunun forumla alakası yok...
Bu formu begenmeyen , bence uyelıgını ıptal etsın ve kullanmasın...
:kkk::kkk:

bu nasıl konu arkadaş: duyanda burdaki tavsiyelerle konu sahibinin hayatı kaydı sanır :ssz:

Bnce burda yapilan yorumlarin cogu teoride olmasi gerekenler.. Bir cogu gercekci..

Benimde burda bi konum vardi. Oradaki tawsiyelere uyup, hic aklimda olmayan sekilde hareket sergiledim. Sizin deyisinizle gaza gelip.. İlk etapta olayin sicagiyla anlamasamda daha sonra iyiki oyle yapmisim dedim..

İnsanlar abartili olaylara abartili yorumkar yapiyor ki olmasi gereken o. Kimse kocam bebimle ilgilenmiyo konularina bosan demiyo, ama dayak psikolojik fiziksel siddet vs. Konularina tabiki siddetle bosan denir..

Kimse dunyaya baskasinin kahrini cekmeye gelmiyo. Annemizi babamizi cekmiyoruz bi sure sonra..

Ben en cokta burdaki, kendi acizliklerine cocuklarini paravan edenlerin konularina sinirleniyorum. Calisip para kazanmak zoruma gidiyo demiyorda, cocuklarim
Babasiz buyumesin diyo gunde 1 saat lutfen gorustugu kocasi icin..

buraya konu açanlar kk kadınlarının ağzıyla iş yapacak değil herhalde
çözüm için açılmıyo ki konu
dertleşmek için
kimse burda yazdılar diye gidip boşanmaz
sevgilisinden ayrılmaz
ancak farklı fikirler görür hayatına uyarlar
biri vardı ben yaşadıklarımı normal herkes böyle her evlilik böyle zannediyordum demişti
adam karısını o kadar sindirmişti ki kadın adamın her dediğine kanun gözüyle bakıyordu

hem kk ne yuvalar kurtarıyor biliyor musunuz siz
iki laf ediyoruz kadını döven aldatan adam dünyanın en muhteşem kocası oluveriyor
kadın hemen kocişine sahip çıkıyor
hey yavrum hey

konu sahibi çok haklı
hz Ömer der ki: işlerinizi Allah korkusu olanlarla istişare edin
sağduyulu olmak çok önemli

Bence konuyu açan arkadaşta yorumları yapanlarda kendince haklı.Konuyu açan arkadaş sanırım şunu demek istemiş,
Siz burda derdinizi sıkıntınızı paylaşıp akıl istiyorsunuz ama size verilen her öneriyi uygulamayın...
Bu çok doğru çünkü burdaki kimse sizin o olay hakkında gerçek anlamda tam olarak neyi nasıl ne derece yaşadığınızı bilemez.
Benzer durumlar olabilir ama birebir örtüşse bile verilen fikir uymaz..Sadece yol gösterici olabilir.Kaldıki burdaki kimsenin başkasının bir kelimesiyle programlanmış gibi hareket edecek kadar aklı selimden uzak olduğunu sanmıyorum.Nacizane yorumumdur...

Saygılarımla...

Bende yazmadan duramadım.Konu sahıbı evet haklı.Çünkü bende yeni olmama ragmen birçok konu inceledım.Kimisi istediklerini duymak adına konu açıyor.Kimisi kendi eşine ailesine karşı olan kinini yorum yaparak konu sahıplerıne söyluyor. Sorsak şöyle derdım böyle derdım diyenlerden bazıları kendılerı bunu yapamazlar. Akıl almak için birebir biyer fakat herkez farklıdır herkesın nıyetı anlayısı degısıktır. Burda hiç tanımadıgın insnaların aa evet kesin aldatıyor yada boşan demesi normal ama bu laflara bakıp uygulamak normal değil. Kimisi tecrubesıne dayanarak tahmınde bulunuyor evet ama kimisi sadece kendı hayatına gırenlerle kıyaslıyor ve yorumluyor. Yani kısacası aklı alalım içimizi dökelım ama bıze en dogru gelenı yapalım.Yap dıyorlar ama kafamıza sılah dayamıyorlar.Banada çok abesk gelen yorumlar oluyor.Döven bir eşe kocandır cocugun için dıyen olabıldıgı gibi sadece tokat atan yada kötu konusan eşe boşan dıyenlerde olabılıyor.Ben kendimi konu sahıbının yerıne koyup cevaplarım genelde.Koyamıyorsam yada kararsızsam bakar geçerim.

buradaki olay bir sorunun derdin için akıl almak.sorunu detaylı incelemek.evet yapılan yorumlar binbir türlü belkide acımasız ama bunları degerlendirmeye alıp uygulamak konuyu açan kişiye kalmış kendine samimi gelen konuları ciddiye alabilir.evet kendi sorunu olmayıpta burda atıp tutmak kolay ama gerçekten yardımcı olmak için yorum yapanlar da var onların hakkı yenmemeli.

Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara

Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.

1.Üyelere yönelik konu açmak yasak.
2.Kimse kimseyi pışpışlamak zorunda değil,doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor.
3.Rahatsız olacak olan,her yoruma açık olmayan konu açmasın bir zahmet.

arkadaşlar buraya birisi konu açıyosa gelecek her yorumuda peşinen kabul eder, herkes aynı şeyi söyleyecek ya da konu sahibini pışpışlıcak diye bişey yok, burda sahte konuda çok, bilmem ne zamandır üyesiniz, bana mantıksız gelen şu: eşim beni aldatıyo dövüyo hakaret ediyo napıyım diye konu açmak, ee ne diyelim yani biz bu kadına çocuğun var dayağını ye otur mu diyelim senin fikrin oysa o doğrultuda yorum yap ama ben bunu yapmam, zaten o durumda bi kadında kendi aklı var fikri var hiç tanımadığı insanlara ne yapayım diye sormasın bi zahmet aklın yolu bir

İşin ilginç tarafı suçlu yine biz oluyoruz.:ssz:Aman kocişim,aslan kocişim oluyor bir anda.

konu sahibi çok haklı

Rica ederim güzel dinimizi ve ondaki güzellikleri bilip bilmeden kullanıp sevaba gireceğim derken daha beter günaha girmeyin bizi de sinir etmeyin.Dikkatimi çekiyor,her konuya dini açıdan bakıyorsunuz ama ölçüsüzce.Ne yani doğruyu söylüyoruz,acımasız da olsa gerçeği söylüyoruz diye biz de Allah korkusu yok mu tövbe haşa ? :19: Lütfen bin düşünüp bir yazın.

Son düzenleme:
konu sahibi çok haklı

yani şimdi söylediğiniz ne anlama geliyor acaba biliyor musunuz bizde yok mu o korku tövbe estağfurullah sizi gözünüzde herkes yuva yıkan, ilişki bozan galiba. Zoruna giden gelipte konu açmasın arkadaşım. Başlık ayrı facia hayatın kaydı sanki burdaki yorumlarla:19:

1.Üyelere yönelik konu açmak yasak.
2.Kimse kimseyi pışpışlamak zorunda değil,doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor.
3.Rahatsız olacak olan,her yoruma açık olmayan konu açmasın bir zahmet.

İşin ilginç tarafı suçlu yine biz oluyoruz.:ssz:Aman kocişim,aslan kocişim oluyor bir anda.

Rica ederim güzel dinimizi ve ondaki güzellikleri bilip bilmeden kullanıp sevaba gireceğim derken daha beter günaha girmeyin bizi de sinir etmeyin.Dikkatimi çekiyor,her konuya dini açıdan bakıyorsunuz ama ölçüsüzce.Ne yani doğruyu söylüyoruz,acımasız da olsa gerçeği söylüyoruz diye biz de Allah korkusu yok mu tövbe haşa ? :19: Lütfen bin düşünüp bir yazın.
Dediklerine aynen katılıyorum canım buraya konu açıp daha sonra haksız oldugu anlaşılınca yorum yapan üyelere bile cehpe alıyorlar burası kadınlar kulübü ya her konu açan bayanı haksızda olsa desteklememizi bekliyorlar .

Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara

Ekleme:Arkadaşlar dediklerimi ifademi edemedim bilmem ama aldatma, dayak konularında verilecek tavsiye bellidir zaten kimsede bişey diyemez ama benim bahsettiğim mantıksız şeyler.Mesela en basitinden arkadaş 450 liralık söz elbisesi istemiş sözlüsüde pahalı değilmi demiş diye çok cimri adam hemen ayrıl diyor millet.Bahsettiğim şeyler bunlar.

bir kere yalan soyluyorsun! hic kimse
"esim bana ilgisiz davraniyor" derken "bosan" diye cevap gelmez
ha adam onurunu gururunu kirmistir dövmüstür kufur etmistir aldatmistir
"bosan" denmistir sen kimi kandiriyorsun?
sevgilisinden ilgi goremeyenlerede ustune dusme "kacan kovalanir" politikasi tavsiye edilir dogru
e yalanmi? kiz ilgi gosteriyor e haliyle ilgi bekliyor goremeyince azar isitincede akli basina gelene kadar
mesafeli davranip ustune dusulmemesi en iyi yol degilmi?
pahali bir elbise alinmadi diye hemen "ayril"da denmemistir
sen gormek ve anlamak istedigin gibi anliyorsun
komik yani ise kezban diyorsun "gururunu onurunu yuksek tut" diyenlere
iyide bacim kezbanin en alasi sensin cunku bir erkegi yana yakila yada körü körüne kaybetmemek adina
cirpinan tiplerdensin belliki
:37:

burdaki tutumlardan rahatsiz olanlardan biride benim
ama buna ragmen konu sahibesini haksiz goruyorum
cunku verdigi ornekler cok yuzeysel ve ici bosaltilmis!

Kimsenin hayatı burada yazılan yorumlardan dolayı kaymaz merak etme.
O boşan denilen kocaları 5 dakika sonra kral oluyor:27:

buradaki herkes olaylar karşısındaki tutumunu yada kendi o durumda kalsa ne yapardı onu söylüyor zaten kadın kocam bana hakaret ediyor diyor. ben olsam evet boşanırım yani, ne diyeceğim başka?
bir konu hakkında işine gelmeyen yorumlar aldın sanırım işine gelmiyorsa yorum isteme arkadaşım herkes için bu böyle kezban kime denir onuda tam olarak bir öğren

Back
X